|
Kalbam apie viską / let's talk about something
Surfhouse 26 Bal 2011 15:07
PIRK IŠSIMOKĖTINAI BE JOKIO PABRANGIMO! Visas administravimo išlaidas padengiame mes. SURFHOUSE Rinktinės g. 55, Vilnius Tel./faks. +370 5 27 36 100 http://www.surfhouse.lt
-
Surfhouse
-
- Burės numeris: 818
virtuve 26 Bal 2011 17:01
Linksmos burės. Reik žiūrėti atsargiai, kad akių neišsidurtum.
-

virtuve
-
Laisvunas 27 Bal 2011 11:45
Yra labai geras rusiskas posakis-na vkus i cvet druzej net...skonio reikalas....
CIBAS Burlentės,kaitai,surfingas-prekyba,mokyklėlė www.cibas.ltIrangos remonts... +370 69924884 +370 52359350
-

Laisvunas
-
- Burės numeris: 16
Kambariokas 27 Bal 2011 13:39
Ne tik linksmos bures, bet ir labai smagios. Plaukiau su 4,7 "Blusu turgaus" metu, daug jegos ir svarbiausia ranku netampo. Vandens startas apversta bure man visuomet buvo mistika, taciau su sia bure paeiliu 3 padariau, tas pats ir su "Heli tack" gavosi. Manau del bures minkstumo. Pries tai plaukiojau su 4,7 monofilmine, tikrai daug lengviau viskas gaunasi.
-
Kambariokas
-
kalvis 27 Bal 2011 13:51
 pralinksminai cia.... pati bure plaukia tik nusipirkai ir..... belieka sugalvot koki finta nori padaryt p.s. pries pacias bures nieko neturiu, man irgi patinka spalvotos, 
-

kalvis
-
- Burės numeris: 646
Kambariokas 27 Bal 2011 14:15
Tvirtinu, tikrai pati plaukia net lentos su buriuotoju nereikia:)
-
Kambariokas
-
Tomasss 27 Bal 2011 16:51
Teisingai pasakyta, kad skonio reikalas.. su hot sailsais taip jau yra kad kiekvienas pasirenka "savo" dizaina, kuris jam labiausiai patinka. Beje beveik nesimato cia mano bures, bet ir as pasiemiau pagal skoni visishkai juoda  . O jeigu kalbeti apie bures veikima - tai rinkoje taip veikiancios bures nera. Manau kad bure puikiai tinka daug krentantiems i vandeni, droziantiems freestyla ar wave'a, kadangi bure yra tikrai is labai patvariu ir ilgaamziu medziagu. Kas leidzia ne tik drozti bure, bet ir po keliu sezonu parduoti uz gera kaina. Lietuvoje gal but dar nespejome to pastebeti taciau latviai jau spejo.
-

Tomasss
-
- Burės numeris: 0
Laisvunas 27 Bal 2011 17:09
Tomai,man patinka tamstos nurodita priezastis....kam skirta si bure-,, Manau kad bure puikiai tinka daug krentantiems i vandeni,,.... O as tai lig siol galvojau,kad bures labiau reikalingos plaukimui..... Beje, kadangi ,,juoda,, irgi spalva....tai tavo bure Tomai irgi spalvota.....  Cia dar gera teze....,, O jeigu kalbeti apie bures veikima - tai rinkoje taip veikiancios bures nera,,....sutinku,nes dauguma firmu jau seniai naudoja naujausias,siuolaikiskas medziagas.....va tik viena kontora vis dar siuna bures ,,kak pri care garoxe,,.... 
CIBAS Burlentės,kaitai,surfingas-prekyba,mokyklėlė www.cibas.ltIrangos remonts... +370 69924884 +370 52359350
-

