EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Buriuojam ant ledo

Kalbam apie viską / let's talk about something

Buriuojam ant ledo

UNREAD_POST Mantas 27 Spa 2004 23:02

Niekaip nagaliu prikabinti filmuko, matyt perdidelis, bet radau keleta nuotrauku, Bernoto kurinio, su kuriuo Juozukas pernai virsijo 70km/h greiti ir tai dar neriba su siom ledrogem, tiesa bure buvo didesne. Bandau prikabinti.

P.S. stabilumas ir manevringumas super, stovi kaip ant zemes, o greitis lyg tuoj pakiltum.
Prikabinti failai
roges3.jpg
roges3.jpg (93.98 KiB) Peržiūrėta 13591 kartus(ų)
roges6.jpg
roges6.jpg (113.95 KiB) Peržiūrėta 13600 kartus(ų)
mantasraila@yahoo.com
LTU12
mob. 861036707
skype contact name: mantasraila
Vartotojo avataras
Mantas

UNREAD_POST Zilvinas 28 Spa 2004 08:54

Mantai,

Cia reklama? Siulai patiems gamintis?
Kiek tai kastuoja? Cia toks pats daiktas kur pas Vilka parduotuveje stovi?
Vartotojo avataras
Zilvinas

UNREAD_POST Mantas 28 Spa 2004 09:29

Pas Vilka ir klauskite, nes as nezinau kiek kainuoja, as ju nepardavineju, zinau tik tiek, kad vaziuoja tai tikrai gerai. Beto ji visai nesudetinga paciam pasidaryti. Beto kazkas anksciau klause kaip sis daiktas atrodo :)
mantasraila@yahoo.com
LTU12
mob. 861036707
Vartotojo avataras
Mantas

UNREAD_POST Rasius321 28 Spa 2004 10:44

Deja, jis skirtas važinėtis ant ledo. O aš kažkaip supratau iš ankstesnių žinučių - kad ant sniego.

Vat manevringas ir stabilus kurse daiktas skirtas sniegui tai būtų tikrai įdomu.
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
Vartotojo avataras
Rasius321

UNREAD_POST Mantas 28 Spa 2004 11:16

:) na matai, ivertindamas visus bandimus vaziuoti per sniega, vaziavimas ant ledo, vercia ji pamirsti, nes tai buvo totalus š......
mantasraila@yahoo.com
LTU12
mob. 861036707
Vartotojo avataras
Mantas

UNREAD_POST Bobas32 28 Spa 2004 11:35

Važiavimas at sniego gali būti visai neblogas dalykas. Esu matęs tokį dalyką (internete, dabar neatsimenu kur) - burė pritaisyta ant daikto panašaus į snieglentę. Malonumo esmė - leidiesi su visu rigu nuo kalno, šokinėji nuo tramplynų, panašu į čiuožimą nuo bangos. Kaip jie vėl ant kalno atsiduria - nerodė.
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

Ant sniego

UNREAD_POST Bobas32 28 Spa 2004 11:51

Nuo kalnų
Paveikslėlis

Šuolis su kitokia lenta. Su ja galima ir ant ledo.
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

UNREAD_POST Rasius321 28 Spa 2004 12:31

Mantai, švaraus ledo retai būna. Tuo tarpu apsnigto - dažniau. Aišku, tokios ledo rogės manevringesnės ir galima įvairius freestailo triukus daryti, o ir maks greitis didesnis, bet ir ant sniego visai gerai pavažinėti.

Filmukas iš praeitos žiemos:
Slidrogės

Su tuo prietaisu bandžiau "waveraidinti" pasinaudodamas betonkės krantu, šokinėti per tramplinukus nebandžiau nes matyt konstrukcija neatlaikytų o ir kojakilpių tokiu atveju reikėtų.

Reikės pasiskolinti GPSą ir pamatuoti greitį.
Rasius
--
Vartotojo avataras
Rasius321

UNREAD_POST Mantas 28 Spa 2004 13:15

tokio principo daikta Bernotas irgi buvo sukonstraves ir dabar dar kazkus metosi, kai ji bandziau man patiko. Tik Bernotui nepatiko ir jis buvo teisus. Keite jis ten slides, keisdavo slidziu pasvirimo kampus, ko jis tik ten nedare, vistiek nepatikdavo. Galiausiai sukonstravo pirma siu ledrogiu modeli, kuris taip pat buvo su daug trukumu, guode tik tai, jog greitis buvo kurkas didesnis ant ledo negu priestai pagamintu sniegrogiu, turejo ta problema, kad kai tik pasninga neimanoma vaziuoti, stovi kaip ikaltas. Sprendima atrado gana greitai, visa konstrukcija paaukstino, dabar sios ledroges dar vaziuoja, kai sniegroges jau nebe, kadangi korpusas yra aukstai, su sniegu lieciasi tik paciuzos, o jos yra plonos, pasipriesinimas yra minimalus, aisku eigu labai daug sniego tai tada jau niekas nevaziuoja.

