Sveiki.
Natūrali tokia tema iškilo.
Visu iš tikrųjų įdomu paklusit, sužinot mintis, man atrodo kad tai svarbu.
Robertas žiuri i situacija iš savo bokšto, tai tikrai, jis trokšto rezultato, jis pergyvena, man atrodo kad Roberto pasakymus labai lengva suprast tiems kas vare i Ventaine vos ne kas savaitgali 2009 metais. Ne mažai darbo įdėjo hebra praeitais metais Ventainei, o veidu ne padaugėjo varžybose.
Robertui.
IMHO – iš tikrųjų jai ne konkretizuot ir ne daryt Negatyvą iš pozityvą tai nieko tokio, niekas ne miršta, niekas niekur kol kas ne dingsta, tiesiog yra tam tikros tendencijos, ne geros taip pasakysim. Aš manau laikas dabar apsisukt, ir pagalvot, duot papust vėjui ir visi „daiktai“ patįs atsiguls taip kaip jiems patogu, taip kaip turi būt, be jokio pasipriešinimo vėjui.
O paskui vėl imtis sprendimu ir veiksmu.
Pradinukam ir ne tik.
Buriavimas.
Esu čainikas, kaip viduje taip ir iš išores.
Ir ką gi aš galiu jums pasakyt?
Užsiimat jus verslu, ar jus treneris, ar jus fotografas, o gal būt šaltkalvis, ne svarbu, ar tiesiog sprendžiat tam tikrus klausimus, viskas tai yra įgūdžiai.
IGUDŽIAI ir Buriavime.
O esme Įgūdžiu tokia – ko daugiau jus praktikuojatės ir dirbat, to geresni jus tampat.
Kitaip sakant, ant ko jus fokusuojat savo dėmėsi, tas ir Gerėja su laiku.
Tai skamba ant tiek akivaizdu kad mes pamirštom apie tai.
Jai pasižiūrėsit i tai kas jūsų gyvenime pas jus gaunasi(dirba) gerai, tai jus pastebėsite kad tai bus tie dalykai kuri jus darot dažnai, darbai i kurios jus investuojate save, tiesiog dirbat, dirbat ir dirbat.
Pažiūrėkit i Audriu, Arvyda, Mindaugą, Giedrius ir daug kitu, Taip, tai geri, talentingi Lietuvos Slalomistai.
Kaip pasakė Albertas Einšteinas, Talentas susiję iš 98 procento darbo.
Prie ko čia? Hebra ne statykite sau ribotuvu, turiu ta, turiu padaryt ana, Kol mokinotės plaukt vieni, kita herba neišvengiamai tolsta nuo jūsų todėl kad jie dirba ir tobulėja varžybose, tai duoda didžiuli patirti.
Gyvenime, ar tai sportas,ar tai Menas ar dar kažkas, ko daugiau tu dirbi to geriau rezultatai, tai svarbu, iš pradžiu jus mokat (inventorius, laikas, degalai, drožimas) o tik paskui jus gaunat rezultatą. Tik taip.
Pradinukams - jus galit plaukt laisvai ir nesiparint, ir niekada jus ne pradėsit plaukt geriau, ten nėra problemų, ten nėra jokiu kliūčių, ten nėra streso, jokio iššūkio. Čia kaip su slidėm per žalia trasa. Jus pavarot iki tam tikru ribu ir toliau jokiu tobulėjimo.
Bet yra ir juodos trasos, tai varžybos, tai vat varžybose visos jūsų silpnos vietos, visos jūsų klaidos tampa akivaizdus, ir būtent tais momentai jus tampote geresniais, ko geriau jus suprantat ką jus darot ne taip, to daugiau pas jus šansu tobulėti.
Nu? Ar verta pagalvot apie tai?
