EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

slidziu pasirinkimas?

Kalbam apie viską / let's talk about something

slidziu pasirinkimas?

UNREAD_POST vaidasw 14 Vas 2006 21:01

sveiki,

nusprendziau prisimint jaunyste Šypsena ir nusipirkti slides. slides bus perkamos lygumu. anksciau galiojo taisykle, kad slidziu ilgis turi buti sulig istiestos i virsu rankos riesu. vienas pazistamas aiskino, kad svarbiausiai slide turi buti siek tiek aukstesne uz zmogu ir viskas. ar tai tiesa? esu nusiziurejes slides 186cm ilgio. mano ugis 183cm. ar nebus jos man per trumpos?

dekoju uz pagalba
http://www.ambergate.eu - jūsų vartai į sėkmę
Vartotojo avataras
vaidasw

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Rasius321 15 Vas 2006 01:21

Labai geras postas Turizmo konferencijoje - kaip tik atsakymai į tavo klausimus. Žmogus, žinau, rašo tikrai patyręs:
Turizmo konferencija
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
Vartotojo avataras
Rasius321

UNREAD_POST algis 18 15 Vas 2006 12:26

cia kaip ir su burlentem, viskas priklauso nuo to ka tu darysi su tomis slidemis - lenktiniausi, sportuosi trasose ar vazinesiesi laukuose be trasu. Slidziu ilgis lemia ne tik ju standuma, bet ir klampuma i sniega. Tai aktualu jei vazineji ne per trasas.

Mano siauras supratimas apie slides yra toks (vazineju tik trasose ir kartais palenktyniausju be dideliu ambiciju):
1. slides turi buti butinai plastikines (gali leisti sau nekvarsinti galvos del tepalu).
2. slidziu apacia, per viduri turi butinai buti su zvynais (argumentas tas pats kaip ir auksciau, nemusa kojos atgal).
3. Batai turi buti... nezinau kaip ta sistema vadinasi, bet zodziu, ne tokie, kaip kad tarybiniais laikais, kai bato pado prailginimas uzsispaudzia apkauste (naujieji batai zymiai komfortabileskisni);
4. Lazdos. Cia mano supratimu geri keli variantai - arba senoviskos pigios aliuminines, arba naujoviskos brangios bet labai lengvos amglines (nezinau kaip ten ta medziaga vadinasi, gal gipronas). Abieju variantu privalumas tame, kad atsispyrimo metu jos nelinksta. Tuo tarpu vidutinio brangumo lazdos 40-80 Lt - atispiriant labai lankstosi. Tas uzknisa.
5. Dydziai. Slidziu - mano ugis 183, slides - vienos 210, kitos 220 (abi kuo puikiausiai tinkamos musu salygomis). batai - siek tiek didesni nei kasdieniniu batu (kai salta, gali prisimauti daugiau kojniu). Lazdos - iki peciu.

Be kita ko, slidinejant labai svarbu apranga. Siuo atveju tai svarbiau nei slidinejant kalnu slidemis.
algis 18

UNREAD_POST vaidasw 15 Vas 2006 19:31

slidineti manau trasose, retkarciais nuo kokios kalvos nusileisti.

jei teisingai supratau, esant puriam sniegui ir nesant trasos, ilgesnes slides maziau grimsta i sniega.

slidinejimo apranga turiu. del to vargo tikrai nebus.
Vartotojo avataras
vaidasw

UNREAD_POST algis 18 15 Vas 2006 20:22

apie nusileidima nuo kalvos siulau pamirsti. Senais laikais su medinemis slidemis viskas buvo kitaip. Dabar ziurek net profai olimpiadoj nuo nuo statesnio kalniuko besileisdami nugriuna....
algis 18

UNREAD_POST vaidasw 18 Vas 2006 13:47

jau isbandziau nusileidima nuo kalvos ir sulauziau slides :(
zodziu teks rinktis naujas ir pamirsti kalvas, o su dinamo slidem kaip smagu budavo nuo kalvu palakstyti
Vartotojo avataras
vaidasw

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių

Prisijungimas nariams