|
Kalbam apie viską / let's talk about something
LR 03 Bir 2005 16:16
Kas galetu paneigti: Mantas rašė:.... Siemet labai energingai klubines veiklos emesi X-pro kurie taip pat nori daryti varzybas, ir rudeni manau prie stalo jau sesime ne dviese, o trise ir jei dar kazkas pareiks nora kazka organizuoti, tai ir ji pasikviesime. Durys atidarytos visiems. Dar karta, prasom nepatingeti ir skirti siektiek laiko pastudijavimui: http://ukwindsurfing.com/ yra ir daugiau kitu saliu asociaciju, bet sios asociacijos pateikimas, atvirai, man yra labiausiai prie sirdies.
Gal tai labai gudri lobistine veikla, uz kurios kyso burlenciu monstro xpro toli siekiantys planai?  Lba pagalba itraukiant VG i visokius marazminius cempionu ruosimo,biurokratinius ir pan be pabaigos projektus suzlugdyti VG veikla,tuo sudarant kuo palankesne dirva Jono klubines veiklos pletotei.To pasekoje liktu Lba su visokiom vienetinem auksto sportinio meistriskumo ir transatlantiniu projektu milionino finansavimo maklemis, o xpro paimtu visa klubine-komercine-tusinimosi veikla(reikia daugiau mergu,muzono,ekranai jau yra  ).
Nors gal tai tik i gera?
pusiau rimtai 
-

LR
-
laser 03 Bir 2005 16:24
Nu vyrai jus cia pavarot.
Prisijuokiau iki soties
Kad LBA vienija klubus (tipo vienija V.G su V.G) tai visiska bilibird....
Be jokios abejones LBA yra tiesioginis konkurentas V.G
Tik nelabai suprantu ka jus cia dalinates ?
Darba,pinigus,garbe ???
Geriau eikit plaukti.
P.S Ir jeigu galima rasykit trumpesnius monogus bo ismes visus is darbo 
-

laser
-
- Burės numeris: 0
Laisvis39 03 Bir 2005 16:25
-

Laisvis39
-
- Burės numeris: 39
-
Juozas 03 Bir 2005 16:32
Gintai, ne man mokyti reklamos subtilybiu.
Bet vis delto manau kad show nepakenktu ir kuo didesnis, tuo geriau.
Kuo daugiau FW ant vandens, spauda i kateri ar jachta-tegu pafilmuoja is arti.
LR ziopliu susiburimo vietose galetu padirbet su megafonu.
Visur plakatai lipdukai su "Marathon Baltic", sukinejasi akinanciai sypsodamasis Jonas 108 grazuoliu apsupty ir t.t ir t.t.
Spaudos konf. Arunas pasakoja kaip pasisokinedamas suplauke Sv.-Nida-Sv.
Varzybu distancija-prie molo ten ir paprasta diena netruksta liaudies.
Inventoriaus paroda-pardavejai.
Kad tik to ano butu...
Ir kam ta nesamone, kad kazkas nori su AMB cierka padaryt.
Bet Maratono sekmes atveju...!?
V.Alekna savo pasieke!
Pagarbiai
Juozas 25
-
Juozas
-
Laisvis39 03 Bir 2005 16:45
Kas aš toksai?
Pasigailėkit, už ką Jūs mane draskote iš vidaus. Papasakosiu istorija:
Jau būdamas ne pirmos jaunystės aš tokį norą buriuot pajaučiau, kad nusipirkau pirmą skelbime pasitaikiusią lentą. Gimtojoj Akmenoj aš dvi dienas bandžiau užlipti ant 90 l Hifly’jo , o trečią, šiaip ne taip, nuplaukiau. Toks didelis noras buriuot kasdieną, privertė mane po metų įsigyti ir formulę, ir jūros sąlygom wave. Taip noriu dar freestyle lentutės. Ai, žodžiu, kad tik plaukt, kad tik vandenyje pamirkti. Pradėjau dalyvauti varžybose. Įsivaizduokit, niekada gyvenime nesportavęs žmogus, staiga turi galimybę dalyvauti varžybose- fantastika. Tikiuosi sudalyvaut rytoj ir wave, nors busiu ir paskutinis. Visuomet galvojau, kad esu burlentiajus- vėjagalvis, o dabar, kas aš po perkūnais: FW, freeridas, Wave, vandens funkcionierius, biurokratas, ar ,..... Kas? Kodėl Jūs mane draskot?
Aš taip džiaugiuosi tuo, kad ant kranto visi kaip šeima, tai yra nuostabu. Aš tikiu buriuotojais, tikiu jų gerais norais, todėl nors ir kukliai, bet remiu VG ir LBA. Jei suorganizuotu TheChop varzybas, remčiau ir juos.
Rasiau321, tu man patinki. 
-