Manau jo. Ypač tiems kas dabar superka masiškai race bures pas Laisvi ir SL lentos per Skelbimus ir tt, o tokiu šiais metais tikrai yra. Ir ne reikia primest ant save - nu aš kol kas to, aš kol kas eto, tipo posūkis jau iki kitu varžybų pagerės, nustokit gert jus tos raminančius, tai tik laiko švaistymas.
Sunkus laikai augina geriausius Verslininkus, sunkus trasos augina geriausius slidininkus, ne rami jura augina geriausius jurininkus, o geros Ventainiškos Varžybos tikrai duoda jums galimybe augti, ir tobulėt.
Visos senos tavo klaidos, stovėsenos, Kojos, Rankos, Kilpos, Čopas po 15 praplauktu „snukiu“,
Viskas išlenda i paviršiu ir tada tu priverstas keist, tiunint, mokytis, ir dirbt.
Tai būna sunku, ne komfortiška, jus ne įsitikinęs, jums stresas, jus ne norite pakeitimu,
Bet, kaip tik jus einat i varžybos jus gaunant Dovana.
Visi seni tikėjimai, visos senos mintis, visos prigalvotos, priklausytos nesąmones dingsta, išgaruoja momentaliai, ir atsilaisvina vieta naujoms žinioms, pojūčiam, ateina geri dalykai, JAI tik jus duodat šitiems dalykams ateit pas jus, i jūsų gyvenimą.
Manau tikrai verta pagalvot, a ne?
Teisingai pasakyta, niekas ne temps už ausų, to ir ne reikia aš manau, aš tiesiog parašiau čia tai ką galvoju ir kaip tai vyksta mano gyvenime.
I varžybos reikia eiti ne del tauriu ir diplomu, o del savęs, pamatyk save kitu kampu, pažiūrėk kaip atrodo kiti, tikrai užtenka padaryt išvados ir atkreipt dėmėsi net i smulkmenos kuri laisvam plaukime tau kaip ir ne trukdo.
LR Taure Sekmadienio SLas man labai patiko, nors man jis iš dales buvo pasibaigęs dar ne prasidėjus. Sulužes apatines lates laikiklis(fiksatorių ant Button tension) nuo pat pradžiu sugadina nuotaika ir visa mano vidini „nastroja“.
Kaip pasirodė paskui, tai dave ne maža įtaka bures išbalansavimui, nors kaip sako hebra plaukt galima buvo

, bet po dvejų halsu late reikėjo 10-15 cm sukišt atgal i bure kad aplamai ne pamest.
Labai nusivyliau savimi atvaręs i Ventaine ir ne paėmęs kažkokiu stebuklingu budu 6,2 bures.
Žodžiu visko buvo, ir linksma ir labai įdomu, teko ne mažai tiunint inventorių vos ne pačiuoi distancijoje, o jau ant posūkiu turėjau laiko ir tiunint ir lates sukišt, Pasikeit ir pasižvengt.
Tai kad ne stresuokit hebra, varykit i varžybos bus ir mėsos, ašarų ir juoko, tikrai.
Klaidų nėra, tik pamokos. Vertink nesėkmes kaip progas asmenybei ugdyti ir dvasiai tobulinti.
-----
PS- Donaldui
Donaldai, iš tikrųjų tai būtent Vilnečiu Lyga, kuria sunku jau išgydyt, geriau duot ramybes numirt.
Prie tos lygos progresavimo prisideda visi po truputi.
Svarbus momentas - laiku pastebėt ir paragint buriuotoja, arba ne laiku užPUSHINT (kad jis ofigennai varo ir jam labai gerai sekasi), savaime suprantama turim dabar ne mažai buriuotoju kuri gyvena savo kapsule, ir buriuoja tarp tokiu pat, ir bijo kad tos kapsules sienos grius, tai jaučiasi vos ne kiekviena karta kai Elaike papučia daugiau vejo. Patis kalti, kaip ten, Спасение утопающего, дело рук самого утопающего. Kitaip ne kaip.