|
Viskas apie kaitus / Discussion about kites
Girmantas 08 Rgs 2009 13:48
Hola,
seni ir jauni, ciainikai ir profai, visi visi - pasinaudokite puikia "SUPERWAU" akcija!!!
Jos metu Akinio bangu spote bus destoma:
- burlenciu teorijos pagrindai; - bangu raizymo teorijos pagrindai; - kaitu saugumo vandenyje teorija; - geografijos pagrindai (isaiskinami tokie vietovardziai kaip Dreverna, ZeBridge, Naxuj, Vpizdu ir kiti); - taip pat bus pristatytas burlenciu rinkos ir kainodaros tyrimas NEMOKAMAI!!!
Kaina NUO 200 LITU!!!
Uzsiregistravusiems is anksto, grupiniams uzsakymams, taip pat visu grupiu invalidams taikomos nuolaidos!!!
Jeigu kankina tokios problemos kaip:
- nematau uz bangos! - kodel jis plaukia i mane? - kodel kai as pasoku, mane siuncia i kranta?
ir panasios - negaiskite veltui laiko ir registruokites jau dabar!!!
Jeigu manote, kad esate verti plaukti Akinyje - tai zinokite, kad NESATE, kol neisklausete viso kurso!!!
O trumpai tariant - visi mieli kaitiorai galite susirinkti savo kaitus ir dingti is bangu.
NESNAUSKITE, KAINA KILS!!!
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
- Burės numeris: 69
-
kalvis 08 Rgs 2009 13:56
OOOooo... pa, pa, o as galvojau, kas cia tau i lenta ileke su vairu, kad nieko nesigirdejo...jooo wau... bet cia jau grese rimta konfrontacija, reik kazkaip graziuoju sita problema sprest.
-

kalvis
-
- Burės numeris: 646
Girmantas 08 Rgs 2009 14:03
kalvis rašė:OOOooo... pa, pa, o as galvojau, kas cia tau i lenta ileke su vairu, kad nieko nesigirdejo...jooo wau... bet cia jau grese rimta konfrontacija, reik kazkaip graziuoju sita problema sprest.
tikiu, kad problema bus isspresta graziai, ant kranto viska sutareme draugiskai. tiesiog rytoj man atvaziuoja nauja 2010 metu lenta, jeigu koks zasinas ivaziuos man i ja - padovanosiu ir paprasysiu pas ciba nupirkti nauja (rinkos kaina - mazdaug 4200 ltl). si tema skirta tam, kad ateityje isvengtume tokiu problemu. arteja bangu sezonas, i bangas grizta burlentes, kaitiorams, o ypac ciainikams - akinys ne vieta!
Girmantas LT 69 Soulraiderių grįžusių į hipermaterializuotą pasaulį blog'as - www.spotas.lt
-

Girmantas
- -
-
-
povilkami 08 Rgs 2009 14:09
Siūlau akinį paskelbti tik wave ir surf lentų zona. NO TWINTIP KITEBOARDS! Labai stipriai problemų apmažėtų.
-

povilkami
-
bboy 08 Rgs 2009 14:38
Girmantas rašė:kaitiorams, o ypac ciainikams - akinys ne vieta!
Cia tai kiek per zoskai! isipirk akini, apsitverk ir varyk! neplaukiu ten man giliai dzin bet negaliu klausyt tokio briedo.. vieta - ne vieta.. nebukim pasikelusiais dievais  ivaziavo - tegu perka ar kitaip kompensuoja nuostolius, bet metytis pareiskimais - VIETA/NEVIETA gali nebent savo sklype  NO OFFENSE p.s. tikiu kad abidna del inventoriaus
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Girmantas 08 Rgs 2009 14:41
bboy rašė:Girmantas rašė:kaitiorams, o ypac ciainikams - akinys ne vieta!
Cia tai kiek per zoskai! isipirk akini, apsitverk ir varyk! neplaukiu ten man giliai dzin bet negaliu klausyt tokio briedo.. vieta - ne vieta.. nebukim pasikelusiais dievais  ivaziavo - tegu perka ar kitaip kompensuoja nuostolius, bet metytis pareiskimais - VIETA/NEVIETA gali nebent savo sklype  NO OFFENSE p.s. tikiu kad abidna del inventoriaus
ei kietuoli, dar taip parekauk, nupjausiu stropas! jeigu nesupranti apie ka vyksta kalba tai sedek savo kaune ir tylek! paziurek i skyle lentoj ir pagalvok ar nori tokios savo galvoje, sekantis zasinas gaus tokia nuo mano peleko, sikart buvau gailestingas.
-