Laisvis39
-
- Burės numeris: 39
-
Mantas 03 Bir 2005 16:55
Girmantas rašė: Argumentu ish LBA puses nebuvo per sias 2 dienas (jei maratono pristatymas ieina i argumentus - manau tam nereikia visu dalyvaujanciu varzybose, tarp ju tu kurie net nesiruosia plaukti per baltija).
Girmantai siuliciau tau ramiai perskaityti viska is naujo, ir su tusiniu pasizybeti visur kur as kalbu apie nemokama reklama tiesiogiai ar ne tiesiogiai. Ir tada pagalvoti ka tu cia rasai.
To Laser
Prisijuokiau iki soties
Kad LBA vienija klubus (tipo vienija V.G su V.G) tai visiska bilibird....
Tai dar vienas musu atsilikimas nuo kitu saliu, iki siol turime tik viena veikianti burlentininku kluba PAZORAS, Reikia kazka daryti.
To LR
 Tema prie Bakardzio "Mes tironai" (uzvaldysim pasauli.)  Malonu, kad nors vienas zmogus nepraranda jumoro jausmo.
LBA priesiskumas kazkam. Kam? Taip mes esam priesiski marazmams, nesamoniu, nepagristu ir neapgalvotu minciu skleidimui. As netas kuris, sedeciau po lapais ir ziureciau kaip sklinda trumparegiski, neapmastyti teiginiai. Todel stengiuosi kad po tokiu marazmu zmones nebutu suklaidinti ir nemanytu atvirksciai negu yra isties.
Neatkreipet demesio, jog as visa laika atsakineju i kazkokias parasytas nesamones, o ne pirmas jas uzvedu.
-

Mantas
-
alga 03 Bir 2005 16:59
Norėčiau LBA negerbėjams papasakoti, ką aš apie šią organizaciją manau. Šiemet sumokėjau tuos 100 Lt. Tai mano pasitikėjimo balsas. Manau, reikia organizacijos, kuri vienytų burlentininkus ir galėtų atstovauti mūsų interesus, jei tektų kalbėti apie kokio nors spoto išsaugojimą, sporto infrastruktūros vystymą ar panašiai. Mūsų bendrų interesų gynimą.
Kitose šalyse (pvz UK) yra daugybė klubų, praktiškai prie kiekvieno buriavimui tinkamo spoto yra klubas, nuoma, kur žmonės gali visa šeima atvažiuoti, paburiuoti, gauna draugišką aptarnavimą, jiems tinkamą įrangą, kvalifikuotą trenerį ir t.t. Vėliau, kai sugalvoja nusipirkti savo įrangą, galbūt gauna vietą saugykloj prie vandens ir panašiai. Pas mus yra tik keletas laukinių ar pusiau laukinių spotų, ir entuziastai, kurie savaitgaliais rengia mokyklėles.
UK sertifikuotus burlenčių trenerius ir mokymo programas rengia būtent jachtsmenų asociacija -- RYA. Tie treneriai tada klubuose ir mokyklose stato visus norinčius ant lentų, neša sportą į mases.
Sutinku su LBA oponentais, kad kol kas nieko bendrai buriuotojams, tiems 90% nelenktyniaujančių neformalų, nesimato. Varžybos patraukia žiniasklaidos dėmesį, bet tik labai nedaug, o pats tūsas aktualus tik FW sportininkams. Panašiai tas Baltijos kirtimas. Media buzz, ambicingas projektas. O gal taip ir reikia? Media buzz tai daugiau buriuojančių žmonių, o daugiau buriuojančių, tai jau dirva verslui -- mokykloms, nuomoms, kavinėms E-leiko krante
Albertas
-

