EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

eSeLo trefke

Kalbam apie viską / let's talk about something

eSeLo trefke

UNREAD_POST Reiseris 01 Spa 2010 10:26

Nepaisant,kad i Kaunuske atejo salciai,kartu atnesdami zvarbu siaures Veja,dvi dienas iseiles gavosi eSeLo trefkes.Uzvakar Vejas buvo stabilesnis pute 5-9m\s,oras buvo ne koks +5,plius lietus.Bet labai norejosi isbandyti karsta Maui bure(HOT SAILS MAUI) 8,0,kuri pasirodo labai tiko silpno Vejo slalomui,nes turi didziuli pilva, daug traukos ir tik 3 kemberius,Del iskirpto galo giko ilgis nesiskiria nuo mano severne 7,6,bet trapes teko gerokai pastumti atgal,nes rankose jauciasi panasi i desetkes trauka.Vakar pute siek tiek daugiau 8-10m\s,visa Kaunuske putojo ,todel iskart pasiilginau prailgintoja,ir prilupau bure 2 cm daugiau,pilvas sumazejo,bet dar vis sieke gika,virsune atsidare placiau.Visa geriausia Kaunuskes ekvatorija uzsieme "Rudens Vejo"regata,todel teko plaukiot jachtu seselyje.Bure veze stabiliai,isglisuot nesunku,pereboru nepajauciau,bet gal aprimo Vejas,o norejosi isbandyti stipresni Veja,nes mano 7,6 Severne labai greit jaucia Vejo pastiprejimus.Itariu tokia bure labai tiktu PWA,kur slalomo startus duoda prie 10-15 knts.Gaila pas mus jau neliko tokio slalomo,visi perejo ant mazu lentu ir buriu.
Paskutinį kartą redagavo Reiseris 07 Spa 2010 18:48. Iš viso redaguota 1 kartą.
Dead Machine in progres !
ASaMeMas
Reiseris
LTU 789
Mob.nr.:+37069825408
Laisvalaikiu siuvu maisus didelems lentoms,krepsius dideliems vairams,Deklus SUP'ams ir kaitlentem,bei tentus jachtom ! O kai nepucia, sulopinu suplysusias bures.
Parduodu bures The Loft 11,8 + 550 Loft stiebukas ir dar NP RS5 12,5 su stiebais,daug labai pigiu buriu nuo 4 iki 8,5 kv/m, Sugryzus eurui,atpigs dvigubai -:),
Vartotojo avataras
Reiseris

Re: eSeLo trefke

UNREAD_POST kalvis 01 Spa 2010 11:00

Reiseris rašė:Nepaisant,kad i Kaunuske atejo salciai,kartu atnesdami zvarbu siaures Veja,dvi dienas iseiles gavosi eSeLo trefkes.Uzvakar Vejas buvo stabilesnis pute 5-9m\s,oras buvo ne koks +5,plius lietus.Bet labai norejosi isbandyti katsta Maui bure(HOT SAILS MAUI) 8,0,kuri pasirodo labai tiko silpno Vejo slalomui,nes turi didziuli pilva, daug traukos ir tik 3 kemberius,Del iskirpto galo giko ilgis nesiskiria nuo mano severne 7,6,bet trapes teko gerokai pastumti atgal,nes rankose jauciasi panasi i desetkes trauka.Vakar pute siek tiek daugiau 8-10m\s,visa Kaunuske putojo ,todel iskart pasiilginau prailgintoja,ir prilupau bure 2 cm daugiau,pilvas sumazejo,bet dar vis sieke gika,virsune atsidare placiau.Visa geriausia Kaunuskes ekvatorija uzsieme "Rudens Vejo"regata,todel teko plaukiot jachtu seselyje.Bure veze stabiliai,isglisuot nesunku,pereboru nepajauciau,bet gal aprimo Vejas,o norejosi isbandyti stipresni Veja,nes mano 7,6 Severne labai greit jaucia Vejo pastiprejimus.Itariu tokia bure labai tiktu PWA,kur slalomo startus duoda prie 10-15 knts.Gaila pas mus jau neliko tokio slalomo,visi perejo ant mazu lentu ir buriu.

