Skiriu šiuos procentukus VG jau ne pirmą sykį su viltimi,
kad kada nors, esant reikalui, VG gelbėtojos
su naujuoju puikiuoju kateriu ištrauks mane iš E-lake'o vidurio, nutemps į krantą ir padės atgauti kvapą....
Tadulis rašė:Skiriu šiuos procentukus VG jau ne pirmą sykį su viltimi, kad kada nors, esant reikalui, VG gelbėtojos su naujuoju puikiuoju kateriu ištrauks mane iš E-lake'o vidurio, nutemps į krantą ir padės atgauti kvapą....
Kadangi rugstaus veido, dirbantys savo darba, siunciantys ant triju raidziu gelbetojai nera labai vertinami, tai siemet ju darbo neatlikines, bet, tipo, 96-62-90 blondines su odiniais rimbais ir straponais.
Gintas rašė:Sveiki Informacija apsisprendusiems del 2% skyrimo paramai:
Viesoji istaiga "Vejas galvoje" Pilies g. 36-23, Vilnius Einamoji saskaita LT 227044060001193287 AB SEB Vilniaus Bankas imones kodas 2382353
Didelis aciu Klaipedos, Vilniaus, Panevezio ir Kauno buriuotojams, kurie pernai skyre 2 % klubui "Vejas galvoje".
Palaikau VG komandos idejines ir organizacines iniciatyvas ir todel skiriu savo 2%. Mano galva tai progresyviausias windsport'o judejimas Lietuvoje, turintis vizija ir subures saunia komanda jos igyvendinimui.
Sekmingo testinumo!
Pavasaris, merginos iš žiemos miego bunda - Apelsinčikė, Keke Jei Keke sutiktum gelbiatoja dirbti, tai įtariu skestančiųjų skaičius eksponentiškai šoktelėtų
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back