EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

aptarinejame PARDAVEJUS

Kalbam apie viską / let's talk about something

aptarinejame PARDAVEJUS

UNREAD_POST LR 04 Bal 2005 02:21

Pavasaris,vistiek kazka pirksime tai siulau issidiskutuoti apie pardavejus
kas ka ir kodel knisa ir uzknisa ir pan.
Variantai:
1:LC
2:xpro
3:F2 ir KL
4:SB
5:Extreme
na 1mas su visko turime ,tai gal tegul ir turi sau,negi eriukas pats skambinsi lapei(apie vilka bus zemiau).
2 padare gera tusa,kai gerai prilauzi,galima issimusti nuolaidas,pagrindinis pliusas kad yra kainininkai.
3 yra idomiu dalykeliu,bet..kainininkai buvo inete pries du metus,dabar-kainininkai yra, reikia tik paskambinti-tai negi del to skambinsi?
4.dazniausiai visko nera, parduota

tai mano asmenine visai subjektyvi nuomone...
as uz viesus kainininkus tautai.
manau kad mes,o ne jie mus galime isdresiruoti...
:D galiu pasidalinti kaip pvz tvarkytis: susirasai 2 lentas 3 stiebus 2 gikus 3bures 2 kaitus 3 prailgintojus ir tt irpaprasai kad tau pateiktu verslo pasiulima su kainomis.....toliau sakai as pradziai paimsiu prailgintoja ir gika....
Vartotojo avataras
LR

UNREAD_POST baidas 04 Bal 2005 09:28

del pacio paskutinio pasiulymo :

suorganizuoji valstybini konkursa pirkti penkiems namams po 20 butu , 30 kotedzu ir 50 garazu ... kai visi pateikia pasiulymus tu sakai as pirksiu stai ana kotedza ir sita garaza ... sekantis tavo zingsnis bus garantuotai i teisma ...
prailgintuvu atveju as duosiu i duda arba kaina prailgintuvo + gika , o ne tokia kaina kaip perkant 8 lentas 12 buriu ir dar galai visko ...
man atrodo logiskai paaiskinau ?

del kainininku internete ... pries kuri laika galvojau, kad tai yra labai sveikintinas dalykas ... is pirmo zvilgsnio atrodo, kad pikejui nuo to ypac gerai ...
pvz
yra du pardavejai.... parduodam 1 metra virves
pardavejo nr 1 kaina internete 5 lt .. nuejus pas ji pirkti tu galetum gauti nuolaida iki 3 lt ... bet tu pro sali vaziuodamas uzsuki pas pardaveja nr 2 ... pas ji kaina 6 lt , bet jis sako tu paziurek internete pas nr 1 kaina 5 lt ... as tau padarysiu axuitelna nuolaida ir parduosiu uz 4,50 ...

vat tau ir baigesi visi internetiniu kainininku privalumai ...
--------------------------------------------------------

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

UNREAD_POST Jezus 04 Bal 2005 12:02

Del viesu kainu, viesu pirkimu ir t.t. Lentos pasirinkimas per daug sudetingas procesas kad nekvalifikuotas buriuotojas tai galetu atlikti savarankiskai turedamas tiesiog gamintoju kainininkus. Netgi suprantant ko tau reikia, pardavejo konsultacija yra neikainojama, nes jis paprastai zino kiek daugiau apie siulomas prekes nei gali atsiknisti is interneto per protinga laiko kieki.

Su laiku pirma fraze einant pas pardaveja evoliucionuoja daugmaz taip:
a. "man reikia to ir to ir neknisk man proto nes as uz visus protingesnis"
b. "su kuo plaukioja visi (arba kieti)? Man irgi to reikia"
c. "mano situacija tokia ir tokia, ka rekomenduotumet?"
d. "noreciau tokios technologijos lentos, apie X.X kg, turis tarp X ir X, ilgis X, plotis X, briaunos gerai butu kad tokios, linkimo galineje dayje reiketu daugiau nei pas lenta X, turio isdestymas irgi gerai butu kad butu paslinkas kiek i gala (ar prieki), po kojakilpem turi buti sumontuoti antishockai neblogesni nei pas lenta X, ir t.t... Is gamintojo X tai panasu kad man tiktu lenta X. Ar protinga man tai imti atsizvelgiant i mano situacija?"

