diena buvo karsta. kadangi juroj dar plaukti visai nemoku, sakau reikia gribti jauti uz ragu - uzsirasiau i varzybas su paslepta mintim, kad tikriausiai neplauksiu

taip ir nutiko. Siemet antra karta gerai prie juros pavyko pasiskalbti, tai sis pusdienis skalbimosi buvo labai i nauda. uzfiksavau sau kelias mintis, kurios gal bus naudingos ir kitiems, kas nori juros, bet del ivairiu priezasciu abejoja. Pirma, bandyti yra butina, net ir neturint tam igudziu, nes net ir daug savaiciu baloje neatstoja poros valandu juroje. Antra, bandyti reikia tada, kai yra pakanakamai vejo. prie nepakankamo vejo juroje bent jau man labai sunku. Gavau ir dvi geras pamokas- nuskyniau viena graziai banga beraidinanti zmogu - neatspejau jo manevro (o jis mane nemate) - pamoka - reikia daugiau stebeti ir kitus, bangose veiksmas truputi kitoks, negu baloje. Antra pamoka - nelekti pilnu greiciu i didele beluztancia banga. Gavau toki smugi, kaip atsitrenkes i siena. Dabar jau atsargesnis busiu. Kas man patiko, tai grynai vakaru vejas. mokinimuisi gal net ir geriau, negu siek tiek soninis. Del inventoriaus, - reikia butinai trumpesnio vairiuko, sedima trape irgi nelabai patogi. Lenta irgi gerai kad butu mazesne ir siauresne, bet kol neturiu, ivertinti nelabai galiu. Kadangi paplaukti nelabai daug pavyko, tai diena pribaigiau drevernoj, pries isjungiant vejui dar pavyko gerai palakstyti ant paskutinio skvaliuko. Diena superine