kestutisg rašė:Oho, Mantai, o tau kas nors uzh tuos nuostolius kompensavo? Kaip suprantu, tam tarptautinese varzhybose dalyviai privalo tureti draudimus?
Draudimo neprireike. EST 202 Martin Ervin pasielge garbingai ir per nakti sekanciai varzybu dienai suorganizavo kita tokia lenta labai panasaus stovio. Manoji buvo netik be priekio bet ir beveik skilusi pusiau ties sarnyro vieta - nuotraukoje tai sunkiai matosi.
Taciau, kad tai pasiekti reikejo pastangu ir ne mano vieno. Veiksmas vyko 2005 Talino Baltic cup: susiduriau su minetu estu starto metu, as plaukiau desiniu jis kairiu, pasekmes pajuto ir jis nes mano lenta sulauze su savo plika koja. Is karto po to kai varzybu teisejas grizo i kranta patartas Ginto ir jam talkinant surasiau protesta del esto veiksmu. Anzela padejo irodymais is foto medziagos. Varzybos tarptautines todel buvo sudaryta tarptautine teiseju komisija, taciau estas lengvai nepasidave atrodo aiskiausioje situacijoje ieskodamas teisiniu kabliuku. Todel prireike liudininku kuriais buvo Audrius 51 ir Arunas 109 ir finale teisejai nusprende mano naudai:). To psekoje as gavau teise reikalauti is Martino nuostoliu atlyginimo