|
Kalbam apie viską / let's talk about something
Audrius 12 Kov 2005 17:53
jei toks poziuris, tai nafik keitet mustangus i funboardus?
Audrius
LTU 35
-

Audrius
-
Rasius321 12 Kov 2005 18:32
Audriau, o kas tau sakė, kad mums "rokenrolas" nepatinka?
Keista, paaiškini kažkokį niuansėlį, tai žmonės iš karto įsikala kad tai tavo gyvenimo filosofijos vinis... ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
-

Rasius321
-
Bobas32 12 Kov 2005 18:46
Vyrai, bet po Egipto sunkiai supratu apie ka siame forume kalbos sukasi.....
-

Bobas32
- -
-
- Burės numeris: 32
-
alga 12 Kov 2005 18:46
benzas rašė:Ir vel norima ishprovokuoti...burlentes yra kaitai nera ir atvirkschiai. Nesuprantu ar taip teikdamas nori save ishaukshtint deklaruodamas savo negatyvia pozicija kaitu atzhvilgiu remdamasis amzhiu tradicijom..?
Nesuprask neteisingai. Tai, ką parašau, sunku net pačiam žodžiais išreikšti. Tai yra super asmeniška ir super subjektyvu. Kažkoks neapčiuopiamas pojūtis. Tiesiog -- cinkt! -- ir dėl kažkokių asociacijų, stereotipų, įsivaizdavimų, mane labiau traukia burlentės, o ne kaitai. Kitiem yra kitaip.
Albertas
-

alga
-
- Burės numeris: 42
-
Saulius LTU45 13 Kov 2005 15:55
Audrius rašė:jo, papasakokit nes tikrai neaishku.. o dar geriau pirma isbandykit tuos kaitus o poto pasakokit sunervinot
Audriau, nesupyk, bet pats man sakei, kad formule pardavei, nes .... sunku, nes tai "arkliu sportas".
p.s: su kaitu visai noreciau pabandyti, gal ..., manau, patiktu karts nuo karto, bet formules neiskeisciau, nors FW ir nepirmauju 
-

Saulius LTU45
-
- Burės numeris: 45
-
Audrius 13 Kov 2005 18:22
Audriau, nesupyk, bet pats man sakei, kad formule pardavei, nes .... sunku, nes tai "arkliu sportas".
nesupratau ka norejai pasakyti Sauliau?
Formule as bent jau esu ishbandes, ir nesakau kad tai yra shuds, (shuds ir "sunku", mano manymu, yra du skirtingi dalykai) as daugiau plaukiu su kaitu nes man tai yra smagiau, pigiau ir reikalauja maziau fiziniu jegu. Jei man reikes varzybinio adrenalino, uzsiregistruosiu i SL ar SX arba i hangtime....
Audrius
LTU 35
-

Audrius
-
Saulius LTU45 13 Kov 2005 20:44
Ta ir norejau pasakyti, kad su burlentem nemaziau smagu ir daug varzybinio adrenalino, bet reikia gana daug jegu, laiko ir lesu.
Sunkiau pasiekiama, bet rezultatai mielesni...
Jei pavyks balandi istrukti i Egipta, gal pabandysiu su kaitu (Jonas zada mokykla) ir galesiu daugiau sia tema paskiesti. 
-

Saulius LTU45
-
- Burės numeris: 45
-
Audrius 13 Kov 2005 22:50
Audrius
LTU 35
-

Audrius
-
Keke 14 Kov 2005 12:58
tokios kalbos primena pries gerus 8-erius metelius vykusias nuolatines mushtynes tarp forsu ir reiveriu, bleideriu ir skeiteriu ir etc....
Tuomet man irgi buvo uzduotas klausimas - kodel rolikai o ne riedlente...
Bukit geri netraumuokit pasirinkimo laisves. Nesuprantu, kodel konfrontuojat - burlentes - kaitai- burlentes - kaitai ... ir nesuprantu priezasties del kurios uzduodat toki klausima. Juk salygos reikalingos kaituot ir buriuot beveik identishkos. Bus mytas - susitiksim, o kas koki aparata pasikinkes leks - koks skirtumas? 
-

Keke
-
avantmov 14 Kov 2005 13:34
o kas koki aparata pasikinkes leks''
ysivaizuokit: tarp kaitu laksto kazkas pasikinkes sluota..arba arkli
-
avantmov
-
Rasius321 14 Kov 2005 13:53
avantmov rašė:o kas koki aparata pasikinkes leks''
ysivaizuokit: tarp kaitu laksto kazkas pasikinkes sluota..arba arkli
Vat variantas su arkliu tai nebaisiai realus - daugelis arklių pamatę kaitus arba išgirdę burių tarškėjimą į kurmio urvelius sulįstų panikoje... 
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
-

Rasius321
-
Jezus 14 Kov 2005 14:01
Geriau, blogiau, absoluciai nenuspresi, tad kalbesiu apie tai kaip man asmeniskai. Kaip visiskas kaitu nemegejas, galiu pasakyti tik tie kad jie vistiek zymiai smagiau uz dideli invetoriu (virs 7 kv.m). As turejau tik viena arkliska bure - 9kv.m ir zveriska lenta (140l, 70cm plocio). Su tokiu inventorium idomu sezona, gal du. Dabar jei man neuztenka 6.6 bures rinkciausi kaita o ne didesne bure.
Tiems kam kaitai nepatinka:
Taip iseitu kad kaitus bijote bandyti, nes esates nesaugus del savo pozijos - burlenciu. Kaitai reikalauja maziau pastangu, todel baisu "uzsikabinti", nes su burlente irodote sau kad jus galite eiti sunkesniu keliu. Jeigu jus sirdyje esate buriuotojas ir siam sportui jauciate tiek kiek deklaruojate, nebijokite - taip lengvai uz kaitu neuzsikabinsite, cia ne narkotikai. O jei netycia pasirodys, kad asmeniskai jums ten daugiau kaifo, tai tik geriau - surasite dar idomesni uzsiemima. Cia kaip zaidete krepsini kol neburiavote juk irgi atrode kad smagu; kas is cia esanciu puciant virs 10m/s noretu suzaist kase?
Man asmeniskai kaitai didelio ispudzio nepaliko, bet sedet ant kranto ir nervuotis kad truksta 1m/s dar blogiau.
Ant kaitu nuosirdziai pykstu tik del to kad netekome daug potencialios chebros, kam reikejo perzengti mazuti zingsniuka burlentese ir butu pereje i sekanti etapa ir rode mum pavyzdi, bet matyt paprasciau buvo nueiti i sona. Gyti, zinau kad skaitai
Bet kuriuo atveju kaiterius erzinti reikia.
-

Jezus
-
benzas 14 Kov 2005 16:40
alga rašė:benzas rašė:Ir vel norima ishprovokuoti...burlentes yra kaitai nera ir atvirkschiai. Nesuprantu ar taip teikdamas nori save ishaukshtint deklaruodamas savo negatyvia pozicija kaitu atzhvilgiu remdamasis amzhiu tradicijom..?
Nesuprask neteisingai. Tai, ką parašau, sunku net pačiam žodžiais išreikšti. Tai yra super asmeniška ir super subjektyvu. Kažkoks neapčiuopiamas pojūtis. Tiesiog -- cinkt! -- ir dėl kažkokių asociacijų, stereotipų, įsivaizdavimų, mane labiau traukia burlentės, o ne kaitai. Kitiem yra kitaip. Albertas
ok, supratau netaip  ...dekui kad paaishkinai nepatingejai, romantike  ...
-

benzas
-
Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių
|
|