Teisingiausias yra variantas c, kai suvoki kad pardavejas zino zymiai geriau ko tau reikia nei tu pats. Dar neturint savo mylimo gamintojo, galit aplankyti kelis pardavejus ir paziureti ka jie jums pasiulys, uzsirasykite kainas kad namie galetumete ramiai pamastyti (kainos yra jusu ir pardavejo susitarimas, kurio smulkmenas atskleisti kitiem buriuotojam ar pardavejam yra nekorektiska). Tik pilnai isklause kiekviena pardaveja galesite padaryti sau tinkama pasirinkima.

Varianto d sandelyje nebuna, nes tai paprastai labai specifiniai daiktai, reikalingi konkreciam buriuotojui kuriu bendra tvarka gali neparduoti 3 metus, o poto teks isparduoti zemiau savikainos.
Vartotojo avataras
Jezus

UNREAD_POST Jezus 04 Bal 2005 12:21

o dabar mano asmenine subjektyvi nuomone apie pirkima pas ciba.

teigiama:

"visko turime" yra tiesa, niekada neisvaziuoji ko nors nenusipirkes arba neuzsimanes.

igavus pasitikejima taiko lankscia atsiskaitymo tvarka. kas leidzia zymiai daugiau isleisti :)

gerai ismano apie inventoriaus subtilybes ir gali kvalifikuotai patarti.

niekada neturejau problemu del garantiniu defektu salinimo. jis kartais truputi piknaudziauja gamintoju "gerumu" kad padetu buriuotojams.

pardavineja RRD

pardavineja Simmer

siaip labai malonus pasnekovas

neigiama:

kol prisuka kojakilpes suruko bent 3 cigaretes, todel atvaziaves 15min paimti lentos sugaisti 2 val.

yra kaiteris ir nedalyvauja tuse ant bangos su wave lentom, nors galetu (cia ne prie pardavimo beje). bet lygtai noretu pasitaisyti.

apie kitus pardavejus neturiu ka pasakyti, nes kaip minejau pas ciba yra 2 labai rimti ir mano megstamiausi brandai, ir siaip ner niekad apgaves ar kazkaip pasielges kad kiltu menkiausias noras pirkti kitur. vienintelis dalykas kada biski kniso - jis labai ilgai ir nuobodziai atkalbinejo mane nuo 96l lentos pirkimo kaip pradinukiskos, kai pirma karta atejau su pozicija "a" is pirmos mano zinutes.
Vartotojo avataras
Jezus

UNREAD_POST alga 04 Bal 2005 12:52

Kainos nesakymas leidžia pardavėjams surinkti "customer surplus", t.y. iš turtingų pirkėjų paimti tiek, kiek jie pasiryžę mokėti. Tai gal ir geras dalykas, nes pardavėjai užsidirba pragyvenimui, ir nėra priversti plėšti iš neturtingų pirkėjų. O gal ir atvirkščiai.

Įdomus straipsnelis apie softo kainodarą: http://www.joelonsoftware.com/articles/ ... ckies.html . Galioja praktiškai bet kokioms prekėms.

Albertas
Vartotojo avataras
alga

Burės numeris: 42

ok

UNREAD_POST Tomas 04 Bal 2005 13:27

man tai visa ta chebryte ok.

Cibas, turi visko ir daug tai gerai, tik kartais butu fainai kainas zinoti neklausiant o skaitant, na bet ka darysi, tokie laikai.
pradzioje tai pirkau pirmuosius inventorius kazkaip nesmagiai pasijutau, kad pardave 1 karta ka norejo jisai uz mano turimas saibas, o paskui leido pasiimti ka norejau as. tai nei vienu nei kitu atveju gero nebuvo, bet paskui kai pradejau suprasti ko noriu, tai viskas lyg ir ok pasidare.

pradzioje visada taip buna manau, kol tamsta virduliuoji tai buni piktas ir nepatenkintas del visko, kad neiseina normaliai plaukti.

Jonas, kartais turi chvatkes (jungtine nuomone), kad pagaus, tai labai kvailai pasijausi nepirkes, o siaip tai lyg ir ok.

