|
Kalbam apie viską / let's talk about something
straikass 12 Rgs 2005 14:24
LABAS visiems !!!
Yra klausimuks, vyrai, kas galetu seteikti informacijos, kaip galima butu suzinoti:
KOKIUOSE EZERUOSE AR VANDENS TELKINIUOSE GALIMA PLAUKIOTI SU VANDENS MOTOCIKLAIS.
Rreikals tame, kad kolegos isigijo ir nesinori rizikuoti, kad kokie pazarnykai su policijos palyda konfiskuotu ...
Dekui !
-
straikass
-
LTU40 12 Rgs 2005 14:39
Elektrėnuose žinau, kad tikrai negalima- konfiskuos. Aš pats paskambinsiu, kad konfiskuotų.
-
LTU40
-
darius22 12 Rgs 2005 15:12
LTU40 rašė:Elektrėnuose žinau, kad tikrai negalima- konfiskuos. Aš pats paskambinsiu, kad konfiskuotų. 
-
darius22
-
straikass 12 Rgs 2005 15:51
darius22 rašė:LTU40 rašė:Elektrėnuose žinau, kad tikrai negalima- konfiskuos. Aš pats paskambinsiu, kad konfiskuotų. 
na zinote, nesitikejau tokios pradzios, ................
kad saviskiai , burlentiajai, nuo pasisaipymu pradetu ....... as rimtai O jus !!!!!!!
Ka gali zinoti, gal ta tautieti po to savo, budinciu motorizuotu ant vandens padrysime !!!
Ar i varzybas patalkinti ... NEVER KNOWS!
-
straikass
-
LTU40 12 Rgs 2005 16:03
Į varžybas patalkinti yra katerių. Šiaip tai eleike šitam gale kur mes buriuojam, tai rimtai- negalima. Kažkas extreem'uose nesenai rašė, kuriuose vandens telkiniuose šitoms, mano nuomone, dvasios ubagų motorinėms transporto priemonėms numatyta plaukioti, paieškojus surastum.
-
LTU40
-
straikass 12 Rgs 2005 16:07
LTU40 rašė:Į varžybas patalkinti yra katerių. Šiaip tai eleike šitam gale kur mes buriuojam, tai rimtai- negalima. Kažkas extreem'uose nesenai rašė, kuriuose vandens telkiniuose šitoms, mano nuomone, dvasios ubagų motorinėms transporto priemonėms numatyta plaukioti, paieškojus surastum.
... na jei taip, tai manyciau jiems vilties ir nereikia duoti, tegul patys, ieskosi ............ mums tada ir kateruku pakaks, o bet dar pagalvojau apie smarves poveiky OKRUZAJUSHCEY SREDE !!!  ..........
-
straikass
-
LR 12 Rgs 2005 16:07
Sios dienos Kauno dienoje raso kaip vandens k inspekoriai konfiskuoja ar deda baudas uz pasibaigusias tech apziuras ,plaukiojima be vairuotojo paz ir pan .Taip kad pasiemei ir plaukioji-taip neiseina.Registracija, tech apziura, kursai ir vair pazymejimas.O tada ir pats zinosi kur galima plaukioti.
-

LR
-
Rasius321 12 Rgs 2005 16:08
straikass, matai, toks reikalas, kad bene kiekvienas, nusipirkęs vandens motociklą, neatsispiria pagundai paambalinti prieš krante pasilikusius draugus/mergas ir šiaip žiūrovus. Tai reiškia - pavarinėti pirmyn atgal nerealiai smirdint ir keliant bangas, užuot išplaukus ramiai ramiai iš buriuotojų knibždėlynės ir jau kitoje ežero vietoje, kur nėra nei buriuojančių nei besimaudančių, pasiardyti...
Todėl mūsų (matyt daugelio) požiūris į vandens motociklininkus a priori neigiamas...
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
-

Rasius321
-
LTU40 12 Rgs 2005 18:22
Supratingas vaikinas tas Straikass, iš kart matyt, kad burlentiajus... 
-
LTU40
-
Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing
Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 2 svečių
|
|