Pradžiai apie savo įranga: medžiaginė burė, lenta su dviem vairais ir visiškai neglisuojanti, gikas iš vis nežinia iš kur ištrauktas.. Žodžiu - seniena sudaryta iš kelių atskirų komplektų..
Plaukiojau esant nedideliam vėjui ~6m/s. Burė pasidarydavo pilvą ir varydavau už visus greičiau!

Savaitgalis..Kaip gi burlentininkas galėtų sėdėti namie esant tokiam vėjui, tad ir aš sumaniau išbandyti savo galimybes/jėgas/inventorių.
Šeštadienis, Elektrėnai, vėjas ~15m/s, nemenkos bangelės (tokių stovėdamas ant lentos nebuvau matęs). Pirmas pusvalandis vandeny - išsikeli burę ir pliaukšt! Po kiek laiko pavyko netgi paplaukti!!! Kokių 30m nuplaukiau

Sekmadienis, pamanėm, kad geriau murkdytis, nei sedėt namie! Tad nuvažiavom į Sudervės ežerą. Pūtė, galbūt šiek tiek mažiau nei šeštadienį, bet PŪTĖ! Ir bangelės tam ežerėlį buvo daug mažesnės. Pirmas pusvalandis - paplaukiu 20m ir į vandenį! Bet po ~45min sugebėjau ne tik kad nuplaukti ~150m, bet ir nenurimus vėjui sėkmingai apsisukti ir vėl startuoti! Buvau nerealiai laimingas! Plaukiant greitis man atrodė milžiniškas, gaila tik kad lenta neglisuoja..

Taigi, noro plaukti - pilnos kelnės, tačiau reikia inventoriaus! Pinigėliai per kraštus nebyra.. Iš pradžių dairiausi ~150l lentą, vėliau pamaniau, kad geriau mažesnė(kad greitai nenustot tobulėt). Po šio savaitgalio pamaniau, kad jei jau su savo inventorium plaukiau, tai gal ir su ~120l lenta paplaukčiau? Na, gal čia tik svajonės... Bet ~140l padorios freeride lentos už padorią kainą nerandu. Visai įrangai galėčiau skirti ~3000Lt
Manau, kad galiu tobulėju sparčiai, o inventoriaus vienam sezonui nenoriu..
Norėčiau išgirsti jūsų atarimus, kaip man legtis, ką daryti..