EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

kas bruzina, lietuviai, vokieciai ar italai?

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: C vs SLE

UNREAD_POST Acurd 15 Bir 2009 00:16

tai, kad ten ryskiai matos, kad ne jisai su tuo foilu o kazkas kitas toleliau, ir isvis nesuprantu as kaip su tokiu kaitu ant vandens galima plaukti..
Koks skyrtumas ar jis ar kitas vistiek smagu. Va grįžau iš Vokietijos tai ten(toj vietoj kur buvau) chebra su Flysurferiais varo ir vargo nemato. O Tau dovis123 galiu pasakyt,kad su foilais į vandenį išvis negalima lyst :^o
Vartotojo avataras
Acurd

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Kancler 15 Bir 2009 08:49

Acurd rašė:
tai, kad ten ryskiai matos, kad ne jisai su tuo foilu o kazkas kitas toleliau, ir isvis nesuprantu as kaip su tokiu kaitu ant vandens galima plaukti..
Koks skyrtumas ar jis ar kitas vistiek smagu. Va grįžau iš Vokietijos tai ten(toj vietoj kur buvau) chebra su Flysurferiais varo ir vargo nemato. O Tau dovis123 galiu pasakyt,kad su foilais į vandenį išvis negalima lyst :^o

voklietukai bruzina ten ir atgal su sedimom trapkem, visom apsaugom ir vargo nemato, bet tai juk nieko nesako
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST Acurd 15 Bir 2009 18:54

Kancler rašė:
Acurd rašė:

voklietukai bruzina ten ir atgal su sedimom trapkem, visom apsaugom ir vargo nemato, bet tai juk nieko nesako

Kas čia do briedas apie sėdimas trapes ir apsaugas? Aš rašiau,kad varo vandenyje lygiai kaip ir pas mus, su normaliom trapėm ir šortais. Be to ir vandenyje ne tik tramvajina :D .
Enjoy the silence
Vartotojo avataras
Acurd

kas bruzina, lietuviai, vokieciai ar italai?

UNREAD_POST bboy 15 Bir 2009 19:43

Vokietukai, Norvegai ir daugelis uzsienieciu bruzinasi vandeniu arba sniegu and no freestyle... draugai norguose kalnuose snowkaitino tai vieninteliai jumpino.. tai nereikai toli eti :D paziurekim i egipta (visai arti) sokineja arba vieiniai arba keletas rimtesniu kaitioru - visi kiti bruzinas :)
Jei kaituoji - gyveni...
Vartotojo avataras
bboy

UNREAD_POST Kancler 16 Bir 2009 08:45

aplamai jei pamatai uzsienyje kaitiora su sedima trape, salmu ir visaom apsaugom, geriau trauktis nuo jo tolyn, nes garantuota beda, varo tokie spote kaip kad butu ji nusipirke, px jiems viso staisykles
bet yra normaliu
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST Acurd 16 Bir 2009 08:54

Plaukiojau aš praeitą savaitę Šiaurės jūroj netoli Amsterdamo (didžiulis spotas,tiek vandens, tiek žemės), po to Vokietijoj ir normaliai ten chebra plaukia,taisykles puikiausiai žino,gal jus vis kokiose neteisingose vietose plaukiat, kaip pvz. Svencele savaitgaliais ar E-leikas?
Vartotojo avataras
Acurd

UNREAD_POST Kancler 16 Bir 2009 09:20

egipte, brazilijoje, rode
negaliu pasigirti dideliu kiekiu spotu, bet is triju tris su tokiu paciu rezultatu, na dar yra ipatinga rusis kaitioru, tai italai, ujj tos sabakas reik must kol jie dar nepasikele kaito :twisted: :D
Vartotojo avataras
Kancler

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių

Prisijungimas nariams