LR rašė:cituoju:
IoS paragrapas 6....ne LBA nariai plaukiantys Baltic cup įskaitoje ir norintys dalyvauti „LR taurės“ įskaitoje starto mokestis lygus „Baltic Cup“ starto mokestis 70Lt + 30Lt.
Tai ar galima tureti omenyje,kad ...„LR taurės“iskaita - tai visos galimos LR taures iskaitos?(t.y uzsiregistruoji BC,startuoji,dnf,suplauki viena fsl ir eini
Prasau nesupykti uz ikiruma,taciau mes stengemes pasirinkti mums kuo palankesne ir tinkamesne preke.
To LR:
Istrauka is: “2005 Lietuvos Respublikos taure” - instrukcijos (
http://www.extreem.lt/forumas/viewtopic.php?p=8069#8069 )
6. STARTO MOKESTIS
RACEBOARD, FSL, PR klasėse plaukiantys, LBA nariai – 40 Lt, ne LBA nariai – 70Lt.
FW klasėje plaukiantys LBA nariai ir dalyvaujantys Baltic Cup įskaitoje papildomo mokesčio neturi, ne LBA nariai plaukiantys Baltic cup įskaitoje ir norintys dalyvauti „LR taurės“ įskaitoje starto mokestis lygus „Baltic Cup“ starto mokestis 70Lt + 30Lt.
Cia kalba eina apie dalyvavimo LR taureje starto mokescius, nieko nera uzsiminta apie Raceboard, FSL ir PR dalyvavimo BC ir susijusiu starto mokesciu diferencijavima siuo atveju, aisku gaila, kad BC nera kitu klasiu iskaitu.
Antra istrauka is : “2005 LR taure & NP Baltic Cup (Lietuva)”
info skyrelio(
http://www.extreem.lt/forumas/viewtopic.php?t=813 )
2005m. geguzes 13-15 dienomis, Nidoje vyks ispudingos burlenciu klases varzybos, net dviejose iskaitose, tai "Lietuvos respublikos taure" ir "NP Baltic Cup" (Lietuva) etapas.
"Lietuvos respublikos taure" iskaita bus vykdoma tik tarp Lietuvos respublikos pilieciu ir ji vadinsis "Uzdara".
Kadangi "NP Baltic Cup" vykdoma tik FW klases rungtis, todel FW klaseje bus vykdomos dvi iskaitos "Uzdara" suteiksianti "2005 LR taures" nugaletojo varda ir "Atvira" suteiksianti "2005 NP Baltic Cup" (Lietuva) nugaletojo varda.
Antroje istraukoje viskas paaiskinta, kokios iskaitos kur bus vykdomos.
Ir jei dar nepastebejei, skyreliai yra isdelioti sekanciai:
1. 2005 LR taure & NP Baltic Cup (Lietuva) kad poto skaitant instrukcijas, jas butu lengviau suprasti iskaitu atzvilgiu.
2. 2005 Lietuvos respublikos taure - instrukcija
3. 2005 Baltic Cup (Lietuva) - instrukcija - Lietuviskai
Dabar klausimai LR:
1. Nemanai, kad tavo citatoje kur yra padeti … (trys taskai) kazko truksta?
Kiek tave pazistu, tu tikrai nesi kvailas ir netgi labai nekvailas, bet siuo atveju pradedu taves nebesuprasti, tavo veiksmai mane vercia galvoti, jog tau baigia stogas nuvaziuoti

tikiu, jog viska perskaitai nuo A iki Z ir todel man labai keista, kai matau tave
“Halturinant”, tu iskerpi zodzius is teksto, ir sakinys igauna visiskai kitokia prasme, tu apsimeti, jog
nevisko perskaitai, o ypac apie varzybas, dar tuomet kai i varzybu skyreli nebegalima rasyti komentaru, kas ansciau leisdavo daryti prielaida, jog kazko nepastebejei. Jeigu tu mane megini pagauti ant zodziu, tai visada prasom, bet pasistengti dar siektiek reikes, taciau visiskai nebesuprantu, kam klaidinti visus kitus buriuotojus, pateikiant jiems iskraipyta teksta, prie ko cia jie? Nors visa tai parasiau su sypsena veide

tu mane taip pat jau neblogai pazisti, bet Laisvunai Reiny JUS tampate
DEZINFORMATORIUMI 
. Kritikai durys visada atviros.
Su meile,
mantas