EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Kas atsakingas už aitvarą nuleidinėjant?

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: Kas atsakingas už aitvarą nuleidinėjant?

UNREAD_POST azp 03 Rgp 2013 13:10

vaje.jpg
Boards sports (valdzia) - slingshot (tauta)
vaje.jpg (7.43 KiB) Peržiūrėta 4064 kartus(ų)
viskas gerai kaltas zinau kas kremlius! cia vel buvo rusu kremliaus ranka :) ir ruskeliu spec tarnybos viska surezisavo dar ir "teisininkus" pakviete, Eugenijau jumoro nesupranti :) o forumas cia ir taip pagrindine mase bredu juk raso - tie patys per tuos pacius o kaituoja ant lt tukstanciai :) matyt prekyba nekaip eina kad taip piktas #-o ar jau buratins sports "kinuli" siulo auksiniam lietuvos jaunimui ozone ne slingshot :? siaip mano nuomone rpm geriau nei c4! bet deja jie taip nesiulo... Ir saip pamastymui su velniu man rodos susidejai, daugelis buratinu pakest negali o slingshot pirkti pas juos tikejimas neleidzia, mano nuomone - laikas tapt nepriklausomu!
Prikabinti failai
images.jpg
images.jpg (7.68 KiB) Peržiūrėta 4070 kartus(ų)
Paskutinį kartą redagavo azp 03 Rgp 2013 13:46. Iš viso redaguota 1 kartą.
azp

Burės numeris: 0

UNREAD_POST eugenijus 03 Rgp 2013 13:43

azp rašė:viskas gerai kaltas zinau kas kremlius! cia vel buvo rusu kremliaus ranka :) ir ruskeliu spec tarnybos viska surezisavo dar ir "teisininkus" pakviete, Eugenijau jumoro nesupranti :) o forumas cia ir taip pagrindine mase bredu juk raso - tie patys per tuos pacius o kaituoja ant lt tukstanciai :) matyt prekyba nekaip eina kad taip piktas #-o ar jau buratins sports "kinuli" siulo auksiniam lietuvos jaunimui ozone ne slingshot :? siaip mano nuomone rpm geriau nei c4! bet deja jie taip nesiulo... Ir saip pamastymui su velniu man rodos susidejai, daugelis buratinu pakest negali o slingshot pirkti pas juos tikejimas neleidzia, mano nuomone - laikas tapt nepriklausomu!

Eilinis briedas ... O tikėjimai ir religijos,menęs nedominą.
slingshotsports.com
facebook: Slingshot Lithuania

http://www.sskites.lt
tel.nr. +37065077666
Vartotojo avataras
eugenijus

UNREAD_POST azp 03 Rgp 2013 14:58

eugenijus rašė:
azp rašė:
Eilinis briedas ... O tikėjimai ir religijos,menęs nedominą.

sutinku bet,
jei nori gerai uzdirbti - susirask gerai apmokama darba
jei nori buti milijonierius - sukurk savo versla
o jei nori buti milerdierius - sukurk nauja religija pats
azp

UNREAD_POST eugenijus 03 Rgp 2013 15:23

Pavargau ... Bet tiek to , - žmonės kurie turi ką pasakyti, rašo knygas .
Sėkmės & Done
slingshotsports.com
facebook: Slingshot Lithuania

http://www.sskites.lt
tel.nr. +37065077666
Vartotojo avataras
eugenijus

UNREAD_POST arvi 07 Rgp 2013 01:30

Ydomi tema....)nors ir gale nusigrybavo..
Mano nuomone zmogus kuris ikisa kita asmeny i pavojinga cituacija yra uz viska atsakingas!!Nesvarbu kur tai butu:kalnuose,juroi ar dar kitur..
Sitoi cituacijoi kaltas tik nuleidejas kuris ir iniko i zona su pavojingom iseitim kurios jis neapskaiciavo.
Kad atsisegei viska,labai sauniai pasielgiai bet kad ejai ling kaito neisitikines kad jis saugiai padetas tai jau cia tavo beda...
Taip kad tavo vietoi pasilikciau kaltu.
p.s ..budavo ir man fors mazhoru kad viska padarius teisingai gaudavai traumu..
Arvydas IKO2
arvi