alga
-
- Burės numeris: 42
-
Girmantas 03 Bir 2005 17:08
Mantai tavo atsakymas 100% patenkino mano lukescius. Kitokio ir nesitikejau.  Nemokama reklama gerai. Bet reklama turi likti reklama. Nes jei ji bus visur kishama (nes juk nemokamai - reikia), kad visi zinotu, gali padaryti ir meskos paslauga, sudaryti ispudi - "daug sneka, bet nieko nedaro". Todel viskas turi buti apgalvota. O reklamai pilnai uztenka 3 zmoniu. Nereikia visiems subujoti, kad jachtininkai pradetu keiktis "kas juos cia pakviete". Ir taip is ju puses yra akivaizdi nepagarba burlentems..
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
Zilvis 03 Bir 2005 17:50
o jeigu Manto paskelbtas skelbalas skelbtu kad ne LBS svencia jubilieju o kokia nors suknista Vilniaus Prekyba ir ta proga organizuoja show, padaro trumpas varzybas kuriu "prize money" yra pvz 5000Lt. Kas nors vaziuotu?
Cia visus purto nuo dalyvavimo shou, ar nuo dalyvavimo renginyje kuri organizuoja LBS?
-
Zilvis
-
- Burės numeris: 74
Mantas 03 Bir 2005 19:08
Girmantas rašė:Mantai tavo atsakymas 100% patenkino mano lukescius. Kitokio ir nesitikejau.  Nemokama reklama gerai. Bet reklama turi likti reklama. Nes jei ji bus visur kishama (nes juk nemokamai - reikia), kad visi zinotu, gali padaryti ir meskos paslauga, sudaryti ispudi - "daug sneka, bet nieko nedaro". Todel viskas turi buti apgalvota. O reklamai pilnai uztenka 3 zmoniu. Nereikia visiems subujoti, kad jachtininkai pradetu keiktis "kas juos cia pakviete". Ir taip is ju puses yra akivaizdi nepagarba burlentems..
Jei kitokio atsakimo ir nesitikejei, tai kodel apsimetineji kvaileliu ir zemini save, poto pareikzdamas, jog kitokio atsakimo ir nesitikejai.  Reiskias tu pastebejei mano akcentavima i nemokama reklama, bet savo zinuteje parasei kitaip. STAI KAIP TIK TOKIE ZMONES IR KIRSINA KITUS.
...Reklama turi likti reklama... Ka tu studijuoji ar studijavai. Nes siaip destytojai destydami tiek vadybos, tiek administravimo ar ekonomikos teorija akcentuoja, jog reklama siais laikais gali viska, tik reikia, jog ji butu efektyvi ir gerai pateikta. Siuo atveju efektyvuma matau masiskume, o ne vienetuose. Jei tau zema isgerti taure vyno ar sampano su Respublikos prezidentu, tai tu gali neiti i pati rengini, bet pries tai bus vykdomos varzybos, kurios taip pat bus filmuojamos, bus pastoviai komentuojamos krante, nezinau kaip su LNK, bet jie kazka minejo apie tesiogine transliacija. Tai nebuti tokiose reklaminese varzybose ir neatstovauti savo pomegio - burlenciu yra geda. ir visai nesvarbu ar tu esi kokios nors organizacijos narys ar ne. Tikiu jog tu visktiek nori, kad buriavimas burlentemis, nesvarbu kokiomis, plistu Lietuvoje.
Tai ideali vieta ir laikas tam. Varzybu mokescio juk nebus. Be to visi geriau isimena kai pamato naturoje, o ne tik aprasyta ant balto lapo ir kalbomis. kaip manai? Ko G.Lapinas su Jonu tempe burlente i BNS, tam kad vaizdziai galetu parodyti ir pademonstruoti.
-

