sveiki,
visos savo šeimos vardu dėkoju Irmantui už pagalbą nuostabiai praleidžiant savaitgalį.
taigi, pradėjome rinktis prie traktoriaus pektadienį vakarop, nuojauta kuždėjo - rytoj pūs.
šeštadienio rytą puolėme takeluotis, na o organizatoriai organizuoti. dar iki starto išplaukęs su "Gaastra GTX 9,3" buvau nustebintas lygaus kokių 7m/s vėjo, panašu jog tas nustebimas buvo klaida nes su pirmu startu vėją pradėjo junginėti tarp 3-4 ir 8-10 m/s.
chebra ištvermingai varė varžybose o aš sukinėjausi kažkur netoliese, kartais pagaunamas greitai atšalančio varžybų azarto

(vėliau tuom užsitraukiau Laisvio39 kritikos bangą). sekmadienį su vėju buvo prasčiau o ir man po the party buvo visai bėda...
apskritai viskas buvo o.k.
kas man nepatiko? ogi nepatiko tai kad startinio mokesčio dydis nebuvo niekur iš anksto praneštas ir sugalvotas panašu jog naudojantis palubinsko koeficientu. kažkodėl neapleido keistas jausmas jog pelno nesiekianti organizacija x-pro šiais metais pataupė
dėkui x-pro už tai jog pagaliau susiruošiau prie Dusios, matyt teks dažniau taip daryti - Dusia patiko, savaitgalis buvo geras.
Kruopa