EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Youri Zoon & Len10 rides Best

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: Youri Zoon & Len10 rides Best

UNREAD_POST ninja 04 Kov 2013 10:14

Kasti, as kaip dar laikantis save naujekeliu sitame sporte galiu pasakyti kuris kaitas man yra pats svagiausiais. Esu bandes helixa, keleta cabrinkiu, airsuh , best keleta kaitu ( metai nuom 2008, iki 2011) . Pats smagiausias kaitas yra Wainman Smoke. 2011 metu. kaip ten del unhuked pasakyti tikrai negaliu :) , bet naujokeliui idealiausias kaitas. Pasiutas tikrai gerai, klauso , vejo diapazonas 9m nuo 8 iki 17. geras bet jei pirkti nauja brangus daiktas .
ninja

Burės numeris: 0

UNREAD_POST kasstiss 04 Kov 2013 10:58

Maciau vasara pajuryje keleta wainmanu.gal chebra patys pakomentuotu kas ir kaip....
ninja rašė:Kasti, as kaip dar laikantis save naujekeliu sitame sporte galiu pasakyti kuris kaitas man yra pats svagiausiais. Esu bandes helixa, keleta cabrinkiu, airsuh , best keleta kaitu ( metai nuom 2008, iki 2011) . Pats smagiausias kaitas yra Wainman Smoke. 2011 metu. kaip ten del unhuked pasakyti tikrai negaliu :) , bet naujokeliui idealiausias kaitas. Pasiutas tikrai gerai, klauso , vejo diapazonas 9m nuo 8 iki 17. geras bet jei pirkti nauja brangus daiktas .
Vartotojo avataras
kasstiss

UNREAD_POST Akinys 04 Kov 2013 12:04

kasstiss rašė:... Idomu butu suzinoti daugiau nuomoniu apie naujus ir beproto brangius kaitus. O gal visgi labiau verta vazinetis su 2007metu modeliais?

raidint į dideles bangas ir/ar prie sideoff geriau eit su kaitu, kurį esant reikalui atsisegsi, paliksi vandenyne ir širdelė neskaudės.
Vartotojo avataras
Akinys

Burės numeris: 626

UNREAD_POST ninja 04 Kov 2013 12:09

tai kad as ir nusipirkau Wainman smoke :) toi siek tiek atsils ir i svensele su sausainiu :) .Kai uzmatysi balta Smoke nesissivaizdink, galesi pabandyti ir susidaryti savo nuomone. ... seip jis ten kazkokieno ten buvo isrinkas 2010 metu geriausiu. tikrai smagus sparnas.
sia vasara lipsiu jau ir i jura . kazkaip rodosi kad man labiau prie sirdies tarp bandu bus pasimalti :)
ninja

UNREAD_POST ninja 04 Kov 2013 12:10

Akiny ir man taip sviecia :) nusiperki sau metus kitus naudota ir kazkaip ramu .
ninja

UNREAD_POST ninja 04 Kov 2013 12:17

beje jei jau i tema ..:) is visu mano bandytyu lentu (kokios 6 lentos bandytos ) pati smagiausia brunoti Youri ZOON lenta . su tokia ir vazineju. nors ji skirta ir freestailui ..... kas man dar svetima, visvien tai ipatingo smagumo lenta :) gal tik chopa galetu geriau iveikineti , bet seip super.
ninja

UNREAD_POST kasstiss 04 Kov 2013 15:00

Dekui uz gera sirdi ir gerus norus,jei uzmatysiu butinai prieisiu uzkalbint.Po varzybu kauno mariose prisiminiau senai pamirstas diskusijas apie svencele ir ten besimokancius:(berods kancleris rase apie stropas ir ju nupjautas ausis.Zodziu veiksmas vyko prie mystic palapines,kite campe.Vienas man nepazystamas kiteguru nusprende pamokyt mergina,pavairuot kaita,visiems aplink stovintiems virs galvu,atrodytu aplink nera vietos:).Bestovint ir besimegaujant arbata,nusprendem nusipaveiksluot tokia ipatinga proga,bepozuojant pasigirsta ryksmas, ir kaip betmanas ant galvu nukrito vienas is varzybu dalyviu.(15min.portalo nuotraukose pozaves su zydrom treninginem kelnem:)Visa laime pasibaige tik menkais apsibrozdojimais ir melynem. Tai matyt teks tave prie juros padabot,nes bijau i svencele vaziuot po visko:)
ninja rašė:tai kad as ir nusipirkau Wainman smoke :) toi siek tiek atsils ir i svensele su sausainiu :) .Kai uzmatysi balta Smoke nesissivaizdink, galesi pabandyti ir susidaryti savo nuomone. ... seip jis ten kazkokieno ten buvo isrinkas 2010 metu geriausiu. tikrai smagus sparnas.
sia vasara lipsiu jau ir i jura . kazkaip rodosi kad man labiau prie sirdies tarp bandu bus pasimalti :)
Vartotojo avataras
kasstiss

UNREAD_POST Dogrx 21 Kov 2013 14:16

Už taranavinmą F-One Bandit'o su Bestu GP :)

Yoruis Zoon got disqualified in his heat at the PKRA yesterday for hitting another competitor.

http://www.iksurfmag.com/kitesurfing-news/2013/03/manuela-jungo-pkra-dakhla-day-2-update/

Video : http://www.facebook.com/photo.php?v=10151495805836624

Yourio komentaras :

SO here is the DSQ from my side!

The heat went really well, till the DSQ highest scooring heat of the day i have been told.
Anyway in the last 30 sec pretty much i saw louis hutter going in and going for a trick, he crashed the trick and i took of just a little down wind of him, at that time the kite was still at 12o clock on his leash.

I was trowing a 317 and landed it clean at that moment louis his kite was at the water and right in front of me no change of avoiding the kite.

In this case was the down wind rider and during the trick i could have no way avoid the kite.

the verdict well rules are rules!

In my opninion , people that make those rules are a bunch idiots that don,t have the experience on the water!!

Do we wanna live by written rules ? im sorry but i dont!

Well lets look it from the bright side now!
Had a really good heat landing a BJ 5 and 317 , conditions where perfect for 11m GP.

And the fact i was going for the highest score of the day does good to me!

Cheers and have a good one. It,s time to go big in the double.s!

Im ready!
Paskutinį kartą redagavo Dogrx 21 Kov 2013 16:01. Iš viso redaguota 1 kartą.
You can't buy happiness, but buying a kite is very close :D
Vartotojo avataras
Dogrx

UNREAD_POST Chainykas 21 Kov 2013 15:22

techniniu baudu tokiame sporte turbut nebuna, kad taip reiskiama nuomone apie teisejus?:D
Chainykas

Ankstesnis

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 3 svečių

Prisijungimas nariams