|
Visa aktuali informacija apie asociacijos veiklą, tikslus ir kitas naujienas.
Gedas LTU76 05 Geg 2007 22:13
Girmantas rašė:.. kiti nera suinteresuoti, kad duomenis butu galima pasiekti visur...
1. Kas tie mistiniai "kiti"? 2. Kodėl manai, kad dabartinė registracija, esanti bures.lt svetainėje, nėra prieinama visiems? Girmantas rašė:vieninga numeriu duombaze butu naudinga tiek patiems burlentininkams (nes dabar reikia per visur eit ir ziuret kokie nr laisvi), tiek organizatoriams (galima paprastai apsibrezti, kad varzybu registracija vyksta pagal oficialia db)
1. Kuo dabartinė bures.lt svetainėje esanti numerių registracija yra ne vieninga?
2. Nereikia nieko apibrėžinėti. Oficialia burlenčių numerių registracija, nuo pat jos įkūrimo, gali ir naudojasi visi nekompleksuoti burlenčių varžybų organizatoriai. Tam ji ir buvo įkurta.
Primenu. Tai pirma Lietuvoje sukurta numerių registracija, kuri gyvuoja nepertraukiamai nuo pat įkūrimo ir funkcionuoja esamu metu. Šis numerių registras yra išsamiausias ir LBA buvo pripažintas oficialiu. bures.lt svetainėje esančiu numerių registru gali naudotis visi Lietuvos burlenčių varžybų organizatoriai.
Noras kurti dar vieną numerių registraciją, tik dėl to kad kurti, atrodo keistai... Bet suprantama... Tačiau monopolis, kad ir kaip monopolistas tai neigtų, turi neigiamos įtakos vartotojui, šiuo atveju tiems patiems buriuotojams.
-

Gedas LTU76
-
-
baidas 05 Geg 2007 23:38
mda ... o atrodo pucia...
-------------------------------------------------------- OPERATORIUS.LT+370 657 66770 skype: baidas_ltu123 --------------------------------------------------------
-

baidas
- -
-
- Burės numeris: 123
-
Justinas 05 Geg 2007 23:40
Neesu aš toks kietas buriuotojas ir man kol kas nereikia numerio, bet tai dabar yra monopolis ar ne. Jei numerių registras yra tik bures.lt ?
Ne tas čainikas katrame vanduo verda
/kiniečių liaudes išmintis/
-

Justinas
-
Gedas LTU76 06 Geg 2007 00:03
Justinas rašė:Neesu aš toks kietas buriuotojas ir man kol kas nereikia numerio, bet tai dabar yra monopolis ar ne. Jei numerių registras yra tik bures.lt ?
Numerių registracija ir turi būti tik kur nors, nes tik tada bus tvarka. Kai registruojate automobilį, tai nebėgate į butų valdybą, o einate į Regitrą, nes ten vyksta registracija. Jei norite filmo, einate į kino teatrą. Aišku, gal atsirastų automobilių pardavėjų, kaip ir pirkėjų, norinčių kad jų mašiną užregistruotų kine, bet jei Regitra susitvarko su registracija, tai gal ir toliau "Forum Cinemas" žiūrim filmus?
-

Gedas LTU76
-
-
Girmantas 06 Geg 2007 01:40
Gedai, as ne uz tai, kad kurit DAR VIENA numeriu baze. as uz tai, kad Lietuva turetu numeriu duomenu baze, kuria galetu naudotis kiekvienas. Pavyzdziui as labai dziaugciausi jei bures.lt komanda rupintusi numeriu registracija, bet windsurfing.lt, extreme-sports.lt, vejasgalvoje.lt, sailing.lt ar dar kas nros galetu pasiekti duomenu bazes duomenis ir nekiltu problemu del informacijos nuoseklumo (juk zymai maziau vargo.. jei tik yra, kas nori ji uzsikrauti ant peciu). dabar raso zmones kurie nori matyti savo veida tarp kitu ir klausia ar man reikia papildomai registruotis bures.lt, ar reikia daryt ta, daryt ana.. turint VIENINGA db, nepriklausomai, kas ja administruos informacijos susidvejinimo neliks ir neiskils jokiu nesusipratimu del numeriu, del registracijos ar dar ko nors.. jeigu bures.lt - kaip seniausios numeriu db seimininkai pasiryze pasidalinti info su visais - VALIO!
Mantai, tu pasirasei visos valdybos vardu, o paskui rasai tarsi butum tik savo nuomone isreiskes. nenuoseklu.
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
Gedas LTU76 06 Geg 2007 11:04
Girmi, o kur yra dar vienas numerių registras?
Kas iš varžybų organizatorių negali naudotis bures.lt numerių registracija? Tegul praneša man info et bures.lt aš atsiųsiu nuorodą asmeniškai.
-

