EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

naujas kaitioras

Kalbam apie viską / let's talk about something

Ar Baidas pradės kaituoti ?

Taip
14
41%
Ne
20
59%

Viso balsų : 34

UNREAD_POST Arunas 17 Bir 2005 17:16

Prie tu kurie daugiau peza negu plaukia.Tipo internetiniai surferiai,kaip ir televiziniai kashiorai :lol:
Arunas

UNREAD_POST Jezus 17 Bir 2005 17:35

freeraideriai irgi ne visi vienodi. yra tie kure isivaizduoja kad yra ekstremalaus sporto atstovai, ir yra tie kur realiai vertina situacija ir orientuojasi i pramoga su seima, su gamta, su veju. tai va tie "ekstremalai" uzknisa, o atsipute zmogeliai labai teisingai daro rinkdamiesi aktyvu poilsi.
Vartotojo avataras
Jezus

UNREAD_POST Mantas 17 Bir 2005 17:38

laser rašė:
Mantas rašė:tai kokie jus kaitiorai, kad visos foto su burlentem :D :lol:

ar gerai ?

Cia kaip is to anekdoto, sedi ubagas rusyje po viesuoju tuoletu, sudejes ir pakeles rankas meldziasi, dieve dieve katu siandien man duosi, o cia is prakiurusio kanalizacijos vambzdzio slept s... jam i rankas. Tai ir cia panasiai, kazkoks biciukas is kazkur krenta. :D :lol: ir tikrai neaisku kad jis cia su kaitu zaidzia :D :lol:

tik nepagalvokit, kad noriu izeisti kaitiorus. Man patinka kaitai ir jei visur suspeciau tai ir su kaitu lekciau, bet kadangi laiko neuztenka net ir su FW palekti kada nori tai kaitas lieka ateiciai, bet pirmumas manau visada islikt varzybiniam azartui ir adrenalinui su burlentemis.
mantasraila@yahoo.com
LTU12
mob. 861036707
skype contact name: mantasraila
Vartotojo avataras
Mantas

UNREAD_POST Efca 374 17 Bir 2005 17:44

Nu vsio reik i man kokį giliai logiškai pagrįstą argumentą leptelėti...

Tai vaa žinokit: :P bebebebeeee..... :P :P :P :P :P bebebebeeeeeee

įtikinau? :wink:
Vartotojo avataras
Efca 374

Burės numeris: 374

mazule ar formule, o gal kaitas

UNREAD_POST Tomas 17 Bir 2005 17:55

man nemaiso niekas, tik:

kai kaita nesioja virs galvos masinu aiksteleje 10m aukstyje ir kesinasi, va cia tai knisa prota :withstupid:

o siaip sia diskusija siurau raukt ir skatyti kaip greiciausiai daugiausiai balsu surinkuse per trumpiausia laika. valio rekordas
Tomas
Vartotojo avataras
Tomas

UNREAD_POST marcox 17 Bir 2005 17:58

Man tik vienas klausimas? Kai zmgeliukai geria prie vieno stalo alu ir vyna, vienas ant kito nevaro, prisigeria vienodai. :)
Dzen
Vartotojo avataras
marcox

UNREAD_POST Gedas LTU76 17 Bir 2005 18:14

vistiek nematau takoskyros, kuri yra įvardinama dėl to, kad vieni smaginasi lenktyniaudami, kiti freeridindami. Puikus palyginimas su alum ir vynu. Tik itariu, jog dėl šių gėrymų kiltu nemažesnė diskusija.

Kas tie formalai ir neformalai? Ar galima įvardinti po keliatą individų iš kiekvienos bandos, kad būtų galima lengviau suprasti šias dvi sąvokas?
Vartotojo avataras
Gedas LTU76

auksines

UNREAD_POST Tomas 17 Bir 2005 18:14

marcox rašė:Man tik vienas klausimas? Kai zmgeliukai geria prie vieno stalo alu ir vyna, vienas ant kito nevaro, prisigeria vienodai. :)

auksine mintis, kur buvai pries 6 lapus?

bet jeigu chebra geria utenos, svyturiu, kalnappini, tauro, budwaizeri tai gali ir mustynemis kvepeti, nes tam tikroje stadijoje prades varyti vienas ant kito, ypac jei alus baigsis (panasiai kaip su veju). o jei dar ateis kuris su vyno buteliu ir nesidalins savo 'glisu', kai kiti negali glisuoti, tai tie ir i snuki tikrai duos, bent zodziais....
Tomas
Vartotojo avataras
Tomas

UNREAD_POST marcox 17 Bir 2005 18:16

pratesiu minti: "a kakaja pjanka bez draki" :)
Dzen
Vartotojo avataras
marcox

UNREAD_POST alga 17 Bir 2005 20:36

Jezus rašė:freeraideriai irgi ne visi vienodi. yra tie kure isivaizduoja kad yra ekstremalaus sporto atstovai

Beje, galit paaiškinti, kodėl burlentės išvis yra ekstremalus sportas? Mano įsivaizdavimu, ekstremalus tik jei buriuoji "Jaws".

Albertas
Vartotojo avataras
alga

Burės numeris: 42

UNREAD_POST Algimantas 17 Bir 2005 22:26

Mano giliu isitikinimu buriavimas ar siaip kokie vadinami ekstremalus uzsiemimai tokie nera ir buti nelabai gali, bo ekstremalumas priklauso tik nuo to kaip tu palauki ar siaip ka ekstremaliai darai..
ALgimantas LTU 6
Vartotojo avataras
Algimantas
-

Ankstesnis

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 2 svečių

Prisijungimas nariams