Mantas
-
Mantas 03 Bir 2005 19:11
Zilvis rašė:o jeigu Manto paskelbtas skelbalas skelbtu kad ne LBS svencia jubilieju o kokia nors suknista Vilniaus Prekyba ir ta proga organizuoja show, padaro trumpas varzybas kuriu "prize money" yra pvz 5000Lt. Kas nors vaziuotu?  Cia visus purto nuo dalyvavimo shou, ar nuo dalyvavimo renginyje kuri organizuoja LBS?
Matai kai kurie nori iskart dalyvauti, uzsidirbti, gal net gyventi is to, bet kad prie tokiu varzybu prieiti, ir pasiekti toki lygi - tai EIKIT JUS ORGANIZUOKIT, DARYKIT BE MANES. MAN ORGANIZAVIMAS DZIN.
-

Mantas
-
Zilvis 03 Bir 2005 19:15
Mantai, siek tiek kitka norejau pasakyti:
daug kas piktinasi kad nenori buti klounais ir vaziuoti i sou. Tai man neaisku ar zodis "sou" yra esme ar esme yra kad ta reikala LBS organizuoja. Ta prasme jei ta pati reikala organizuotu ne LBS - ar nuo to pasikeistu reikalo esme ar ne.
-
Zilvis
-
- Burės numeris: 74
Girmantas 03 Bir 2005 20:47
As turejau omenyje tavo isvedziojimus (ka tu sekmingai darai toliau), o ne nemokamos reklamos akcentavima. O siaip tai mane nervuoja tas lietuviu poreikis visur ikishti savo nosi jei tai yra nemokama. Reikia padaryti taip, kad zmones patys ateitu ir paklaustu "e, klausyk o kas cia buvo? dw papasakok daugiau..", o ne lysti visur kas nemokama.. Man ne zema isgerti taure su respublikos prezidentu. Bet zema eiti ten gerti sampano, nors tai visai ne mano svente. Siaip, bet kokiame reklaminiame renginyje tikrai sudalyvauciau. Tebunie man bus geda bet i LBS gimtadieni as nevaziuosiu. Nes jie to neverti. Kiek atsimenu visa laika kol buriuoju LBS dare viska kad burlenciu lietuvoje butu kuo maziau, na o olimpinis buriavimas apsiribotu Kauno buriuotojais. Todel nematau prasmes dabar vaziuoti ir vaidinti draugus.
Zmoniu kirsintojas.
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
Jezus 03 Bir 2005 21:09
Gerai, jei iskaityti didesniam tekste nemokat pasistengsiu trumpai. As ne pries LBA, as ne pries dujininkus, LBS ir visus kitus zmones su kuriais neturiu nieko bendro. As pries saves apsiribojima kad zmogus negali pradeti nuo mazesnes lentos nei GO, as pries apsiribojima kad visiem turi reiketi LBA arba buti pripazintais oficialiuose reitinguose, arba kad visi plaukiantys su daiktais panasiais vienas i kita (jei ziuri nesuprantancia akimi ir is toli) turi buti solidarus ir troksti kad tam tikra maza tokiu grupele pasiektu savo interesus, as pries asmeniniu ambiciju propogavima apeliuojant i kitu pilietiskuma, as pries sio sporto oficializacija.
Neprikaisiokit mano poziurio i formules, man formulistai tiek svarbus kiek auksciau mineti kvieciu augintojai - tai visai kita kultura interesai ir zmones. As neuzsiimciau zemes ukiu... ir formule, bet tai netrukdo man gerbti zmones tuo uzsiimincius, kol jie nekompromituoja savo gero vardo. Ar as jus verciu steigti lietuvos freestyle asociacija, ar sakau kad jus nelietuviai kad man dabar nesudarot salygu ismokti kruva fintu ir gaidinti estus tarptautinese freestyle varzybose? Nekniskim vieni kitiem proto.
-

Jezus
-
Arunas 03 Bir 2005 21:43
Vo Jezus gerai rasho!
Ir geriau eikit........windsurferiai-i vandeni,a funkcionieriai-prie popieriu ir istatu
-
Arunas
-
Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių
|
|