Kadangi jau vakaras, ir nuomones daugmas visu issakytos, stengsiuosi apibendrinti, sios dienos nuveikta "darba".
Pilnai suprantu, kad gal nevisiems aisku, kagi ta LBA nori padaryti cia Lietuvoje, vieni mano, jog LBA tarybos nariai bando uzsidirbti, kiti skuba i prieki ir pradeda kaltinti, jog nebus SX ar Wave, treti mano jog VG dingo ir visas varzybas uzgrobe LBA tiek elektrenuose tiek kaune, ketvirti, jog LBA jau skaldo burlentininkus Lietuvoje, o dauguma mano, jog LBA stojamasis ir nario mokesciai yra per dideli, taciau atvirai ir uztikrintai galiu pasakyti, jog jie nera is pirsto lauzti, be to stojamieji ir nario mokesciai buvo pristatyti pacia pirma LBA prisistatymo diena visuomenei, http://www.extreem.lt/forumas/viewtopic.php?t=466 . Taigi, manau, jog tik del kazkokiu smulkmenu, kuriu dar nezinote, pas kaikuriuos kyla tokios mintys, jog visa tai daroma ne visu Lietuvos burlentininku labui, todel visus burlentininkus kvieciame si savaitgali butinai atvykti i Elektrenus kur planuojama vykdyti pirmaja LBA taure, jeigu vejo ir nebus, tai manau bus labai gera diskusiju diena, kurios metu LBA tarybos nariai gales ir stengsis kuo tiksliau atsakyti i visus Jusu uzduotus klausimus ir paaiskinti tai kas neaisku. Taigi, dar karta visus kvieciame dalyvauti si savaitgali varzybose arba diskusiju dienoje Elektrenuose.
Visiems linkime turiningo penktadienio.
Pagarbiai,
Lietuvos burlentininku asociacijos
pirmininkas
Mantas Raila