baidas rašė:Laisvi kaip galetum pakomentuoti savo toki prasta pasirodyma siu metu cempionate po tokio saunaus praeito sezono ?
Dekui, kad paklausei, pasistengsiu pasiaiskinti.
Na pirmiausiai, tai i starta atplaukiau labai susinervines, nes puse dienos pramiegojau pliaze. Sioki toki vejuko dvelksma jauciau, bet tikrai nesitikejau, kad nuo tokio mariose jau normaliai pucia. Ejau neskubedamas, vos sliauzdamas, skersai Neringos ir nejauciau "nieko blogo".

Seima nuvedziau pavalgyti, o pats del viso pikto nuejau paziureti prie mariu. Cia mane, pats supranti, ir istiko sokas. Kaip begau iki masinos ir kaip susitakelavau bure jau nebeprisimenu. Prisimenu tik kazkokiam ikiriam Italui bandziau paaiskinti, kad cia vyksta cempionatas ir, kad labai skubu. Isplaukiau neuzsukes kamscio burlenteje- dar nervas, turejau grizti. Pasiemiau, vandeny uzsukau su 2 zlotu moneta, ir plaukdamas iki starto linijos vis bandziau nusiramint. I starta spejau, bet turbut visus igudzius per vasara praradau ir taip klaikiai nesu dar startaves. Siaip mano 10,6 m2 bure buvo beviltiskai per maza, labai truko vejo, o ir moraliskai, techniskai ir fiziskai pasenusi. Antro plaukimo metu pamaciau, kad viduriniam lange atsivere 20 cm plysys. Tik kai uzpusdavo stipresnis gusis pavykdavo astriau kilti i veja. Zodziu kovojau kaip galejau. Esu labai nepatenkintas rezultatu ir noriu nachren viska parduot ir nusipirkti kite.