Laisvunas
-
- Burės numeris: 16
martini 27 Bal 2011 18:09
ji netriukšminga, plaukiant jos nesigirdi; ją ilgai renkamės pagal skonį ir išsirenkame pačią pačiausią; ji paklusni ir lengva veiksme; ji patenkina labai platų tavo norų diapazoną, jei teisingai ją sutakeluoji; ji nesenstanti nei fiziškai nei morališkai, kiekvienais metais jai nereikia bijoti savo konkurenčių; jos makiažas nenublunka ir nenusiplauna; ji praktiškai nesudrožiama, kad ir kiek drožtum; su ja galima ilgaaaiiii nesiskirti; o jei jų turi ne vieną, nu tai iš vis:)
kitos "merginos" man nebe taip patinka, kai suradau šitą:) ji beveik tobula:)
turiu 4,7, kuri patenkina 92 kg bėriuko įnorius kuršmarėse prie stipresnių vėjų. Dabar bėriukas galvoja haremą papildyti 5,8 dydžio biusto gražuole;)
-
martini
-
Kambariokas 27 Bal 2011 18:29
Man svarbiausia si bure ranku netampo, ir turi jegos... O del plaukianciu, bei krentaciu, galiu pasakyti- tiesiai plaukti moka kiekvienas, o ypac komentuoti.
-
Kambariokas
-
nem 27 Bal 2011 20:19
spalvos grazios, bus daugiau graziu fotkiu is spotu  kas liecia bures isvardytus privalumus, nematau nei vieno realaus kuris isskirtu ja is visu kitu. apart tik spalvu. tylus bures veikimas - cia kai stovi ar kai paneres po bure ? 
-

nem
-
Andrius11 27 Bal 2011 20:28
Hot sailsu nebandziau bet ka tik nusipirkta bet kokio gamintojo bure artimiausius puse metu man buna pati geriausia  na o sitas "privalumas" be komentaru : "ji nesenstanti nei fiziškai nei morališkai, kiekvienais metais jai nereikia bijoti savo konkurenčių"
Jei reikalai einasi ne taip kaip tu nori - nemaisyk jiems, tegu jie preina salia - tai ne tavo reikalai.
-
Andrius11
-
Laisvis39 27 Bal 2011 22:09
Surfhauzo marketingas, kuriam skiriama, kaip jaučiama daug lėšų, išties vykęs ir stebina ir tai nauja pas mus. Leisti sau pardavinėti blogas bures jie jau negali. Taip, tai kiek kitokios burės, tačiau jau plaukiau ir man patiko, įprasti nereikia, o va atprasti gali būti sunku. 
-

Laisvis39
-
- Burės numeris: 39
-
baltfanatic 27 Bal 2011 22:50
Nuo praeito sezono turiu 5,3 stebetinai gerai valgo gusius, stabili. Dizainas skonio reikalas.
-
baltfanatic
-
Tomasss 27 Bal 2011 22:56
Laisvunas rašė:Tomai,man patinka tamstos nurodita priezastis....kam skirta si bure-,, Manau kad bure puikiai tinka daug krentantiems i vandeni,,.... O as tai lig siol galvojau,kad bures labiau reikalingos plaukimui..... Beje, kadangi ,,juoda,, irgi spalva....tai tavo bure Tomai irgi spalvota.....  Cia dar gera teze....,, O jeigu kalbeti apie bures veikima - tai rinkoje taip veikiancios bures nera,,....sutinku,nes dauguma firmu jau seniai naudoja naujausias,siuolaikiskas medziagas.....va tik viena kontora vis dar siuna bures ,,kak pri care garoxe,,.... 
Ooo chebra suprantu kad visiem smegenis spaudzia nedapistitas. Nieko tokio jau greit greit. Laisvunai tikrai man esate autoritetas, nereikia gi visko taip tiesiogiai suprasti ir pasijuokti. Dakronas yra tikrai tvirtesne medziaga nei monofilmas, pats maciau kaip specialiai pagamintos buriavimo centrui bures su storesniu monofilmu vasaros gale sudega ir po to plysta labai lengvai, o tuo tarpu mokyklines dakronines bures 3 metus ant tos pacios graikiskos saules pabalusios bet nesuplyshusios tarnauja. Beje dauguma mokykliniu buriu daromos is dakrono butent del to kad ilgiau laikytu. Suprantu, kad tai nera nauja medziaga taciau Hot Sail's pritaike ja crossoverio burem, padare jas lengvas ir patvarias. Del to ir sakau kad daug griunantiems ar shiaip zalojantiems savo bure ji labai tinka, nes yra tvirta ir lengva bure. Nezinau ar Jus bandete sias bures bet kad bure veikia visishkai kitaip nei kitos rinkoje tai faktas, tikrai galesiu duot patestuoti. Nesakau ir neatsisakau monofilmo jis tikrai yra geras, bet kaip jus saket kiekvienas turi savo skoni. T.y. savo plaukimo skoni, kur vieniem patinka tai kas kieta kitiem tai kas minksta.
-

Tomasss
-
- Burės numeris: 0
Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 13 svečių
|
|