Sveiki extremalai.Tata,sorry,kad neatrasiau anksciau,bo biski is veziu buvau issimuses.Malonu girdeti,kad vel sugryztat,kiek suprantu,mano draugas Edcka,jau ir ne kuriuos reikalus su jumis sugebejo suderinti;)Kiek jis minejo,atskrendat nakti is penktadienio i sestadieni?Jei taip,tai as pabandysiu uzbaigti darbus anksciau, ir mes atvaziuosim paimti jusu-nemanau,kad Dubline nakti ka idomaus atrasit;)Butu gerai,kad atsiustum savo airisko tel. nr.tad galetumem susiskambinti vietoj.
Tiesa,siek tiek apie save.Nesu kaitioras,bet bandau ismokti su burlente.rezultatai,svelniai tariant kol kas labai apgailetini.Na nieko dar visa ziema,priesaky,tai iki ateinancios vasaros gal kas normalesnio ir gausis.Blogiausia,kad Tramorej,vanduo lygus tik puciant ofshorui.Tik pustelejus nuo juros iskart bangos pradeda veltis,kas mano mokymosi procesui turi labai neigiama itaka + dar gadina inventoriu.Kas del to sugadinto inventoriaus,tai butu labai malonu,kad tuomet,kai busi pas Laisvuna del to kaito Edckai,paimtum(nupirktum) lates vamzdeli Simmer Style Zero Seven 8.3 burei.Tai yra trecia late nuo apacios ir jis neturetu buti labai ilgas(jei ka,galiu ismatuot)bet gal Laisvunas zinos,snekejau su juo siek tiek apie tai.Kiek,supratau,jie buna 2m. ilgio,tai,jei jis sugebetu supjaustyti ji i dalis = didziausios lates vamzdelio ilgiui(itariu,tu luzusiu laciu dar bus nemazai),butu nuostabu.Zinoma,nera jokio spaudimo,zinau,jog esi uzsiemes zmogus ir specialiai del to laiko negaisk.Pasiieskosiu kokiam internetiniam shope,jei ka.
Girmantui:Kas del weivinimo,tai gal ir neblogai cia,bet manau netaip gerai,kaip vakarinej pakrantej,tiesa,pats ten nebuvau,nes man neaktualu kol kas;) Stai linkas i saita su oro prognozem,web kameromis ir foto is spotu
http://magicseaweed.com/Tramore-Surf-Report/55/ .
Pabaigai idedu keleta fotkiu is Tramores papludymio.Tarp kitko,tas bicas su tuo oranginiu sparnu visai neblogai pavaro;)