|
Viskas apie kaitus / Discussion about kites
Kancler 13 Geg 2010 08:29
laulaurynas rašė:cia gal normalu, kad sezono pradziai leidzia produkta, nes ka i 2009 metu rugpjuti leidzia 2010 metu produkta - tai nesamone. kodel tada ne 2011 m?
sezono pradzia pas mus tai ne sezono pradzia pasaulyje, o kitas momentas, kad naujs produktas tai tik marketinginis triukas, i nauj produkta reik ziurekt kaip i nauja produkta o ne i metus leidimo
-

Kancler
-
-
Aogintas 19 Geg 2010 12:49
bboy rašė:...o kas liecia virves nzn ko jie eidavo... nes buvo brokuotu baru partija (kiek man zinoma) ir visiem kam virves pjove tiem barai buvo be kalbu pakeisti.. tai galejai netgi ir itart kad pjauna ir gauti nauja bara.. tai jeigu nebendrauja su dyleriais is kuriu perka arba perka ne is dyleriu tai ju problemos 
Drysiu paprieštaraut,  , barai ne visiem buvo pakeisti... Andrius
-
Aogintas
-
noname 19 Geg 2010 14:43
Bboy čia turbūt tau vienam tą BEST barą pakeitė, nes tiek man pačiam tiek ir mano pažįstamiems buvo maloniai paaiškinta, kad čia jokios problemos nėra ir tai kad daiktai dėvisi yra normalu. Tereikia nuvažiuot pas dėdę Cibą, kuris dažnai prie jūros būna ir nusiperki tą šniūro gabaliuką. Gal ir nieko būtų variantas, bet praeitą vasarą būtent BEST kaitams 1 m šniūro kainavo nei daug nei mažai - 100 Lt Bet tas 100 lt tai dar ne didžiausia bėda  kai noris plaukti - kas belieka:). Kita bėda yra tai kad trūkus šniūrui kaitas nuskrenda toli pavėjui ir jau laimės dalykas ar tau pavyks jį susigrąžinti, o eidamas jo pasiimti dar išgirsi senų vilkų pamokymų kaip reikia lyčą prisisegti  Kadangi jau esu pasimokęs, niekam nerekomenduoju su prastai atrodančia depowerio virve aukštų kiteloopu ir big air daryti  O prastai atrodyti ji pradeda vos po keliolikos normalių plaukimų...
-
noname
-
bboy 19 Geg 2010 15:00
noname rašė:Bboy čia turbūt tau vienam tą BEST barą pakeitė, nes tiek man pačiam tiek ir mano pažįstamiems buvo maloniai paaiškinta, kad čia jokios problemos nėra ir tai kad daiktai dėvisi yra normalu. Tereikia nuvažiuot pas dėdę Cibą, kuris dažnai prie jūros būna ir nusiperki tą šniūro gabaliuką. Gal ir nieko būtų variantas, bet praeitą vasarą būtent BEST kaitams 1 m šniūro kainavo nei daug nei mažai - 100 Lt Bet tas 100 lt tai dar ne didžiausia bėda  kai noris plaukti - kas belieka:). Kita bėda yra tai kad trūkus šniūrui kaitas nuskrenda toli pavėjui ir jau laimės dalykas ar tau pavyks jį susigrąžinti, o eidamas jo pasiimti dar išgirsi senų vilkų pamokymų kaip reikia lyčą prisisegti  Kadangi jau esu pasimokęs, niekam nerekomenduoju su prastai atrodančia depowerio virve aukštų kiteloopu ir big air daryti  O prastai atrodyti ji pradeda vos po keliolikos normalių plaukimų...
Na nzn ar man vienam bet kad keite baru skurie pjaudavo virves tai faktas... ta prasme pjaudavo tikraja to zodzio prasme per keleta plaukimu tiesigo virves nebebudavo.. o kad virve devisi tai irgi nenaujinea sitoj vietoj bestam reiktu pasistiebti mano pacio apynaujo baro virve jau panasi i ...  ir karts nuo karto jau irgi pagalvoju ar keist ar ne 
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Kancler 19 Geg 2010 15:58
o kiek nedaug teriekia ikisai i kmebrika virve ir psio, kaitas greiciau susidros nei virve plys  nors seip as dar pabandyciau pas geliuka nusipirkti to silikonionio jei neklystu purskalo stropom ir po kiekvieno plaukimo issipurksti gerai
-