Gedas LTU76
-
-
Girmantas 06 Geg 2007 11:05
neapsimetinek shlanga, puikiai supranti, ka as noriu pasakyti.
tu tik patvirtinai tai, ka pats pacitavai:
Girmantas rašė:.. kiti nera suinteresuoti, kad duomenis butu galima pasiekti visur...
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
-
Gedas LTU76 06 Geg 2007 12:18
[/quote]
Girmi, ką reiškia žodis "visur". Tu tik man pasakyk, nes nesuprantu problemos, kurią tariamai nori išspręsti? Ir kodėl patalpinus numerių registraciją "kitur", ji taps prieinama "visur"?
-

Gedas LTU76
-
-
Girmantas 06 Geg 2007 15:13
as nesakau, kad informacija reikia talpinti kitur. as sakau, kad turi buti galimybe pasiekti duomenis visiems. o tai reiskia, kad jei tu leidi sinchronizuoti numeriu duombaze su tavaja - visi norintys, gali be problemu pasiimti numerius ir nekils jokiu problemu del informacijos vientisumo-priestaringumo.
OK. man tinka, kad bures.lt butu numeriu duombazes administratore. tokiu atveju as, kaip extreme-sports.lt atstovas, viesai prasau, kad mes galetume naudotis numeriu duombaze ir naujai suvesti numeriai automatiskai atsirastu pas mus. atitinkamai pas mus ivesti numeriai atsiranda jusu db. tinka? 
-

Girmantas
- -
-
-
Gintas 06 Geg 2007 15:29
As nesuprantu problemos arba kazka praleidau. Ar yra kelios numeriu registravimo sistemos, kad jas reiktu sinchronizuoti?
-

Gintas
-
-
Girmantas 06 Geg 2007 15:54
situacija nr 1.
"uzsiregistravau bures.lt, noriu uzsiregistruoti ir pas jus (exs.lt veidu skiltyje) tokiu ir tokiu nr. problemu nera"
situacija nr2.
"noriu uzsiregistruoti tokiu ir tokiu nr exs.lt veidu skiltyje. uzregistruoji. atvaziuoja i varzybas sako va mano nr toks ir toks. paziuri pagal bures.lt - numeris uzregistruotas visai kitu vardu." spresti kaip?
mano siulomas sprendimas yra tam, kad isvengtume duomenu susidvejinimo ir neatitikimo. o ne tam, kad is kazko atimti galvos skausma. aciu, jo man ir taip uztenka. 
-

Girmantas
- -
-
-
Gintas 06 Geg 2007 20:53
Supratau. Buvau atitrukes nuo numeriu:).
O kaip galvojai spresti sita problema pries paleisdamas "Veidus"?
-

Gintas
-
-
Girmantas 06 Geg 2007 23:57
veidus paleidau ne as. o ir numeriu buvo tiek, kad turbut pasistengus buvo galima visus isvardint su pavardem, inventoriumi, automobiliais, auto numeriais, darbovietemis, pareigomis ir tt..
-

Girmantas
- -
-
-
alga 07 Geg 2007 04:37
Man rodos, ko trūksta, tai tik viešai prieinamo DB eksporto kokiu tekstiniu, CSV ar XML formatu. Tada veidų ir pan. administratoriai galės patys spręsti, ar tą eksportą siurbtis kas requestą, ar kas valandą ar kas dieną.
Girmantai, ir dabar viskas veikia. Tiesiog neregistruok feisuose žmonių, kol jie neužsiregistravo numerio Burėse.
Albertas
-

alga
-
- Burės numeris: 42
-
Girmantas 07 Geg 2007 15:29
Albertai, as to ir siekiu. as neturiu tiek laiko, kad tikrinciau kiekviena numeri, todel noretusi kazkokios automatikos. deja (del principu) panasu, kad nebus priimtas bendras sprendimas.
-

Girmantas
- -
-
-
Grįžti į LIETUVOS BURLENTININKŲ ASOCIACIJA
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
|
|