|
Kalbam apie viską / let's talk about something
studentas 29 Bal 2005 08:41
sis pavasaris yra pats blogiausias is visu kiek atsimenu...
suprantu kodel zmones tokie pikti, uzvakar is nevilties nusipirkau nauja bure, vakar uzsiklijavau numerius, vakare pries miega i ja pasiziuriu, pasidaro kiek ramiau, taciau jei tokia meteorologine situacija dar kiek uzsites, man reikes psichologo pagalbos...
kantrybes
41
-
studentas
-
Gintas 29 Bal 2005 08:45
Pavasaris sunkus. Bat kaip jau minejau, nelabai kas prasides kol neatvaziuos mano formuline bure.
-

Gintas
-
-
baidas 29 Bal 2005 08:48
gintai, kada atvaziuos tavo formuline bure ? ir ypac kada gikas ?
-------------------------------------------------------- OPERATORIUS.LT+370 657 66770 skype: baidas_ltu123 --------------------------------------------------------
-

baidas
- -
-
- Burės numeris: 123
-
Reiseris 29 Bal 2005 08:52
Gal galit kas greiciau atvezt ta Ginto bure ?Bukit zmones,renginiai zlunga.
Dead Machine in progres ! ASaMeMas Reiseris LTU 789 Mob.nr.:+37069825408 skype : reiseriss Laisvalaikiu siuvu maisus didelems lentoms,krepsius dideliems vairams,Deklus SUP'ams ir kaitlentem,bei tentus jachtom ! O kai nepucia, sulopinu suplysusias bures. Parduodu bures The Loft 11,8 + 550 Loft stiebukas ir dar NP RS5 12,5 su stiebais,daug labai pigiu buriu nuo 4 iki 8,5 kv/m, Sugryzus eurui,atpigs dvigubai -:),
-

Reiseris
-
-
Laisvis39 29 Bal 2005 09:09
Kadangi vejas - dalykas neformalizuotas, tai jis nusprende, kad si savaitgali nepus.
Isvada: Varzybos ant Lietuvos dalykas spontaniskas, ypac slalomo ar wawe. Net Fw reikia vejo.
Varzybos man perdaug nerupi, ir jaunosios kartos kylanti zvaigzde man nerupi, ir sio sporto propogavimas Lietuvoje man taip pat nerupi (tegu visi geriau krepsini zaidzia), bet as sumokesiu LBA, nes sis mokestis yra visai nedidelis. Is LBA man reikia, kad jis, reikalui pribrendus, apgintu musu buriavimo vietas. O reitingai, suplauksiu as per Baltija ar ne- turetu buti dalykas filosofinis, nes windsurfig'as visu pirma yra bures, vejas ir bangos- romantika +sportas (labai vykes derinys). 
-

Laisvis39
-
- Burės numeris: 39
-
Juozas 29 Bal 2005 09:24
Kokia ten Gintas bure uzsisake, kad toks alasas kilo.Gal visai be Vejo traukia!?
Laisvi39-mes beveik bendraminciai.Tik man viskas kazkiek rupi.Ir augantis cempionas(Juozukas) ir musu tikru vyru dalyvavimas rimtose varzybose-tam ir eis mokesciai. O TV patys turi dekot uz filmuota medziaga ir i svarbesnes varzybas operatoriu atsiust.
Juozas25
-
Juozas
-
Rasius321 29 Bal 2005 10:03
Gintai, nu tu paaiškink man - kam reikalinga formulinė burė prie 10-15m/s? Nu ir tegul nepučia tie 3-5m/s, kol tavo burė neatsivilko, bet tegu pučia 10m/s. 
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
-

