EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Noriu buriuoti švariau, arba keisk Pasaulį maišelio pagalba!

Kalbam apie viską / let's talk about something

Noriu buriuoti švariau, arba keisk Pasaulį maišelio pagalba!

UNREAD_POST Try2Fly 26 Bir 2008 00:43

Pries pora dienu pirma karta isglisavau , Kaunushkej, Kapinaiciu taske :)

Mano dideli dziaugsma siek tiek temde tai kad nuo masinos iki kranto tekdavo vaikscioti per bonku duzenas, kamstelius ir visoki kitoki musu pazerta geri. :?

Imesiu gal citata is savo zinutes :
viewtopic.php?f=3&t=9200&st=0&sk=t&sd=a&start=15#p73081

Try2Fly rašė:SIANDIEN PIRMA KARTA ISGLISAVAU!!!! JEEE :):):) Dabar jau zinau ka reiskia tas zvimbiantis svilpimas! ;)

Kai jau nebeliko jegu plaukti tai tiesiog kalbejom apie gyvenima ir buriavima ant kranto, geras atsiplaidavimas gavosi :)
Paskui dar kolegos burlentiajai pakviete i mini talka ir keliese surinkom siuksliu po maisiuka ir isvezem iki konteinerio - puiki mintis-ir nors ir atrodo kad beviltiskas tas vargas - visgi pasimate sioks toks pasvarejimas, as pvz stengiausi surinkti alaus kamstukus ir stiklo duzenas bei visokius metalo strypus, viela, zodziu daiktus nuo kuriu gali nukenteti musu paciu kojos ar inventorius.

Labai gera mintis kazkam atejo - priristi tuscius maisiukus bei gumines pirstines prie vieno is medziu, kad zmones norintys prisideti prie musu grazesnio spoto turetu irankius tam padaryt, respects!
Siaip galima but ir savo maiseli atsivezt - isivaizduokit jei kiekvienas is musu isveztu kad ir po maza maiseli siuksliu - neuzilgo butu grazu ir svaru kaip pvz pievose :)

Be to gal reiktu irengti siuskliu deze ?

Pagalvojau per sias kelias dienas, kad nors ir nedidele dali siuksliu mes isvezem, nors ir neatsirado daugiau neprasytu savanoriu mums padeti, bet visgi tas mano isveztas siuksliu maiselis reiskia daugiau nei vien pora kilogramu apmazejusiu siuksliu kieku spote, ne, tikiu kad musu geras pavyzdys uzkres kitus, kaip kad as buvau uzkrestas ir taip maiselis po maiselio mes kaip visuomene pasikeisim, tapsim samoningesni, bei proaktyvesni sprendziant savo problemas ir viso to pasekoje mums bus svariau ir smagiau buriuot! :D

Pakeisk Pasauli su siuksliu maisheliu!
:mrgreen:
Vartotojo avataras
Try2Fly

Burės numeris: 0

Re: Noriu buriuoti švariau, arba keisk Pasaulį maišelio pagalba!

UNREAD_POST prusas 26 Bir 2008 08:23

Manau ambicijos griauna mūsų gyvenimą."Ką aš šeštas!!...Jis mėto , o aš rinksiu". Taip buvo ir bus, visada atsiras kas prišika ant tako. Bet jei man nepatinka vaikščioti po šūdus - išsivalysiu neieškodamas kaltų ir do lampočki kad kažkam atrodau šeštu. Ir iš tikrūjų per savaitę nagalima pažinti kapinaičių.O prišiks ir vėl teks išsivalyti - toks deja gyvenimas.
Ir tai praeis.....
Vartotojo avataras
prusas

UNREAD_POST Ernest 26 Bir 2008 08:30

prusas rašė:Manau ambicijos griauna mūsų gyvenimą."Ką aš šeštas!!...Jis mėto , o aš rinksiu". Taip buvo ir bus, visada atsiras kas prišika ant tako. Bet jei man nepatinka vaikščioti po šūdus - išsivalysiu neieškodamas kaltų ir do lampočki kad kažkam atrodau šeštu. Ir iš tikrūjų per savaitę nagalima pažinti kapinaičių.O prišiks ir vėl teks išsivalyti - toks deja gyvenimas.

Visi mes žmones ir visi skirtinga reaguojame. Vienas surinks ir tilęs, kitas surinks ir bent jau forume yra noras duot i galva – Kad bliamba ne tu vienas Spota turi.
Vartotojo avataras
Ernest

UNREAD_POST Try2Fly 26 Bir 2008 11:54

Mano vat tikslas sitos temos ir yra ispopuliarinti spotu (ir ne tik )tvarkymasi, kad tai pataptu "cool" 8) =D>

Vienas visgi lauke ne koks karys taigi ar bus prisidedanciu?
Pakeisk save ir tada neisvengiamai pasikeis pasaulis.
Vartotojo avataras
Try2Fly

UNREAD_POST Rasius321 26 Bir 2008 18:11

Išvažiuodamas paprastai susirenku šiukšles, esančias aplink nepriklausomai nuo to ar jos mano (teisingiau mano šiukšlės ant žemės paprastai nekrenta).
Rasius
--
Curiosity killed the cat, satisfaction brought him back
Vartotojo avataras
Rasius321

UNREAD_POST tvas 28 Bir 2008 21:58

Pritariu del savo ir jau esamu suksliu apsirinkimo,bent jau aplink savo inventoriu ir auto.Ka cia jau padarysi,kad kai kurie gamtos lankytojai elgiasi kaip posakyje : kur shi...o ten paliko.Reiks paieskoti siuksliadeziu,ar darbe sumeistrauti tokia is storos vielos ar armaturos.pradziai tik viena nuo saves,veliau bus matyt.Na tikiuosi vasara dar tik prasideda ir progu savo pazadams isteseti bus.Manau,o gal reiketu sakyti tikiu,kad tokios pastangos (kalbos,diskusijos budu) turetu inesti i bundancia visuomene (po sovietmecio valdisko poziurio) samoninguma ir atsakinguma uz savo veiksmus.Jauciu,kad samoningieji atkakliai laikydamiesi tvarkos gali kaip kokius versius i svara patraukti ir nevalas,panasiai,kaip mada patraukia mases.Gal ir per daug optimistiskai ir idealistiskai cia as,bet zmogus juk turi tureti idealus,antraip patys patyrete, beidejiniu pasaipu ar tuscia ir nesupratinga zvilgsni. As tokiu nenoriu buti :wink:
pritariu Try2Fly posakiui : Pakeisk save ir tada neisvengiamai pasikeis pasaulis (nors per milimetra,bet butinai pasikeis :wink:
tvas

UNREAD_POST tvas 28 Bir 2008 22:02

Gal net marskinelius reiketu kokius su tokiu uzrasu pasidaryti- Pakeisk save ir tada neisvengiamai pasikeis pasaulis :wink:
tvas

UNREAD_POST anukas 08 Rgp 2008 13:47

Pritariu Try2Fly :wink:
Vartotojo avataras
anukas

Burės numeris: 944

Grįžti į Viskas apie burlentes/ all about windsurfing

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 10 svečių

Prisijungimas nariams