Kancler
-
-
tadas bestkites 19 Geg 2010 19:54
del virviu: 2008 metu baro vidurys buvo is 2 daliu, ir , pasitaikius nekokybiskam sujungimui stiprokai devejo virve. tokie barai VISIEMs, KURIE KREIPESI, buvo pakeisti.. tokiu buvo gal koks 10.. 2009 centrine skyle buvo is vieno gabalo, tad gamybos broko nebuvo.. tiesa, kai kam, priklausomai nuo plaukimo stiliaus etc (as pvz. atplaukiau ramiai visa sezona + ziema ir dar pardaviau) virve irgi devejosi greiciau nei noretusi, bet cia jau tiesiog tokia detale, kuri devisi ir yra keiciama.. todel 2009 garantiju siuo klausimu nebuvo.. aciu dievui dabar 1 m spektros pas ned4winda tik 16 lt ar pan, tad pasikeisti nelabai brangu...
atsizvelgiant i patirti 2010 bare sie klausimai isspresti - naudojamas bendras su kitais brendais grudinto aliuminio baro centras, bei kito tiekejo 8 kart atsparesne abrazijai virve..
-

tadas bestkites
-
-
Laisvunas 19 Geg 2010 21:44
Kansleri...ivilkti Besto depaverio virves i kembrika isprincipo neimanoma,del tu paciu,,konstrukciniu,,ipatumu ,apie kuriuos jau minejau.
O spektros virve gali viena kiektai procentu but geresne uz kita,bet 8 kartus....tai pasaka padauginta is - 8 !
Beje ,kad depaveris gerai tarnautu reik 8mm storio dinemos,bet tada isties ji brangi.O ta siuloma pigioji viso labo 5 ar tai 6 mm- tarnaus ji trumpai ir tas guminis besto stoporas nefunkcinuos... Cia viso labo tik mano techniniai pastebejimai,ir tiek...
CIBAS Burlentės,kaitai,surfingas-prekyba,mokyklėlė www.cibas.ltIrangos remonts... +370 69924884 +370 52359350
-

Laisvunas
-
- Burės numeris: 16
avantmov 19 Geg 2010 23:00
ei,ei ..8 mm nuo 6mm turbut skiriasi kokiu 05 usd ..tai koks cia brangumas
-
avantmov
-
Kancler 20 Geg 2010 08:17
Cibai atkreipk demesi kad kalbu vienaskaita, man aplamai tos kruvos virviu nelabai gera ispudi palikeka
-

Kancler
-
-
kitesurfinglt 20 Geg 2010 09:45
Ka cia mum pasakius. Tiem kurie uzmuse 3 bestus visiskai ir pasak best dealerio "nesukdami sau galvos" naudojom skalbiniu virves is senuku ne tik centrinei linijai, bet ir bridlam. Ir koki 10 kartu pakietem. Ir nedarome problemos- nes amzinu daiktu nera kaip nera ir tobulu kaitu:) Todel tiek vieniem tiek kitiem, tiek tretiem bulkuciu pardavejam nereiketu teigti, kad ju kaitai geriausi tik reiketu pasidziaugti kokiais nors patobulinimais. O siaip pirmadieni pute siaures vakarai- bangos grazios... Aciu PUSK.LT info@pusk.lt+37061107887
-

kitesurfinglt
-
- Burės numeris: 0
avantmov 20 Geg 2010 10:40
nu jau tas spamas uzp..o sakyciau reiktu tokiu grieztai blokuot
-
avantmov
-
Kancler 20 Geg 2010 11:20
as uz, reiktu drausti toki pastovu spama, arba lai moka adminams ir kaip xpro sukuriti jiems atskira forumo skilti, nes kur nepasisuk visur jou dideli baneriai, kurie suryja nemaza kieki trafiko
-

Kancler
-
-
Need4wind 23 Geg 2010 22:56
tadas bestkites rašė:del virviu: 2008 metu baro vidurys buvo is 2 daliu, ir , pasitaikius nekokybiskam sujungimui stiprokai devejo virve. tokie barai VISIEMs, KURIE KREIPESI, buvo pakeisti.. tokiu buvo gal koks 10.. 2009 centrine skyle buvo is vieno gabalo, tad gamybos broko nebuvo.. tiesa, kai kam, priklausomai nuo plaukimo stiliaus etc (as pvz. atplaukiau ramiai visa sezona + ziema ir dar pardaviau) virve irgi devejosi greiciau nei noretusi, bet cia jau tiesiog tokia detale, kuri devisi ir yra keiciama.. todel 2009 garantiju siuo klausimu nebuvo.. aciu dievui dabar 1 m spektros pas ned4winda tik 16 lt ar pan, tad pasikeisti nelabai brangu...
atsizvelgiant i patirti 2010 bare sie klausimai isspresti - naudojamas bendras su kitais brendais grudinto aliuminio baro centras, bei kito tiekejo 8 kart atsparesne abrazijai virve..
Siek tiek pataisysiu  , pas mane Dyneema 5,6 mm, Vokiska, LIROS gamintojo. Kreipkites , kol kas turiu daug. Ir nereikes skalbiniu virviu senukuose pirkt http://www.sportoprekes.eu/liros-lynai- ... lynas.html
-

Need4wind
-
- Burės numeris: 0
-
Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių
|
|