EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

aptarinejame PARDAVEJUS

Kalbam apie viską / let's talk about something

UNREAD_POST Gintas 04 Bal 2005 19:51

VISI PARDAVEJAI KALTI DEL VELYVO PAVASARIO!
"Vėjas galvoje" buriavimo mokyklos Trakuose. Visą informaciją rasite čia:
http://www.vejasgalvoje.lt/index.php?op ... iew&id=130
Vartotojo avataras
Gintas

UNREAD_POST Laisvunas 04 Bal 2005 23:46

Tomui...Aciu uz pastabas,bet tu nevisai teisus ,nes vel ir vel apsilankai pas L.C......
Del inventoriaus kuri tu pirkai pradzioj...savo laiku buvo labai idomus pokalbis su,, DIABU"...Typo pirkosi Diabas kaska, kaskada pacioj pradzioj...poto vargo,poto kaskiek pramoko ,poto nusprende atsinaujint,atsinaujino...pabande ir sako,o kodel tu man iskart tokio gero inventoriaus nepasiulei????O as jam tuomet ir sakau -1)o ar tu galejai sau leist tuomet tiek moket.....pagalvojo Diabas,sako, tu teisus-NE!
2)Antras dalykas,sakau Diabui,kai tu pimaji savo inventoriu pirkai...antrasis dar netik nebuvo pagamintas,bet net nebuvo sugalvotas !
Taigi ,Tomai,esi tikrai neiskelmo spirtas, visuomet kiek pastebejau praanalizuoji visus variantus...tai jei tuo metu pasirinkai ta inventoriu,tai turbut tai ir buvo optimaliausias sprendimas tam kartui....
Apie Cibas Sailsbord lentas-tuo metu kai jas darem alternatyvos galincis konkuruoti ant LTnebuvo! Su siom lentom vare tokie bicai kaip Gintas Lapenas,Mikelionis Darius,L.C. ....Buvo ju parduotu ir lenktinininkams i Maskva ,kelios lentos iskeliavo net i Vokietija...zodziu viskas su jom buvo gerai.Problema buvo tame,kad kitokiu lentu principijaliai sviete nebuvo...
Beje ,stiebu negaminau,parsivesdavau is Maskvos,SanktPeterburgo galiausiai suorganizavau gamyba Kaune....
Taigi,siai dienai is esmes Lietuvoj pasirinkimas yra didelis ,tiek buriavimui skirtu daiktu,tiek pardaveju...ir beabejo kiekvieno teise rintis kur jam geriau,patogiau ,patikimiau.....As tik zinau tiek,kad niekada visiems neitiksi,bet tai juk ir nesvarbiausia .....???
Man svarbiausia,kad hebryte atvaziavusi isigyt SIMMERI,GASTRA,EXOCETA,RRD,ir t.t....gautu tai ko jie nori,ir ,kad toliau kai jie su ta yranga plauks,visuomet zinotu,kad kas benutiktu Cibas jiems visuomet pades !
Prikabinti failai
AC9D6893.1.jpg
AC9D6893.1.jpg (0 Baitų) Peržiūrėta 10332 kartus(ų)
Vartotojo avataras
Laisvunas

Burės numeris: 16

LC

UNREAD_POST Tomas 05 Bal 2005 00:15

Sveikas Cibai,

cia juk kritikos skyrelis, o ne liaupsinimo, todel ir neigiamus dalykus issakome.

kas liecia pirkima pas tave, jis visada malonus, nes nei vienas seilas negali sau leisti tokios darbo grafiko elastingumo prabangos.

kas liecia pradini inventoriaus pirkima cainikuojant, tai visi padaro neteisingu pirkiniu, nebent kiekvienas pardavejas pasiulytu startini komlenkta ezeru pradedanciajam tokio lygio: GO tipo lenta/ pigus lengvas patvarus virsus. klientai bus garantuoti ir patenkinti.

kuo toliau tuo inventoriaus pirkimo/apsisprendimo ka prikti abejones mazeja bent jau aiskiame diapozone kv.m. ltr. tada jau konkretu ir aisku ko norisi.

jei labai atvirai, labai svarbus pirminis kontaktas su inventoriumi ir pirmine nuomone apie ji.... gastra bures man lipo ir prilipo, todel tai patinka, exocet lentu nebandziau taciau SB prilipo, hidriaka zinau kad pas tave priksiu kai savo dabaigsiu...

o del kainu skelbimo jei labai rimtai, tai dauguma is musu mazdaug isivaizduojame jas, todel ju neskelbimas nera jau toksai neigiams dalykas.

sekmes
Tomas
Vartotojo avataras
Tomas

Cibas sailboards

UNREAD_POST Darius 77 05 Bal 2005 09:51

Nevarykit ant bachuro!!! As irgi tokia lenta turejau. Kankinausi. Ir ilgai. Bet ne del blogos lentos. Kai po 3 metu vel ant jos uzlipau, pasirodo PLAUKIA! Ir GREITAI! Ir i veja KYLA! Matyt kazkuri mano dalis paaugo (padidejo ar sukietejo?). O Cibas cia ne prie ko. Tais laikais tikrai kieta lenta buvo! 8 kg! Gal kas dar tokias cia LT pagamindavo?
Vartotojo avataras
Darius 77

Burės numeris: 77

LC

UNREAD_POST Tomas 05 Bal 2005 10:33

beje Laisvynai,

juk visi zinom, kad daugumos dalyku kainos pas tave geriausios
Tomas
Vartotojo avataras
Tomas

UNREAD_POST Reiseris 05 Bal 2005 10:37

Yra tokia parduotuve Kauno Jachtklube, prekiauja paciom geriausiom burem North Sails ,ir geriausiom lentom F-2 ir Mistral.Tik gaila ,kad tie zaisliukai tokie brangus,o reikalingi jie darbui,ne pramogai.
Kita parduotuve Kaune turi (viskas kas NeilPryde yra sudas),tik dar brangiau.
Dar viena parduotuve Kaune : http://www.bures.lt prekiauja prabangiais starbordais ir jau legendiniais Go.Turi ir pigesniu,bet neprastesniu buriu.
Vilniaus Hiperbaze LC visad turi daugiausia prekiu,kartu ir pigiausia,kaip Maxima.Tik reik zinot ko nori ir kiek gali isleisti.
Tai va gerai kad tokioj mazoj Lietuvoj tiek daug parduotuviu,nes kitaip tektu gryst i gerus senus laikus ir visa inventoriu darytis patiems.
Reiserio nuomone
Dead Machine in progres !
ASaMeMas
Reiseris
LTU 789
Mob.nr.:+37069825408
Laisvalaikiu siuvu maisus didelems lentoms,krepsius dideliems vairams,Deklus SUP'ams ir kaitlentem,bei tentus jachtom ! O kai nepucia, sulopinu suplysusias bures.
Parduodu bures The Loft 11,8 + 550 Loft stiebukas ir dar NP RS5 12,5 su stiebais,daug labai pigiu buriu nuo 4 iki 8,5 kv/m, Sugryzus eurui,atpigs dvigubai -:),
Vartotojo avataras
Reiseris

UNREAD_POST Vaidas28 06 Bal 2005 14:05

X-pro.
Savo pirma inventoriu pirkau pas juos Kaune. Viskas ciki. Nesigailiu ka nusipirkau (neskaitant 35% anglies stiebo). Aptarnavimas malonus ir kvalifikuotas. Taciau apie Vilnieciu X-pro mano nuomone kitokia. Pas Jona per stipri hvatke. Nemalonu. Labai jauciasi agresyvus stumimas. Man tai nepatinka.

Cibas.
Man patinka jo brandai. Malonus zmogus. Geros kainos. Duoda kvalifikuotus patarimus. Si pavasari uzsisakiau Gaastros riga. Norejau, kad spetu atvezti iki Egipto. Nespejo. Uztat nemokamai paskolino reisine 9-etke, 100% vamzdi ir lieva gika. Buvo malonu. Aciu jam.
Nepatinka, nes varo su kaitais, o ne su burlentem.

Bures.
Linkiu jiems viso ko geriausio. Kaip pardavejai jis geriausi. Tik va asortimentas pas juos kudas. Nu nenoriu as SB, o ir Severne bures kazkokios neaiskios. Linkiu jiems isplesti asortimenta.
Didelis jiems pliusas nes gerai varo.

Vilkas.
Kas jis toks? Kuom prekiauja? Pirma karta girdziu.

Klaipedieciai.
Gerai varydavo Viktoras slaloma. Daugiau nieko apie juos nezinau.

Dar vienas pastebejimas. Didziausi pardavejai lengvai ispindeje. Ziema kuomet nusprendziau atnaujinti riga, issiunciau e-maila i X-pro & LC. Reakcija nuline. Tada "Prasyma leisti duoti jiems uzdirbti is saves" pakartojau. Atsakymo negavau iki siol. As esu uzsispyres, todel dar po keliu savaiciu pradejau skambineti. Abudu pasiunte mane ... ir liepe skambinti pavasari. Dabar turiu Gaastra. Kodel Gaastra? Nes man patinka S4 :)

Gerb. pardavejai. Net jei ir neturite stufo sandeli klientui atsakyti vistiek butina. Esu tikras, Barzdukai butu atsake ta pacia diena.

Vaidas28
Vaidas 28

Žvejai mano priešai.
Vartotojo avataras
Vaidas28

UNREAD_POST Rasius321 06 Bal 2005 14:21

Pas LC į e-mailą reakcija visada nulinė. O rigą aš visada pas jį keičiu žiemą ir pavasario laukti niekados nesiūlė.
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
Vartotojo avataras
Rasius321

UNREAD_POST Egis LTU 772 06 Bal 2005 15:04

Dvi dienas kroviau savo pirkinius is X-Pro. Dar laukiu 05m bures ir rig'o. Isleidau daug, taciau ir turiu daug. Dabar galesiu plaukti visomis Liet salygomis.
Vartotojo avataras
Egis LTU 772

UNREAD_POST alga 06 Bal 2005 17:06

Egis LTU 772 rašė:Dvi dienas kroviau savo pirkinius is X-Pro. Dar laukiu 05m bures ir rig'o. Isleidau daug, taciau ir turiu daug. Dabar galesiu plaukti visomis Liet salygomis.

Mačiau kažkur patarimą, kad geriau pirkti po truputį. Visgi su kiekvienu nauju daiktu reikia susigyventi, o be to džiaugsmo daugiau išeina, jei dažnai naujus žaislus gauni.

Albertas
Vartotojo avataras
alga

Burės numeris: 42

UNREAD_POST Mantas99 06 Bal 2005 22:44

Dvi dienas kroviau savo pirkinius is X-Pro. Dar laukiu 05m bures ir rig'o. Isleidau daug, taciau ir turiu daug. Dabar galesiu plaukti visomis Liet salygomis.

Papasakok ka isigijai ir kur planuoji plaukt?
Mantas99

pirko

UNREAD_POST Tomas 06 Bal 2005 22:55

Mantas99 rašė:

Papasakok ka isigijai ir kur planuoji plaukt?

pirko visko, viskio ir nebrangiai:
Prikabinti failai
xpro.jpg
xpro.jpg (0 Baitų) Peržiūrėta 10331 kartus(ų)
Tomas
Vartotojo avataras
Tomas

UNREAD_POST Mantas99 06 Bal 2005 23:03

Ir tinka ne tik visom Lietuvos salygom bet ir around the world :)
Mantas99

1 diena

UNREAD_POST Tomas 06 Bal 2005 23:07

tai sita ir per diena susikrautum, o jis 2 dienas krove!
Tomas
Vartotojo avataras
Tomas

netycia

UNREAD_POST Mantas99 06 Bal 2005 23:11

Gal netycia perkrove i saugia vieta visa X-pro inventoriu? :)
Mantas99

Ankstesnis

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Prisijungimas nariams