kaip visa laik pas Arvi, viskas labai pagrazinta.
vakar pute apie 6m/s gusiuose gal iki kokiu 9m/s
Bure tikrai turi ziaurei gera low endá
ir aciu dievui, kad pas mus nera to smaukalo, tfui... t.y. slalomo prie tokio vejo.
bet panasu, kad numarinus fw toks SL gali ir atgimti, o tada tikrai dar pagauses kaitioru gretos...
Vartotojo avataras
kalvis

Burės numeris: 646

UNREAD_POST ezhys 01 Spa 2010 11:20

PWA su tokia bure anksciau plauke kazkas, nezinau ar dabar plaukia. As vakar pavelavau, tai teko plaukt su FW ir 11.0. Visai smagiai palaksciau.
POINT-7 / FMX Racing / Reptile masts/ Patrik Diethelm boards /

karolis1001@gmail.com
+37067247914

Formula windsurfing - separates men from boys. 8)
Vartotojo avataras
ezhys

Burės numeris: 1001

UNREAD_POST Donaldas 01 Spa 2010 12:20

kalvis rašė: kaip visa laik pas Arvi, viskas labai pagrazinta.
vakar pute apie 6m/s gusiuose gal iki kokiu 9m/s
Bure tikrai turi ziaurei gera low endá
ir aciu dievui, kad pas mus nera to smaukalo, tfui... t.y. slalomo prie tokio vejo.
bet panasu, kad numarinus fw toks SL gali ir atgimti, o tada tikrai dar pagauses kaitioru gretos...

Kazkaip man atrodo, kad slalomas kaip tik ir pradejo didinti dalyviu varzybose skaciu...
Nieks tos jusu formules nemarina... tik patys nenumarinkit :)
Gyvenciau Kaune - gal formules ir nebuciau pardaves.
Slalomo varzybos tikrai galimos ir prie 7-8 m/s vejo... man visa laika kyla klusimas, kodel Ventaineje sl gonkes skelbiamos tik prie 12-18 m/s vejo #-o
Kalvi pats supranti, kad reikia tureti tinkama vejui ir ekvatorijai inventoriu - tuomet nebus nei smaukymosi, nei kratymosi perebore. Del Ventaines man teks pirkti mazesne sl lenta, o jei tu nesugebi varyti pirie 7-9 metru, dididnkis bure :)

Donaldas LTU178
Vartotojo avataras
Donaldas

UNREAD_POST Vytasx 01 Spa 2010 18:06

ir ši tema pratrūko sriūbauti "krokodiliškom ašarom" kad net nepatogu...

Kaitoriorų gretos tankėja tikrai ne formulistų ir slalomistų sąskaita - kai ant kranto vaikstančių 20 žmogelių 12 yra IKO sertifikatai, tai ir čeburekų nešiotojus tuoj įkalbės kaituoti...

O tai gal man reiktų verkti už "prarastus metus" kada turėjau didelį slalominį inventorių, o organizatoriai vis tiek darė FW... nors slalomyti buvo galima drožt. Nu šie metai buvo geresni slalomui o FW nesigavo - nu tai ką - svieto pabaiga?

Man patiko Rycio799 kometaras apie senus, storus, durnus ir praplikusius diedus, kuriems dabar viskas yra daroma (slalomas ir FW) (aš tarp jų) . o jauni, gražūs ir protingi plaukia be vėjo ir nori būti čempionais. O tu prie kurių?

Pastaba - viršuje parašytas tektas nera asmeninio pobūdžio - tai draugiškas paplekšnojimas "Varyk žmogau - čia laisva šalis".

Peace!!!
Vartotojo avataras
Vytasx

Burės numeris: 0

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 7 svečių

Prisijungimas nariams