EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

kaitavimas Sharme

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

kaitavimas Sharme

UNREAD_POST Twora 23 Bal 2008 16:39

aloHA,

katik gryzo draugelis is sharmo. nezinau kaip jus bet as visa laika buvau isitikines jog ten kaitiorams ne vieta ir kaituoti vietos ten nera. pasirodo as klydau.

prisegu googla ir foto
Prikabinti failai
Picture 184.jpg
Picture 185.jpg
Picture 187.jpg
sharmas.jpg
HANG'n'LOOSE
Vartotojo avataras
Twora

Re: kaitavimas Sharme

UNREAD_POST avantmov 23 Bal 2008 20:45

dabar aisku, jei raud. juroj naish helix- tai bus russian
avantmov

Re: kaitavimas Sharm El Sheikh, Egypt

UNREAD_POST mitaw 20 Geg 2008 20:46

Kitas Reportas:

Buvau gruodi. Nelabai ko tikejausi - visi sake reikes vaziuoti i kita spota uz 100 km - El Tur ar kazkaip.
Kas bunant su seima nerealistiska.

Bet kokiu atveju - pasiseke su vieta ir veju. Buvau Beledere Resort - Ten kur Twora imete mapa lagunele/ilanka per viduri. http://www.solymar.com/hotel/gallery.php?hc=BVD

Beje nuplaukiau visa pakrante i pietus iki Savoy hotelio - Belvederis vienas is geriausiu spotu - ir vienas geresnis hoteliu. Turi 1) laguna 2) toj lagunoj yra koks 30m 0.5m gylio sekluma siaures puseje - gera vieta atidirbti truckams 3) saugi vejo kryptis 4) is abieju pusiu - S & P - kokiu 40m - 300 "dykumeles" launchinti kaitams

Visur kitur (i siaure) dugnas iskart status, ir krantas toliau uolos ir vienas prie kito viesbuciai, daugumoje yra 3* kas = kruvos zmoniu, daug skeciu - vienu zodziu skruzdelynas.

VEJAS: cia Gruodi - pradedavo pusti 6:30 iki kokiu 2-4pm, pagrinde ~20 knots - kaip tik mano Waroo Pro 13
pradzioj Pietai , Pietryciai - iki vidurdienio pasisukdavo i Pietvakarius = offshore = atvira jura

pute 7 dienas is 10.

gedas m

Sharm (Grazina) 017.JPG

Sharm (Grazina) 012.JPG

Sharm (Grazina) 023.JPG
Vartotojo avataras
mitaw

UNREAD_POST tadas bestkites 20 Geg 2008 21:21

WP13 20knots turetu buti daugokai, svelnai tariant:).. Ale geriau jau daugiau vejo, nei jokio..
Tadas
868541921
kaitavimo įranga ir kursai
http://www.kaitai.lt
Vartotojo avataras
tadas bestkites

UNREAD_POST mitaw 15 Lie 2008 16:44

Tadai - zuriu nepraleidi postu kurie mini Best - jo klaida - IKI 20 :D
Vartotojo avataras
mitaw

UNREAD_POST Mangis 28 Lie 2008 14:48

Situacija ten tokia:
Sharm el Sheikh'o siaures rytuose yra rajonas, vadinamas Nabq. Tame rajone yra viesbutis, pavadinimu Regency plaza. Ieini i ta viesbuti ir eini iki pat pajurio. Ten stovi trobele: Nueini i ta trobele, ten sedi anglas, duodi tam anglui 10 euru (aptarnavimo ir spoto mokestis), jis tau paaiskina jur galima plaukioti, kur pradinukai, kur poilsiautojai, kur rifas ir t.t. Ten laguna, todel bangos nedideles, gal siek tiek mazesnes negu drevernoj. Aptarnavimas - puikus. Yra kompresoriai, tai uztenka tik ikisti zarneles gala i ventili ir spausti knopke - kaitas greitai ir lengvai prisipucia. Kol puti kaita, ateina malonus vyrukas ir mandagiai papraso tavo baro, o kol tu putiesi jis ji isvynioja ir atpainioja stropas. Isties malonu. Tada soki i trumpa hidriaka arba vien tik i sortus ilipi i vandeni, tas malonus vyrukas tau maloniai pakelia kaita, ir plauki sau kiek nori. Vanduo pasakiskai siltas, vidutinis vejas - 25 mazgai (apie 12 m/s). Ten chebra atstovauja Naishams ir Nobile, galima nuomotis inventoriu, jei gyveni kitame viesbutyje ten negi yra sandeliukas kad galetum palikti savo inventoriu (kad nereiktu veziotis).
More info: http://www.colonawatersports.com/sharme ... heikh.html

Gero vėjo.
Vartotojo avataras
Mangis

Burės numeris: 0

UNREAD_POST mariauskas 02 Gru 2009 11:12

Taip susikloste kad vaziuoju I Sharma. Buriuotojai nelabai ka zino apie Sharmo spotus. Kaip El Nabq spote su buriavimu? Ar aplamai ten imanoma buriuot? Kas buvot ar matet buriu ant vandens. Nete radau tik viena burlenciu nuoma Sharme.
mariauskas

UNREAD_POST Gvidolino 02 Gru 2009 14:43

Del buriavimo pakalausiau/ atsake:

Hi
We do not offer windsurfing facilities, unfortunately you will not be able to windsurf from our centre.

Regards

Pedro
Gvidolino

UNREAD_POST OrasII 02 Gru 2009 18:05

As prie sito spoto irgi esu buves (dar ten laivas i rifa buvo suduzes - jei cia tas). Kaitioru pastoviai apie 20, vietos dafiga, bangu nifiga, plezas didelis, turistai nesimaiso. Gylis iki juosmens, o kai nuseda vanduo tai iki keliu, na arciau rifo tai giliau. Ten dar ir varzybos kaskokios vyko, per vietine Televizija rode tik nifiga nesupratau kas ten per veiksmas buvo nes vare arabiskai. Del vejo nzinau, tada dar nekaitavau o tik pirma karta gyvai buvau tai mates. =P~ Na ir nuo to prasidejo........ :D
Vartotojo avataras
OrasII

UNREAD_POST arvi 06 Gru 2009 13:54

OrasII rašė:As prie sito spoto irgi esu buves (dar ten laivas i rifa buvo suduzes - jei cia tas). Kaitioru pastoviai apie 20, vietos dafiga, bangu nifiga, plezas didelis, turistai nesimaiso. Gylis iki juosmens, o kai nuseda vanduo tai iki keliu, na arciau rifo tai giliau. Ten dar ir varzybos kaskokios vyko, per vietine Televizija rode tik nifiga nesupratau kas ten per veiksmas buvo nes vare arabiskai. Del vejo nzinau, tada dar nekaitavau o tik pirma karta gyvai buvau tai mates. =P~ Na ir nuo to prasidejo........ :D

Nebloga vietele))
Arvydas IKO2
arvi

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Prisijungimas nariams