Kokie komentarai. ...
1. Startas. Distancija trumpa, geriausia starto vieta ties kateriu. Visi pajuda siek tiek per anksti. Na, galvoju bus gerai. Robertas LTU127 kaip tik prie katerio visu ugiu ir issitiese. Visi sureagavo ir sekmingai Roberta apiplauke. Pamaciau kad tilpsiu tarp Roberto lentos ir katerio. Ir variau pilnu greiciu i ta skyle. Ta pati padare ir Voverys. Tik kazkodel jis toje vietoje paeme ir sustojo, atidare bure ir pozavo Andzelai. Man nebeliko vietos ir laiko apmastymams. Neriau pavejui. Po vandeniu pamaciau Roberto bure. Dar labiau pavejui pasileidau, o is pavejines puses startavo Irmantas. Po trumpu klyksmu : aaaa, eeeeee, iiiiii - siaip ne taip issisukome. Bet teko sustoti. Kova pradejau nuo pries paskutines vietos. Stengiausi plaukti Elektrines puseje. Pasileisdamas pavejui, iskarto sukdavausi ir stengiausi isvengti salos seselio. Tai pasiteisino ir antra rata baiginejau is karto po Ginto. Beliko praplaukti pro vartus ir finiso tiesioji. Deja. Posukio metu bures pilvas nepersoko ir dribau ant nugaros uzsiklodamas bure. Kol bure issikeliau - mane palenke gal keturi, gal penki. Zodziu nepasiseke. Vejas pradejo silpneti, o bure netraukti.
2 startas buvo dar blogesnis. Vejas nepaliaujamai mazejo. Is paskutiniuju visi issipompino ir nuplauke. As 12 minuciu stovjau starto linijoje ir negalejau isglisuoti. Is pradziu visi glisavo tik vienoje linijoje, niekaip negalejo uzsipjauti. Veliau vejas siek tiek sustiprejo ir dalyviai palengva pajudejo link virsutinio zenklo. Kai visi apiplauke pirma rata - tada ir as isglisavau. Teisejas nuplauke partemti Manto Dyburio su suluzusiu stiebu. Uzputus vejui palengva pradejau Irmanta vytis. Antra rata prie virsutinio zenklo jau buvau pries ji. Pasisukau pavejui ir jauciu kaip jega bureje mazeja, mazeja. Pabandziau plaukti vel link betonkes ir pakliuvau i kazkokia uzuoveja. Tuo tarpu Irmantas sekmingai gavo gusi is kitos salos puses ir nuglisavo i finisa. Truputi susinervinau. Distancija dalyviai iveike gal 7 minutem ilgiau nei pirmaji uzplaukima.
3 uzplaukimos buvo visai kurioziskas. Bure tragiskai netrauke. Jegu yra. Visi stovi. Pakeliama zalia veliava - bandau pompuotis. Kazkas pokstelejo ir pamaciau kaip giko galva atvipo. Varzybos man buvo baigtos. O trecia plaukima Baidas is karto atsauke. Mano manymu jau ir antras startas buvo prie per silpno vejo.
Buvo pabandyta daryti Slaloma su formulemis. 90% laiko visi plauke neglisuodami ir kruvoje. Kai atejo gusis - visi sufinisavo vos ne kas kelis metrus vienas nuo kito

Plaukimas taip pat nebuvo i rezultatus itrauktas.
Kaip vyko PR - papasakoti negaliu. Ant kranto issiardziau bure ir radau kad pas mane dvi lates luzusios, viena late islindusi kiaurai kemberi. Greiciausiai todel ir netrauke. Dabar laukiu detaliu gikui ir burei, gal dar spesiu siemet pasitaisyti.
Tai trumpai tiek.
O nugalejo Gedas Gresevicius - abu plaukimus pirmas. Antras Gintas Lapenas - ketvirtas ir antras. Trecias Arvydas Moliusis.