EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Pirstai

Kalbam apie viską / let's talk about something

Pirstai

UNREAD_POST baltrbruz 22 Rgs 2009 16:57

Dovanokit jei ne cia tema sukuriau...

Turiu beda su pirstais ir bezinau ko griebtis, nes nei Traumelis, nei Fastumas, nei Dolobenas nepagyde...

1. Ant kojos nykstys buvo traumuotas (matyt patemptas bespyriant i kilpa), dabar nebesusilenkia iki galo o po buriavimo istinsta ir maudzia. Jokie tepalai nepadeda. Po kazkiek laiko praeina maudimas, bet jis toks ir lieka sustinges...

2. Rankos vidurinis pirstas maudzia. Nepamenu kad buciau ji susivares... Nakti atsikelus ji isvis sunku sulenkti. Buna vos patines. Pramankstinus viskas cikiai.

Man tai labai panasu i paprasta patempima, bet kodel taip ilgai nepraeina?.. Koja jau nuo geguzes, ranka nuo liepos...

Buvau pas daktarus, niekas neluze, jokio uzdegimo, israse virsuj menitus tepalus kurie kaip ir nepadejo. Gal sakau yra kokiu kompresu? Arteja saltas sezonas, norisi iki jo issigydit...

Gal vis tik ankstyva senatve?... :roll:
baltrbruz

Re: Pirstai

UNREAD_POST Markas 22 Rgs 2009 20:03

jei patinsta pirstai be traumos patarciau kreiptis i reumatologus.
Markas

UNREAD_POST Romas654 22 Rgs 2009 20:55

Turejau panasiu bedu pernai, si pavasari-pabandyk panaudoti "Bišofitas",-yra vaistineje,Drusku koncentratas vonioms.Cia ne reklamai.-www.naujojibarmune.lt .Man si reikala per prievarta iprudino teta {pastebejus mano nugaros,koju skausmus}.Tikrai man padejo

Romas
Romas654

Burės numeris: 654

UNREAD_POST Vertejas 22 Rgs 2009 21:11

man koju pirstu patempimas gijo ~1.5men, kitas irgi jau tiek gyja bet dar jauciu.

Suvynioju pirsta skaudanti su sveikais salia esanciais ir varau :)
Sunku ginčytis su moterim, jei ji.. nuoga..
Vartotojo avataras
Vertejas

UNREAD_POST baltrbruz 22 Rgs 2009 21:48

Vertejas rašė:man koju pirstu patempimas gijo ~1.5men, kitas irgi jau tiek gyja bet dar jauciu.

Suvynioju pirsta skaudanti su sveikais salia esanciais ir varau :)

varyt tai ir as varau :) ir nevyniodamas...
bet nesinori uzdegimu.
vonios gerai, reiks pabandyti.
baltrbruz

UNREAD_POST Fish-Bone 22 Rgs 2009 21:49

Nesuprantu... Fainai kai pirštus reikia po to gydyti mėnesiais ar išvis amputuoti. Go see a doctor (fubar)
LTU 1617
Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in an attractive and well preserved body, but rather to skid in sideways, chocolate in one hand, martini in the other, your body thoroughly used up, totally worn out and screaming, "Woo hoo! What a ride!"
Vartotojo avataras
Fish-Bone
-

Burės numeris: 1617

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Prisijungimas nariams