|
Kalbam apie viską / let's talk about something
alga 11 Bir 2005 23:07
Sveiki. Jėzus temoj apie tvarką Akinio spote pateikė detalią ataskaitą, kiek kartų šiais metais plaukė ir su kokiomis burėmis. Tai leidžia spėti, kad jis veda žurnalą, kuriame užrašo, su kuo plaukė ir kaip buvo. Jėzau, taip ar ne? Gal dar kas nors turi žurnalus, kuriuose užrašinėja sąlygas, inventoriaus suderinimą, dar ką? Papasakokit.
Albertas
-

alga
-
- Burės numeris: 42
-
Jezus 13 Bir 2005 00:46
Siame forume skambeje verksmai del prastu lietuvos salygu mane priverte atlikti objektyvius stebejimus, nes labai sunku patiketi kad pas mus taip mazai pucia kaip buvo ir yra rasoma. Pagalvojau kad gal cia man tik atrodo kad vejo yra daug. Pasirodo ir is tiesu su mazu inventoriumi lietuvoje galima labai neblogai suktis. O teiginiai kad lietuva - formuliu ar kaitu krastas yra tik cajniku pasiteisinimai.
Tik si savaitgali galu gale istaikiau proga ir pakuriau radio valdoma masina, nes per ta veja nebuvo atokvepio.
Aisku per optimistiskai cia viskas skamba, nes po truputi artejame i liepos/rugpjucio menesius. Bet tada visiems sunku, net kaitai nepadeda. Is kitos puses tai yra gera proga is peties padirbeti, nes poto nebe uz kalnu ruduo.
Siaip tai ne zurnalas ir juo labiau ne dienorastis, o paprastas sarasiuks su kokiom maziausiom burem buvo produktyviai plaukta. Realiai kai kada buvo galima imti ir mazesne, bet tai nepazymeta, nes neplaukus su ta bure stebejimai pasidarytu nebeobjektyvus.
-

Jezus
-
Juozas 13 Bir 2005 01:58
Sveikas Jezau!
Ne visai teisus del formuliu.Ten taip pat yra kur tobuleti.Cainikas pradeda nuo PR, toliau FSL po to FW. Yra pakankamai azarto. Varzybu daugiau.
Vejo formulei buna 5riopai dazniau.
Aisku i Jura kaifas ilysti ir ta darysiu su TURBOBOOST.
Mazos lentos ir bures nebrangios, su 105l plaukiau, sveriu 87.
Profai ir 100 sverdami plaukia su 100l ir maziau.
Juozas25
p.s. kas per radijo valdoma masina? As radistas.
-
Juozas
-
Bobas32 13 Bir 2005 02:29
Po 24 dienu praleistu Akino nasruose, dabar manau kad musu pajuriui uztenka dvieju buriu ir dvieju lentu. Tai butu formule ir 10.5 bure, taip pat apie 90litru lenta ir 5.3 power wave bure. Slalomas siuo metu man is vis niekur neisipaiso
Visa ta laika, kai pute wave burei, 6.2 buvo per didele. Jiegu jai neuzteko, tai ir su 8kv vos vos issipompuoji.
P.S. Juozai, slalomas praktikuojamas lygiame vandenyje. Nerekomenduoju juroje bangose varineti. Greiciai tokie gaunasi, kad lengvai gali užsimušti ...
-

Bobas32
- -
-
- Burės numeris: 32
-
Juozas 13 Bir 2005 02:48
Sveikas Bobai!
Toliau nuo kranto bangos lekstos ir galima varyti su slalominiu inventorium.
O siaip teks Ciba nudziugint del Wave inventoriaus.
Kazkada Papeje esu malesis su jo gamybos 130l ir 6m.Visai patiko.
Juozas 25
p.s. ar ne tu reiskiesi delfi receptu forume. Pasiraso "bobas"
-
Juozas
-
Bobas32 13 Bir 2005 02:52
receptu forumuose tikrai nesireiskiu. Mano smegenys niekaip neperzengia lasiniu su svogunais ribos.
Dar niekad taip daug apie receptus nekalbejau. Bobu yra daug. Forumuose paprastai pasirasau Bobas32
-

Bobas32
- -
-
- Burės numeris: 32
-
Jezus 13 Bir 2005 03:50
Na juros su turboboost tikrai nepajusi. Taip plauksi, taip kaifuosi, bet tai bus labai toli nuo to ka jura yra nusiteikusi tau suteikti.
As ne apie tuos kurie rimtai varo su FW, as apie tuos kurie inventoriaus dydziu bando kompensuoti kvalifikacijos trukuma, tuo dar labiau nustumdami tos kvalifikacijos atsiradima. Na bet ilgainiui pradedu abejoti ar yra prasme bandyti jiems irodyti kad balta yra balta?
RC: 3.5ccm, 1:6 on road. ziema vazineju su 1:10 elektra, bet dabar ilsisi. dar turiu termini skladytuva 2.5m, kuriam vis pritruksta laiko.
Labai gera fraze kitam laiske, kai ismeti is konteksto:
Bobu yra daug!!!
-

Jezus
-
Juozas 13 Bir 2005 07:46
Jezau malacius!!!
Dariau aviamodelius, raketas, radio valdymus.
Tai buvo pries 35-40m. Nepatikesi-ant nykstukiniu lempuciu pirma aparatura buvo. Tranzistoriai tik atsiradinejo!
Terminiu sklandytuvu buvau daug padares. Max 1,8m.
Karpiu meskeriotojams reikia laivo jaukui nuvezti, nes atstumas kartais buna 100m, o tiek saudykles nenumeta.
Teks uzsiimti.
Sekmes!
Juozas25
-
Juozas
-
Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių
|
|