Rasius321
-
Jezus 29 Bal 2005 10:24
Na ka, situacija paaiskejo. LBA bus ta tolima organizacija, kaip seniaiu net nezinau kokia buvo, bet kur rupinosi optimistais ir mistral one design, dabar bus formula one design + mistral one design. FUNboardus palaikys vejas galvoje.
Nesvarbu kad pasaulyje wave, freestyle ir sx formalizuojasi, svarbi konkreciu asmenu nuomone ir globa konkreciai disciplinai. Kaip matau LBA nera kas atstovautu SX ir W. Todel itariu kad bus taip kad jei nors vienas dar pajegs atlaikyti darys FW, priesingu atveju SL, jei bus per tamsu ar per daug visi nusivare kad daryti SL, paskelbs SX startus ir eis gerti alaus.
Gal ir gerai, tie kam rupi rimti sportai ir olimpiniai pasiekimai tures savo organizacija ir mums visai dzin ka jie ten darys ir su kuo plauks, o VG gales dar rimciau uzsiimti FUN dalimi. Nes Gintas man atrodo labai neabejingas wave ir superX ir neleis sitom disciplinom but uzgoztom oficialumo.
Wave ir SX gali neiti i jokius ten reitingus ir oficialius popierius, nei mes artimiausiu metu turim ka veikti tarptautinese varzybose. Tai mum LBA iseitu kaip suniui penkta koja. Tuo paciu budu LBA numeriu registracija nusispjaut VG varzybu metu, cia ir toliau galios geros valios principas - neimti svetimo numerio.
Fomalai, neformalai, man visai nereikia mano veikla formalizuoti, bet nesiekiu bet kokia kaina buti neformalas. Akivaizdu kad su VG yra zymiai realiau organizuoti SX varzybas negu vien neformalu pajegomis, todel vienokio ar kito klubo vienijancio funboardistus reikia. Wave ar freestyle varzyboms as vistik biski skeptiskas, nes ten viska lemia subjektyvus vertinimas - jei tu siuo metu mokaisi vulkana - jis tau bus grazesnis uz willyskipper ir atvirksciai.
O del akinio spoto tai abejoju kad ten kas noretu slalomo ar formules distancija mesti. netinkama vieta, be to pats pagalvok kaip jiems jaustis tarp chebros, kuriems galioja wave taisykles ir plaukiancius desiniuoju turi pilna moraline teise "paimti" is virsaus 
-

Jezus
-
kalvis 29 Bal 2005 10:32
studentas rašė:sis pavasaris yra pats blogiausias is visu kiek atsimenu... 41
neuzmirskit generetoriu 
- Prikabinti failai
-

-

kalvis
-
- Burės numeris: 646
Gintas 29 Bal 2005 10:33
Rasiau, negaliu paaiskinti. Nemoku. O bure bus eiline, nedidele, paprasta 11m.
-

Gintas
-
-
Sige 29 Bal 2005 11:07
na, vaikinai, aš apakus, tikrai nesitikėjau... 
-

Sige
-
Mantas 29 Bal 2005 11:13
Kaip supratau Jezau LBA turi uzsiimti tik FW ir MOD arba tik SX ir W, deje LBA i visa buriavima Lietuvoje ziuri ne taip siaurai kaip tu siuo atveju. Jeigu kazkur forume yra daugiau kalbeta apie FW ar MOD tai neraiskia, kad tik sias klases LBA ir gins. Tiek SX tiek W gaus lygiai tiek pat demesio kaip ir FW ar MOD, tiesiog vieno dalyko nepakeisi, Lietuvoje tinkamu salygu yra kurkas maziau SX-ui ir W-ui, negu FW ar MOD. O taip pat visu buriavimo varzybu LBA Lietuvoje organizuoti ir vygdyti tikrai nesiruosia, nes tai paprasciausiai neimanoma. Jei zinai ka reiskia darbu pasiskirstymas, tuomet lengvai suprasi. Siuo metu glaudziai tarpusavyje bendradarbiauja VG ir LBA, butu labai saunu jei, ir pvz. pajuryje atsirastu kazkoks klubas kuris vienitu Wave-istus freestyle-rius, ir kodel tada tas klubas negaletu pamastyti, kaip cia suorganizavus daugiau tokio tipo varzybu. O tam kad nesidubliuotu vieni renginiai su kitais arba priklausomai nuo oro salygu varzybos butu organizuojamos arba ezeruose arba juroje yra sudarinejamas bendras kalendorius.
Kaip zinia sestadieni (2005.04.30) Elekrenuose jei nebus vejo, bus diskusiju diena, atvaziuok ir viska suzinosi zymiai greiciau ir kokybiskiau, visus kitus berots jau pakvieteme http://www.extreem.lt/forumas/viewtopic.php?t=753 .
-

Mantas
-
Zilvinas 29 Bal 2005 11:30
Jo majo, taigi pamirsot apie nuolaidas moterims mergaitems ir merginoms...
-

Zilvinas
-
-
Laisvunas 29 Bal 2005 11:31
Visada gerbiau,Jezaus gebejimu isanalizuoti situacija ir is visko istraukti esme....manau, kad Jezau tu neklysti 99,9 %.....
-

Laisvunas
-
- Burės numeris: 16
Mantas 29 Bal 2005 12:00
manyti galima daug ka, prasom ryt dalyvauti ir gal Jusu nuomone pasikeis.
-

Mantas
-
Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių
|
|