P.S. vel apkaltins, kad reklamuoju, bet jeigu mano asmeniniai ispudziai yra puikus sioje situacijoje, tai ka negalima gero zodzio pasakyti. Beto betkoks geras zodis apie betka, tai jau yra reklama, o betkoks blogas zodis apie betka tai jau yra antireklama :)
Kazkoks sviestas sviestuotas gavosi :)
mantasraila@yahoo.com
LTU12
mob. 861036707
Vartotojo avataras
Mantas

UNREAD_POST Rasius321 28 Spa 2004 14:23

Na, norėčiau pamatyti, kaip ledrogės važiuoja per pingvinų paliktas eketėles, apie kurias tokie sprindžio aukščio apledėję kauburėliai :lol:
Tiesą pasakius, nenorėčiau pamatyti - buriuotojo gaila. Beje, su tom slidrogėm važiavau ir per pakankamai gilų sniegą - svarbu tik greitį įgauti palankesnėse sąlygose.

Su slidrogėm man tokios problemos - nuolat nuslydinėja galas (tokie mini spinautukai), didėjant greičiui visai nemaloni perspektyva pasidaro... Galvoju pritaisyti kažkur apie burės traukos centrą tokias pačiūžėles reguliuojamo aukščio - sukurs papildomą šoninį pasipriešinimą ir gal ištaisys tuos spinautukus...

Beje, nieko prieš ledroges neturiu - pats norėčiau turėti... Tik mano nuomone geriau buriuoti ir tada, kai negali su ledrogėmis, negu neburiuoti ;)
Rasius
--
Vartotojo avataras
Rasius321

UNREAD_POST DAINIUS 28 Spa 2004 14:35

BoBai 32
Tai wot tai apie ką tu šneki tas pats kas "SPARNAS" Apie jį rašo "X-PRO" TINKLAPYJE. Bet wot kad pas mus gal nedaug vietų LietuvoJe kur būtų galima juo pasidžiaugti :cry:
Tai wot aš manyčiau, kad šiam dalykui geriausia būtų KAITAS :D
Tauta aš su jumis ;)))
DAINIUS

UNREAD_POST Mantas 28 Spa 2004 14:41

Kai as vazaivau ant slidrogiu, man buvo ta pati problema. o kas del tu paciuzeliu, tai pamenu Bernotas irgi kazka buvo pritaises, bet nezinau kaip baigesi, eisiu paziuresiu i elinga, gal dar atrasiu tas slidroges, nufotkinsiu, gal tau kils kokiu minciu.
P.S. eketeles nebaisios, laisvai pravaziuojamos su siom ledrogem.
mantasraila@yahoo.com
LTU12
mob. 861036707
Vartotojo avataras
Mantas

UNREAD_POST DAINIUS 28 Spa 2004 14:46

MANTAI
Ačių už pastangas ieškant man nuotraukų ir literatūros, bet wot mano nuomone KAITAS ir SNIEGLENTĖ na ir aišku tarpinė tai žmogus :lol: ŽIEMĄ yra geriausias variantas pajausti vėją kišenėse :?:
Tauta aš su jumis ;)))
DAINIUS

UNREAD_POST baidas 31 Spa 2004 00:45

na kaitas ir snieglente nera patcios brangiausios ziemos sportu inventoriaus detales ... kad pajusti veja kisenese galima ir brangesniu paieskoti :)
--------------------------------------------------------

OPERATORIUS.LT
+370 657 66770
--------------------------------------------------------
Vartotojo avataras
baidas
-

Burės numeris: 123

kokia kaina?

UNREAD_POST Reklaitis 05 Lap 2004 19:12

Sweiki, kokia galetu buti kaina to daigto, kuris yra Manto nuotraukose?
Ir ar juos (ar bent panasius) ishvis parduoda parduotuvese ar juos reikia patiems konstruotis?
Visai idomu butu zhiema palaxtyti:)
Surfing isn't sport, it's lifestyle ;)
Reklaitis

Kitas

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių

Prisijungimas nariams