Sveiki, regis nemažai entuziastų kaitavo ant Galvės ledo. Kokie atsiliepimai, ar geriau nei palukny? Bėje kurioje vietoje ant galvės geriausia butų ši savaitgali dulkes nuo kaito nupūst?
Buvau pakviestas draugo, apziureti ir palaikyti dalyviu:) pabandziau pas valdyti kaita, ziauriai patiko db pas galvoju tuo uzsiimti ir skaita visus forumus bei pasisakymus:))) pamaciau tai ko nemates buvau, bei patyriau ant saves kaip gali truktelti aitvaras zmogu i virsu, (ispudinga) ir ispudis ilgam isliks:)))( dekuj Aisciui uz pakvietima:)))
nerkutiss rašė:Buvau pakviestas draugo, apziureti ir palaikyti dalyviu:) pabandziau pas valdyti kaita, ziauriai patiko db pas galvoju tuo uzsiimti ir skaita visus forumus bei pasisakymus:))) pamaciau tai ko nemates buvau, bei patyriau ant saves kaip gali truktelti aitvaras zmogu i virsu, (ispudinga) ir ispudis ilgam isliks:)))( dekuj Aisciui uz pakvietima:)))
Dziugu kad patiko Kita syk kai vaziuosiu kur kaituoti, vel galesiu pasukt
nerkutiss rašė:Buvau pakviestas draugo, apziureti ir palaikyti dalyviu:) pabandziau pas valdyti kaita, ziauriai patiko db pas galvoju tuo uzsiimti ir skaita visus forumus bei pasisakymus:))) pamaciau tai ko nemates buvau, bei patyriau ant saves kaip gali truktelti aitvaras zmogu i virsu, (ispudinga) ir ispudis ilgam isliks:)))( dekuj Aisciui uz pakvietima:)))
Dziugu kad patiko Kita syk kai vaziuosiu kur kaituoti, vel galesiu pasukt
tai cia jus tampe po ezera ta diena ? mano kuklia nuomone nebeskambink tu jam, nebent negaila tau "draugu"