mariauskas rašė:Juozas14 rašė:Fanatic rašė:as Ginta Lepena pazystu jei tu apie ji sneki . jis mokykla rengia bet jis man patarineja kaip ka daryti ir pataiso mane jis kietas zmogus.nu tai galima pasakyti kad jis mane pusiau treniruoja .
matos kad zmogus nelabai oreantuojas kas yra treniruotes..

Manau sveikintina kad jau renkama grupe. Tuo labaiu 12-14 metu. Trys kartai per savaite tai tikrai daug uz tokia kaina. Ne profus ruos o suteiks galimybe vaikam turet protinga laisvalaiki. Manau neetiska komentuot apie zmogaus orientacija. Gal pats Juozuk noretum su vaikais 3kart per savaite uzsiimt? Parodytum savo ismone.
mes ce kazkaip nesusipratom vienas kito =]
norejau pasakyti, kad "man patarineja kaip ka daryti ir pataiso mane jis kietas zmogus.nu tai galima pasakyti kad jis mane pusiau treniruoja" yra nepalyginamas dalykas su sistemingomis treniruotemis 3x/sav. (ce pradzioje tiek) ir labai gaila kad nebeliko valdiskos burlenciu mokiklos trakuose =/
"Gal pats Juozuk noretum su vaikais 3kart per savaite uzsiimt? " - noretau, ir svarsciau tokia galimybe (trumpai masciau) ir nusprendziau kad norint toliau sportuoti ir dalyvauti varzybose darbui laiko nelieka.
Ar liko kokiu neaiskumu? =)