UNREAD_POST OrasII 19 Rgp 2013 12:13

Na va ,

praeita Ketvirtadieni jau paplaukes ir ant kranto pailsejes, uzejus gusiukui nutariau lyst i vandeni. Na draugelio ir ne vienerius metus kaituojancio paprasiau pakelti kaita, nuo baro nuvyniojau stropas prisisgiau pareiskiau keliam. Jis paeme kaita isitempe stropos ir ziuriu susisuke per extenderius as tuo metu sukineju bara, jis tik puf ir paleido kaita - o stropos susisuke ir per extenderi uzsimetę - blia kaitas nevaldomas (visa laime kad vejo nebuvo kokie 10 m/s as pabegau i prieki ir nugesinau i nendres. As prie jo priejau ir klausiu ka darai as gi tau nedaviau komandos paleist - jis sutiko kad nepaziurejo i mane ir i stropas. Va taip va.

Viena syki esu mates pajuryje kai nuleido kaskas kaita pagavo pagulde pries veja ir nuejo (kaitioras tuo momentu nusisegineja) vejas kaita pakele ir nesa bica nesuprasdama kas darosi, gerai sureagavo atsisove, kaita is krumu atsinese - negi sunku koja ant pusles uzdet kol zmogus atsiseks ir aitvara uzkas smeliu jei paciam tai sunku padaryt.

Atsakingai elgites pakelent ar nuleidziant kaita, nemokat , nezinot tai geriau ir nelyskit.

Manau kas kelia kaita turi vienodai atsakomybes kiek ir kaitioras, o nuleidinejant vienareiksmiskai gaudytojas turi atsakyt (nekalbu kai kaitioras numeta kaita ant kitu kaitu ar stropas per kaitus paleidzia).
Vartotojo avataras
OrasII

UNREAD_POST klaipeda 19 Rgp 2013 14:12

OrasII rašė:Na va ,

praeita Ketvirtadieni jau paplaukes ir ant kranto pailsejes, uzejus gusiukui nutariau lyst i vandeni. Na draugelio ir ne vienerius metus kaituojancio paprasiau pakelti kaita, nuo baro nuvyniojau stropas prisisgiau pareiskiau keliam. Jis paeme kaita isitempe stropos ir ziuriu susisuke per extenderius as tuo metu sukineju bara, jis tik puf ir paleido kaita - o stropos susisuke ir per extenderi uzsimetę - blia kaitas nevaldomas (visa laime kad vejo nebuvo kokie 10 m/s as pabegau i prieki ir nugesinau i nendres. As prie jo priejau ir klausiu ka darai as gi tau nedaviau komandos paleist - jis sutiko kad nepaziurejo i mane ir i stropas. Va taip va.

Viena syki esu mates pajuryje kai nuleido kaskas kaita pagavo pagulde pries veja ir nuejo (kaitioras tuo momentu nusisegineja) vejas kaita pakele ir nesa bica nesuprasdama kas darosi, gerai sureagavo atsisove, kaita is krumu atsinese - negi sunku koja ant pusles uzdet kol zmogus atsiseks ir aitvara uzkas smeliu jei paciam tai sunku padaryt.

Atsakingai elgites pakelent ar nuleidziant kaita, nemokat , nezinot tai geriau ir nelyskit.

Manau kas kelia kaita turi vienodai atsakomybes kiek ir kaitioras, o nuleidinejant vienareiksmiskai gaudytojas turi atsakyt (nekalbu kai kaitioras numeta kaita ant kitu kaitu ar stropas per kaitus paleidzia).

dar nevisiems dasuto :lol:

nesvarbu koks asilas pagriebe kaita nuleidinejant ar pekeliant, uz viska visada atsakingas raideris ir taskas.

Nebent uz pakelima/nuleidima mokami pinigai(suteikiama paslauga) :lol:
klaipeda

Ankstesnis

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių

Prisijungimas nariams