Gedas, na kazkaip normaliausiai kolkas del lentu ir kitu dalyku bendrauti sekesi, jokiu priekaistu. Kainos yra aiskios, akcijos atrakcijos ir aukcionai vyksta. net smagu pirkti. informacija turi ir jei ziopsai tik save gali kaltinti kad nepasinaudojai proga, siuo klausimu pas Ciba lieka neaiskumas ar tos kainos tikrai jau geros buvo.

del kaitu, tai daugiau pletku lygyje, kazkaip visos stovyklos kardais mojuoja ir vieni kitus 3 raidem vadina. bet kol nekaituoju tol nekaso.
Tomas
Vartotojo avataras
Tomas

UNREAD_POST LR 04 Bal 2005 13:54

:D del prailgintojo ir giko tai cia is tikroves,kaip vienas is galimu terorizmo pardavejo atzvilgiu budu.
man tai sunku visokie prisiderinimai,pasitikejimo igavimai (saldainiai, kava, romas)ir pan.
tegul zmogelis chainikas pats issirenka sau pvz S4 su 8m2 nutrijonu,o ne gauna zeroseven 9m2 .dingsta Erlebnis einkaufen,shoping expirience.
Griztam prie prailgintoju-yra tokie kur galima reguliuoti plaukiant,vaikas gali uztemti,na prie didesniu buriu turbut nelabai tinka,kainuoja biski, taciau kokia extraa :D .Gal kam tie biski netaip svarbu ir butumete nusipirke,taciau nezinote kur.
Taip kad juos reikia po truputi judinti kad neaptingtu ir taukais neapaugtu darytu mums tusus o ne mes jiems.

PS kas ten ta 5 punkta dapilde?lyg daugtaskiai buvo...
Vartotojo avataras
LR

Ta pati

UNREAD_POST laser 04 Bal 2005 15:46

Siuo metu tikrai yra is ko pasirikti ir pagal firmu pavadinimus ir pagal pardavimo stiliu.
Man asmeniskai labjausiau nervina agresivus pardavimo stilius kai imama ant karsto. Turi pirkti DABAR arba niekada.
Cia tas pats kaip tie amerikoniski pristatymai puodu,perliniu voniu ir viso kito s........
Svarbiausia neduoti pirkejui pamastyti.

Man zekliai priimtiniau kai mano smegenis plaunamos subtiliai :roll:
Todel renkuosi CIBA :wink:

P.S O ten ir plauti nebedaug reikia nes mes visi cia biski ligoniai
Vartotojo avataras
laser

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Egis LTU 772 04 Bal 2005 15:58

X-PRO :hello1:
Vartotojo avataras
Egis LTU 772

UNREAD_POST Mantas 04 Bal 2005 16:44

Pamirsote dar viena pardaveja, kaip jis pats raso:
skype contact name: reiseris
http://www.skype.com
Visada turiu masinu ir burlenciu pardavimui.

:D........
mantasraila@yahoo.com
LTU12
mob. 861036707
skype contact name: mantasraila
Vartotojo avataras
Mantas

Reiseris

UNREAD_POST Tomas 04 Bal 2005 17:17

kad neteko is jo prikti, o kiek zinau tureciau dziaugtis tuo:)))
Tomas
Vartotojo avataras
Tomas

UNREAD_POST Mantas 04 Bal 2005 17:37

nu nereikia, :D jis juk perekupas, siaip ne is burlenciu gyvena, todel tiek daug s... nemala. as pats is jo FW lenta pirkau, jokiu nusiskundimu.
mantasraila@yahoo.com
LTU12
mob. 861036707
Vartotojo avataras
Mantas

UNREAD_POST Egis LTU 772 04 Bal 2005 17:50

Atsimenu kai LC su broliu pirkome Cibas komplekta... ypac jo gamybos stiebo reklama :idea:
suposi ant stiebo atsisedes.
Kieme masinas dar tada tvarke ir macroflekso i skyles purksdavo.

O Cibas Surf nepaisant jo visu naujoviu visvien neplauke. Kai bus laiko uzdesiu NP virsu ir patikrinsiu, gal tada tarpine bloga buvo :D
Paskutinį kartą redagavo Egis LTU 772 04 Bal 2005 18:01. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Egis LTU 772

UNREAD_POST Mantas 04 Bal 2005 17:54

Tai jei atsimeni, tai yra jei jau uzsiminei, tai ir varyk. :D
mantasraila@yahoo.com
LTU12
mob. 861036707
Vartotojo avataras
Mantas

UNREAD_POST baidas 04 Bal 2005 19:06

LR rašė::D tegul zmogelis chainikas pats issirenka sau pvz S4 su 8m2 nutrijonu,o ne gauna zeroseven 9m2 .dingsta Erlebnis einkaufen,shoping expirience.

S4 man labai patinka, bet tai nera chainikinis laivas ... ir jei tu chainika pastatysi ant S4 su nutronu ... na nezinau ar po pirmo pasiplaukiojimo neteks grizti i garaza remontui ...

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

Kitas

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių