|
Kalbam apie viską / let's talk about something
Kriste 03 Bir 2005 12:51
pasiskaicius tai ka rasote darosi kraupu  . Tendencijos kurios aiskeja yra priesiskumas is VG puses LBA atzvilgiu. isisteigus LBA VG pajaute didele gresme ir nuplaukiancius srautus. Kam specialiai zlugdyti ir niekinti LBA, tam kad isaukstinti kluba Vejas galvoje. I LBA organizacini komiteta ieina nemazai Vejas galvoje klubo sielu  , kurie atstovauja burlentininku interesus ir ju priimti "nepopuliarus" sprendimai del stojimo mokesciu ir kitu dalyku labai intensyviai askaluojami. Persasi isvada, kad mineti asmenys specialiai reme nepopuliarius sprendimus ir "gyne" buriuotoju interesus, kuriu pasekoje Vejas galvoje klubas tampa labai jau teigiamu, o LBA neigiamu. LBA ideja yra vienyti burlentininkus ir nera reikalo priesinti vieni kitu, tokios rietenos asocijuojasi tik su itakos sferu ir pinigu dalybomis. vietoje to, kad vieningai propaguotumete burlenciu sporta Lietuvoje, susiskirstote i priesiskas grupes ir draskotes kaip mazi vaikai, vat as busiu uz ta, o as uz ana, be jokiu argumentu, o tik vadovaudamiesi ambicijomis.
Planuojama svente Kaune yra tikrai gera proga atkreipti demesi i burlenciu sporta, i rengiama tikrai grandiozini projekta per Baltija. Ir vietoje to, kad paremti si reikala, visi atkisat "subines" ir pradedat jomis baksnotis
Paskutinį kartą redagavo Kriste 03 Bir 2005 17:07. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Kriste
-
-
Tomas 03 Bir 2005 13:29
jo gerai cie varot, as vakar prisedes irgi parasiau, bet paskui istryniau, galvojo, kam man to reikia, esu juk paprastas free glisas. bet kuo daugiau skaitau, tuo labiau suprantu, kad organizacijos reikalingos tam, kad tenkintu nariu poreikius, o siuo atveju gaunasi juntama konkurencija su komerciniu kvapu, nes:::
asociacija yra keliu imoniu arba verslo subjektu sukurta bendrija ginti ju interesus ir uzsiimti lobistine veikla siekian naudos tom susimetusioms organizacijoms. paimkime kaip pvz Vartu gamyba, sugalvotu 80% rinkos turincios imones susimesti ir padaryti asociacija ir iniciuoti istatyma, kad visiems isigijusiems Vartus valstybe kompensuoja 30% kastu. tai jie cia nusautu 2 zuikius maziausiai, apsisaugotu nuo nelegaliu pardaveju nemokanciu mokesciu, nes kainos skyrtumas gaunasi panasus ir padidintu pardavimus.
Burlentese taciau dabar gaunasi, kad pavieniai asmenys yra raginami issaugoti pvz savo numerius... ir stoti i asociacija. Ir dar visokiu dalykeliu panasiu i valdiniku kurima, o ne relius interesus.
cia truputi prasilenkimas, o tas praslenkimas veda prie to, kad realiai varzybas ir kitus renginius normaliai iki siolei dare VG, jeigu yra 5 tokios imones kai VG, tai jos ir turi steigti asociacija jei pacios nesusitvarko arba jungtiniai nori tvarkytis su iskylanciomis problemomis su valdiskais namais ar kazkokiu graziu ideju turetu ideologiniu. matau tuos dalykus is arti, susimete chebryte biudzeta ir priime istatyma, kuris duoda daugiau pelno asociacijos nariams ... arba palengvina ju darba.
gal nesu pakakamai isigilines, taciau buriuotoju rinka as matau taip:
yra mokykleles buriavimo tai keli pardavejai ir VG organizacija,
yra varzybu organizatorius VG, nu blin bet daugiau nezinau oficialiu,
tai jei mokyklelems reikia asociacijos tai cia vienas dalykas, bet kam praktiskai vienintelei istaigai organizuojanciai normalias varzybas reikia asociacijos???
dar durniau skambatis dalykas, kad privatiems zmonems reikia asociacijos? susimesti, kad remtume kazka ar galinetumes varzybose???
dabar gavosi LBA tipo paeme VG kalendoriu, dar itrauke kelias tarptautines varzybas ir vsio, bet realiai didziausias organizuojamu varzybu skaicius yra kieno?
aisku jei VG nesusitvarko su savo funkcijomis ir ne viska pasiekia ko noretu ar nesiekia ko reiketu siekti, tai cia kita medalio puse tada butu, bet is salies ziurint gaunasi, kad atsirado antra istaiga kaip VG kuri dar ir VG varzybas po savo sparnu ima nu aisku daugiau tikslu turi, buciau as Lapinas tikriausiai nesuprasciau, kam man to reikia, kam reikia papildomo biurokrationio elemento kuris tikriausiai mazina istaigos pajamas.
nu cia issipleciau, gal ne viskas man yra suprantama jusu biurokratijos vingiuose, bet aiskiai zinau, kad uz to stovi kapeikos, o dazniausiai tos kapeikos ir kelia konfliktus....
skaitydamas ka parasiau supratu tikriausiai tiesa,
VG yra VG, o LBA yra panasi i VG istaiga, bet turinti truputi daugiau ideologiniu tikslu
prasau per daug nesmerkti uz atviruma biurokratijos atstovu, geriau privaciai parasykite ka galvojate apie mano mintis jei noresite keiktis, nes garsiai issakomos pastabos is valdisku namu kelia neigiamas emocijas potencialiems naujokams.
gera cia kose uzvire, vakar net su Jonu susitike pabo Latino 12 nakties aptarinejome kas cia darosi.
Tomas
-

Tomas
-
Tomas 03 Bir 2005 13:34
Kriste rašė:pasiskaicius tai ka rasote darosi kraupu  . Tendencijos kurios aiskeja yra priesiskumas tarp VG ir LBA. isisteigus LBA VG pajaute didele gresme ir nuplaukiancius srautus. Kam specialiai zlugdyti ir niekinti LBA, tam kad isaukstinti kluba Vejas galvoje. I LBA organizacini komiteta ieina nemazai Vejas galvoje klubo sielu  , kurie atstovauja burlentininku interesus ir ju priimti "nepopuliarus" sprendimai del stojimo mokesciu ir kitu dalyku labai intensyviai askaluojami. Persasi isvada, kad mineti asmenys specialiai reme nepopuliarius sprendimus ir "gyne" buriuotoju interesus, kuriu pasekoje Vejas galvoje klubas tampa labai jau teigiamu, o LBA neigiamu. LBA ideja yra vienyti burlentininkus ir nera reikalo priesinti vieni kitu, tokios rietenos asocijuojasi tik su itakos sferu ir pinigu dalybomis. vietoje to, kad vieningai propaguotumete burlenciu sporta Lietuvoje, susiskirstote i priesiskas grupes ir draskotes kaip mazi vaikai, vat as busiu uz ta, o as uz ana, be jokiu argumentu, o tik vadovaudamiesi ambicijomis. Planuojama svente Kaune yra tikrai gera proga atkreipti demesi i burlenciu sporta, i rengiama tikrai grandiozini projekta per Baltija. Ir vietoje to, kad paremti si reikala, visi atkisat "subines" ir pradedat jomis baksnotis
jo darbar aiskiau,
bet gal gali kas nors is LBA keliais sakiniais paaiskinti LBA ir VG skyrtumus, ir kokias LBA organizacijas vienija? o ne liepti istatu pilstymus skaityti.
Paskutinį kartą redagavo Tomas 03 Bir 2005 14:05. Iš viso redaguota 1 kartą.
Tomas
-

Tomas
-
Mantas 03 Bir 2005 13:35
Girmantas rašė:Mantai, o kada tu pradesi priimti kritika ir ja vertinti?
Girmantai kritika as visada priemu ir darau isvadas, tik svarbiausia, kad ta kritika butu pagrista, o ne is pirsto lauzta. Nes va pavyzdziui Kai Laisvunas Cibas pareiske, jog LBA Vejasgalvoje saskaita padare varzybas, mane apeme toks juokas  galima suzinoti kurias? Na bet smulkmenu cia rasyti tikrai nesiruosiu. Nes tu Cibai nezinai visko ka zino Lapinas ir As ir manau tikrai tau ar kitiems nereikia to zinoti. nes tai yra tiesiog niurus techniniai klausimai. Ir aplomai Laivunai nelabai skiri klubine veikla nuo asociaciju veiklos. Bobai paaiskik Laisvunui kai susitiksit. Kaip pvz pateikiu http://ukwindsurfing.com/ pasisitudijuokit kam idomu, kuom jie uzsiema, panasiai uzsiema ir visos kitos asociacijos ir LBA stengsis islaikyti tokia koncepsija ir tikrai neklausysime tokiu, kuriems nieko nereikia ir viskas dzin.
Jezus raso
Man dzin ar kas kada uzims kazkuria vieta wave ar freestyle, jei jis plauks tik del to kad uzimtu kazkuria vieta wave ar freestyle. Jis per daug nutoles nuo mano vertybiu kad su tuo zmogum jausciau kazka bendro. Nedirbdamas ant to kad uzimti kazkuria vieta varzybose jos tikrai neuzimsi. Todel jeigu kazkam reikia vietos, oficialumo, pripazinimo ir pan. prasau - siekite to, bet ne mano saskaita. As prie tokiu dalyku neprisidesiu ir taskas.
Va trumpai aiskiai ir konkreciai, pagarba Jezui.Jam dzin.
I olimpiada 2000 manes niekas neveze, nors galejau vykti uz savus pinigus ir atstovauti Lietuva, bet treniruociu stokos deka, Olipmijadoje tarp 47 kieciausiu pasaulio burlentininku galejau buti tik 88. tai kam reikia gedinti Lietuva ir save. Bet tam kad tinkamai galetum atstovauti sali turi ideti daug darbo, pradedamas nuo paprastesniu varzybu ir palaipsniui keldamas savo mesitriskuma liptum aukstyn. Latviai ir estai arba lenkai irgi neiskart pateko tarp lyderiu, bet jie turejo tikslus ir dabar turi naujus tikslus. O Lietuviams pasak Jezaus turi buti dzin, gyvenkime dziunglese ir nosies niekur nekiskime.
Maratono ideja yra, kad apie burlenciu sporta Lietuvoje suzinoto daugiau zmoniu tarp ju ir potencialus sio sporto remejai. O tai remia visokius festivalius, krepsinius (nors krepsini ir as megstu  ) ir pan. Sio maratono vienas is tikslu yra populiarinti burlenciu sporta Lietuvoje. Ir kai eini susitikti su potencialiu remeju butu lengviau, nes kai jie mato straipsnius spaudoje, jie lengviau supranta ir sutinka su jiems issakyta mintimi. nes dabar sioje srityje yra kosmaras. Pabandykite kasnors pakalbinti koki imones vadova. Is pirmo zvilgsnio jie linkses galva, bet nedaugiau. tokia yra realybe ir mes tai stengsimes pakeisti. Ir tada bus visai nesvarbu ar tu esi Wave'istas ar FW'istas, tu prisistatysi kaip burlentininkas ir tau kalbeti bus lengviau.
-

Mantas
-
Mantas 03 Bir 2005 13:50
Tai va su Gintu Lapenu jau pernai pradejome sudarineti bendra 2004 metu varzybu kalendoriu ir jo stengemes laikytis, varzybos nesidubliavo, siemet lygiai tas pats tik kadangi siemet turime LBA tai LBA ir paskelbe 2005 bendra Lietuvos burlentininku kalendoriu, tai nereiskia, jog visas jas organizuoja LBA  Siemet labai energingai klubines veiklos emesi X-pro kurie taip pat nori daryti varzybas, ir rudeni manau prie stalo jau sesime ne dviese, o trise ir jei dar kazkas pareiks nora kazka organizuoti, tai ir ji pasikviesime. Durys atidarytos visiems.
Dar karta, prasom nepatingeti ir skirti siektiek laiko pastudijavimui: http://ukwindsurfing.com/ yra ir daugiau kitu saliu asociaciju, bet sios asociacijos pateikimas, atvirai, man yra labiausiai prie sirdies.
-

Mantas
-
Tomas 03 Bir 2005 13:53
sveikas Mantai,
del remimo suptilybiu geriau nesamdyk konsultantu ruosianciu planus, paklaus Lapino, jis irgi toje sferoje dirba.
kas diena berireklamuojanti kompanija gauna nuo 2-5 pasiulymu, ka nors paremti. visko neparemsi. remi tai, kas tau duoda daugiuasiai reklaminio ploto kuri mato didziausias zmoniu skaicius.
sitoje vietoje burlentese yra nelengva, nes autosporte lipdukai matosi is keliu metru o ne is keliu kilometru.
buvo vertinama reklamine investicija i greiciausiai apiplaukusia pasauli moters jachta, tai jie gavo tiek piaro, kad tai kompanijai ju reklama santykinai kainavo 100 kartu maziau nei gavo naudos, nors jie isleido desimtis milinoju.
be rezultatu siame sporte nebus demesio, be demesio remeju, uzdaras ratas atrodo. Galvoji krepsinis gerai gyvena, dvi komandos jo, kitos vargsiukai auginacios zaidejus kurie veliau gal parsiduos.
del remeju, pas mus gaunasi tokia situacija, kas Nr.1 realiai turetu remti (pardavejai), tie gauna beveik nemokama eteri ir tiek, per daug glausta rinka, gerai jiems.
Tomas
-

Tomas
-
Jezus 03 Bir 2005 14:09
Nenoreciau kad buriavimas issigimtu iki krepsinio.
Finansai. Jusu bapkiu neskaiciuoju, jei randat kas jum moka, manau kad net atlyginimus uz tai nusipelnot. Jeigu sugebat i sou atvesti 100 bezdzioneliu ir uz tai kazka materialaus ar nematerialaus uzdirbti irgi keliu kepure.
-

Jezus
-
Zilvis 03 Bir 2005 14:12
chebra, man regis jus maisote du skirtingus dalykus kluba ir asociacija. Klubu gali buti daug - "vejas galvoje", "vejas kisenese", "vejas ...." ir t.t. Klubas negali organizuoti LR cempionato kurio rezulatatai teisiskai galiotu ir kuriais remiantis butu galima siusti zmones i rimtesnes varzybas. Be to klubas negali atstovauti LR burlentininku, jis gali atstovauti savo narius. Tokiem reikalam ir yra skirta asociacija. Reikia skirti tuos dalykus. Mano galva, pasakymas "mane VG pilnai tenkina, kam ta LBA" yra labai trumparegiskas zvilgsnis  Del to burlentininkai ir buvo/yra ignoruojami valdininku mastu. Todel dziugu kad kazkas bado lauzti ledus toje srityje ir jiems reikia padeti, o ne trukdyti.
Supraskit pagaliau, kad klausimas "arba VG arba LBA" yra tikrai neteisingas. Turetu buti "VG", "Kauno burlenciu klubas", "Klaipedos burlenciu klubas", "Siauliu ...", "Panevezio ..." ir t.t. ir viena (arba kelios) asociacijos kurios padetu visiems klubams gyventi ir pasiekti ko jie nori.
Kadangi nebuvo kas rupinasi burlenciu reikalais, nuo seno tuo rupinosi LBS. Beje, kazkada buvo ikurta LBL (Lietuvos burlenciu lyga) ir nepelnytai pamirstama istorijoje, kuri irgi organizavo varzybas, sudarinejo kalendorius ir t.t. bet galu gale numiro... Tada atsirado VG (tiksliau gal neatsirado, bet emesi organizacines veiklos) kas buvo ir yra saunu. Gal kam ir skaudu, kad LBS burlentes yra tik atskira klase (na taip, cia tiesa), bet LBS-LBL laikais varzybu budavo tikrai daugiau nei tarkim pernai ar uzpernai ir zmoniu susirinkdavo tikrai nemazai. Be to, LBS burlenininkams darydavo isimtis, kaip kad leisti visiem startuoti tik savaitgali, kai tarkim cempionatas vyksta 4 dienas, padaryti daugiau plaukimu ar daugiau iskaitu... Zodziu nebuvo/nera tas LBS kazkas tokio monstriskai blogo. Tiesiog LBS yra tai kas burlentiniku pilnai netenkina. Todel ir atsirado VG ir dabar LBA.
Mano galva LBA hierarchijoje turetu buti auksciau uz kluba(us), ji turetu padeti kontroliuoti klubams ju veikla, todel naturalu kad ir kalendorius turetu "parsivartyti" is LBA. Ka daro/dare VG yra gerai ir saunu, bet tai ka jie daro yra (kai kuriais atvejais) bandymas imituoti asociacijos veikla. Tai buvo cool, nes juk jokios asociacijos ir nebuvo. Dabar yra LBA, tai VG juk galetu maloniai perleisti darba kaip kalendoriaus sudarymas ir pan. LBA, tai juk tik ambiciju ar garbes klausimas... Juk jei varzybas organizuoja VG tai ir deretu tai pazymeti kalendoriuje, jei LBA tai LBA, jei LBS tai LBS. Svarbu kad ju butu.
O kam nepatinka LBA, galit kurti kita asociacija. Pvz.
LPWA - Lietuvos Profesonialiu Windsurferiu Asociacija
LFPA - Lietuvos freestaileriu profu asociacija ir t.t. ir t.t. kuri atsovautu chebros interesus LR mastu.
Teisybes delei noriu pasakyti kad nepriklausau nei LBA, nei VG, nei LT daznai bunu  Tiesiog skaudu matyti kaip gera iniciatyva gaidina visokie nesusipratimai ir ambicijos.
Vsio.[/b]
-
Zilvis
-
- Burės numeris: 74
Mantas 03 Bir 2005 14:15
Stai isiklausykite ir isiskaitykite dar karta Tomas siuo atzvilgiu visiskai teisus. Todel pradzia yra sunkiausia.
...be rezultatu siame sporte nebus demesio, be demesio remeju, uzdaras ratas atrodo.
Kazkaip reikia padaryti tuos pirmuosius rezultatu, kad traukinys pajudetu. Todel sio sestadienio svente yra labai tinkamas metas pradeti tuos rezultatus kaupti, nes sios sventes metu bus susirinkusi mase ivairiu organizaciju ir firmu atstovu, net 18-ka spaudos komandu. tarp 12:00 -13:00 skraidys lektuvas ar tai malunsparnis ir viska filmuos is virsaus, kiek zinau LNK kazka transliuos tiesiogiai, o mums tereikia tik susirinkti ir parodyti kas tai yra burlente. Tai nemokama reklama. Stai cia ir prasideda ekonomika. Todel dar karta visus kvieciu nesididziuoti savimi, kad mes kitaip mastom ir atvykti atstovauti save, savo pomegi - burlentes.
-

Mantas
-
Mantas 03 Bir 2005 14:20
kas cia arabas 
-

Mantas
-
Rasius321 03 Bir 2005 14:24
Kriste, šaunuolė.
Kaip aš matau visą šį reikalą:
LBA - organizacija, veikianti Lietuvos mąstu. Siekianti populiarinti burlenčių sportą kaip oficialų sportą - t.y. kaip kašį, lengvąją atletiką ar šachmatus. Koordinuojanti varžybas, tvarkanti burių numerių registrą ir pan. ir t.t.
Jei esi vienišas freeraideris ar freestaileris, kuo tau užkliūna LBA? Kad tipo sako, kad tave atstovauja? Na ir ką?! Aš savaitgaliais pažaidžiu kašį, tai man tipo reikėtų įsižeisti, jei ten kažkoks Marčiulionis ar koks kitas bičas per teliką pareiškia kad atstovauja Lietuvos krepšinį - tipo nifiga jis man neatstovauja ir nieko man gero niekada nėra padaręs? Mąstyti truputį reikia. Jei tau neįdomi LBA veikla, jei tau nesvarbu šio sporto kaipo oficialaus sporto ateitis Lietuvoje, tuomet tiesiog tylėk, nes elementariausiai neturi ką pasakyti. Bet ne, prasideda drabstymas visokiu šlamštu ir vadinimas zekais, nes, ojaaatau tu mano kiekvienas LBA narys turi numerį.
Freestaileriai - tipo LBA jus užmiršo, freestailas ant LT neegzistuoja. Kas do fignia? Jei norite, kad būtų priešingai, aktyviai dalyvaukite LBA veikloje ir stiprinkite savo pakraipos pozicijas o ne rėkaukite kad LBA nieko dėl jūsų nepadaro. Kaip sako, kol pats nepadarysi, niekas už tave nepadarys, negi šitą užmiršote? Jei atrodo, kad LBA pastangos nukreiptos ne ta linkme, tai gal ateikite ir pakreipkite tinkama?
Faktas vienas - kol neturite konkrečių pasiūlymų kaip kažką padaryti geriau, verčiau jau patylėkite užuot rėkavę kad viskas čia šūdas kas ne myžalas. Nenusileiskite iki Delfio komentatorių lygio.
Gal reikėtų priminti, kad LBA narystė savanoriška. Niekas neverčia. O konstruktyvūs pasiūlymai visada laukiami.
Vėjas Galvoje. Klubo veikla su LBA niekaip nesikerta. Bent jau mano nuomone. Ir trinties čia neturėtų iškilti. Vienintelė problema, atsiradus LBA - kaip paskirstyti 2% pajamų mokesčio.
Aš labiau jaučiuosi Vėjas Galvoje nariu (nežinau ar turiu teisę) nei LBA. Kadangi pats nenoriu veltis į burlenčių kaipo oficialaus sporto populiarinimo peripetijas, tai tuos entuziastus, kurie tą daro, paremiu savo nario mokesčiu ir dalimi savo pajamų mokesčio.
LBA vienija bendraminčiai, siekiantys sporto pripažinimo.
Vėjas Galvoje vienija žmones, kurie svaigsta nuo vandens purslų ir vėjo.
Viena kitam netrukdo. Trukdo kai kažkas tarp šių žmonių ima statyti sieną. Trukdo kai kažkas ima jaustis krūtesnis. Kai kažkas pradeda jaustis bangos ir vėjo brolis, ir jam dalyvaujantys Formulėje pradeda atrodyti žemesnio rango vandens stumdytojai.
Varydamas su Formule aš nesijaučiu krūtesnis už tą, kuris su maža bure išglisuoja tik kartais, o ir tą glisą baigia įsidrėbdamas į vandenį nes bandė atlikti super duper mūvą. Gyvenčiau prie jūros, į formulę greičiausiai nežiūrėčiau. Vartyčiausi bangose. Bet nesijausčiau krūtesnis už formulistą.
Aš tikrai jaučiuosi krūtesnis. Už tuos, kurie atvaro prie ežero, pasileidžia rusišką bumsą, geria vemia ir mėto butelius. Už tuos plikom galvom, storom grandinėm, kurie atvažiuoja prie ežero, pamerkia ten burzgiantį bruda kuriuo po to laksto baisiais greičiais per kelis metrus nuo besimaudančių vaikų ir po to išvažiuoja palikę viską, kas jiems nereikalinga. Aš netgi jaučiuosi krūtesnis už tą, kuris užlipo ant burlentės su vieninteliu tikslu - kad atrodytų krūtai ir madingai.
Vienu žodžiu, visi, kurie galvoja kad jie yra pasiutusiai teisūs, pagalvokite iš naujo. Čia kalbu apie abi šio nesąmoningo ginčo puses.
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
-

Rasius321
-
laser 03 Bir 2005 14:27
Jezus rašė:Nenoreciau kad buriavimas issigimtu iki krepsinio.
Finansai. Jusu bapkiu neskaiciuoju, jei randat kas jum moka, manau kad net atlyginimus uz tai nusipelnot. Jeigu sugebat i sou atvesti 100 bezdzioneliu ir uz tai kazka materialaus ar nematerialaus uzdirbti irgi keliu kepure. 
-

laser
-
- Burės numeris: 0
Gintas 03 Bir 2005 15:26
Diskusijos pradzioje norejau pasakyti, kad zinant savo verte reiktu grynai dalykinio bendravimo su kita organizacija. Turint toki stipru projekta kaip maratonas jo pristatymo pilnai uztektu tai LBS sventei. As buvau pries sou daryma kitos organizacijos renginyje ir siuliau pamastyti kiekvienam, kas mes esame.
-

Gintas
-
-
Girmantas 03 Bir 2005 16:00
man tai atrodo, kad problema yra ne aplinkiniu nusistatyme pries LBA, bet LBA pastangos visur iziureti priesiska nusistatyma. Vietoj paprasto atsakymo i klausima iskart pasipila demagoginiai ishvedziojimai, pereinantys i puolima "ko jus varote ant LBA". Tai yra absurdas. Gintas labai tiksliai apibudino paskutineje zinuteje del ko uzvire sita diskusija. O dabar suskaiciuokite kiek zinuciu telpa i Ginto TEMOS remus. nedaug.. Ir kas blogiausia, kad siandien bet kokia diskusija galiausiai baigiasi klausimu VG ar LBA. Bet ne VG atstovu iniciatyva.
Klausimas yra kam vaziuoti i LBS svente didziule banda, jei LBS NIEKADA negerbe burlentininku ir sitas suvaziavimas, del pagerimo su AMB ir kt. butu tik dar giliau ilindusi rakstis? Argumentu ish LBA puses nebuvo per sias 2 dienas (jei maratono pristatymas ieina i argumentus - manau tam nereikia visu dalyvaujanciu varzybose, tarp ju tu kurie net nesiruosia plaukti per baltija).
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 11 svečių
|
|