Girmantas
- -
-
-
bboy 08 Rgs 2009 14:43
Girmantas rašė:bboy rašė:Girmantas rašė:kaitiorams, o ypac ciainikams - akinys ne vieta!
ei kietuoli, dar taip parekauk, nupjausiu stropas! jeigu nesupranti apie ka vyksta kalba tai sedek savo kaune ir tylek! paziurek i skyle lentoj ir pagalvok ar nori tokios savo galvoje, sekantis zasinas gaus tokia nuo mano peleko, sikart buvau gailestingas.
UUUUuu mes pikti  BAUGU...  DAR BANA KALK FORUME DEL SAVO SKYLES LENTOJE 
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Girmantas 08 Rgs 2009 14:45
ne apie skyles lentoje sita tema, vaikeli. eik skaityti taisykliu.
tema yra apie tai, kad tokia skyle gali atsirasti pas tave, mane ar dar kazka galvoje, nes DEBILAI neskaito taisykliu, o po to plaukia ir "nemato, kas yra uz bangos". o jeigu ten surferis? o jeigu ten tu, paleides iranga iriesi i kranta? o jeigu ten skestantis poilsiautojas?
aisku?
-

Girmantas
- -
-
-
bboy 08 Rgs 2009 14:47
Girmantas rašė:O trumpai tariant - visi mieli kaitiorai galite susirinkti savo kaitus ir dingti is bangu.
Tai buk malonus kreipkis ne i kaitioru visuomene o i tuos Debilus kurie nezino prasilenkimo taisykliu, bei i tuos kurie pirma karta lenda i bangas kai ju aukstis siekia virs 1 metro ir skundziasi kad nemato per jas, bei i tuos kurie vapshe be atsakomybes jausmo  nereikia apimti visos "rases" del keliu debilu  nes drevernoj irgi pakanka burlenteju kurie ne ka kieciau pavaro negu ne kurie kaitiorai akiny 
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Sheemez 08 Rgs 2009 14:48
100% sutinku su Girmantu.
Girmantai vienas klausimas: Ka daryti jei plaukiu wave su kaitu? Tozhe nelzia
In Wave We Trust
-

Sheemez
-
-
Girmantas 08 Rgs 2009 14:54
Sheemez rašė:100% sutinku su Girmantu.
Girmantai vienas klausimas: Ka daryti jei plaukiu wave su kaitu? Tozhe nelzia
tie kurie plaukia wave su kaitu - supranta kas yra banga, kaip ji raidinama ir gerbia kitus raidinancius bangas. rasau apibendrintai "dinkit visi", nes tie kurie supranta kas yra banga, atvaziave i akini paspaudzia man ranka, o vandenyje kartu raidina ta pacia banga. ir mes vienas kita suprantame. taciau visai kaitu bendruomenei reikia isikalti i galva, kad Akinyje yra BANGU RAIZYMO ZONA. o tai yra ne vieta mokytis stotis ant lentos (maciau ir aprekiau simet ne viena), mokytis suolius (jeigu norit pademonstruoti savo subines - varykit prie tilto) ir panasiai.
-

Girmantas
- -
-
-
bboy 08 Rgs 2009 14:55
Girmantas rašė:taciau visai kaitu bendruomenei reikia isikalti i galva, kad Akinyje yra BANGU RAIZYMO ZONA. o tai yra ne vieta mokytis stotis ant lentos (maciau ir aprekiau simet ne viena), mokytis suolius (jeigu norit pademonstruoti savo subines - varykit prie tilto) ir panasiai.
Va su siuo teiginiu pilnai sutinku... tik manau tai liecia ne tik kaitioru bendruomene o aplamai visus vejagalvius....
Paskutinį kartą redagavo bboy 08 Rgs 2009 14:57. Iš viso redaguota 3 kartus.
Jei kaituoji - gyveni...
-

bboy
-
Sheemez 08 Rgs 2009 14:56
Dekingas uz atsakyma. Ir tikesimes geru rudeniniu bangu be incidentu.
In Wave We Trust
-

Sheemez
-
-
povilkami 08 Rgs 2009 15:53
Beje, tiems kurie lenda į Akinį, reikėtų priminti, jog šiemet vieną gražią savaitgalio popietę, būtent Akiny nuskendo 5 žmonės, bandę gelbėti skestančią panelę (jinai buvo išvežta komoje). Tai įvyko dėl Akinyje vyraujančių srovių, apie kurias poilsiautojai net nenutuokia.
Tad prieš lipant į Akinį reikia savęs paklausti keletą klausimų: ar žinau kiek arti galima plaukti pietinio molo? ar žinau kiek arti galima plaukti šiaurinio molo? ar žinau kur prie kokios krypties kurioje vietoje yra srovės? ar žinau kaip elgtis vidury jūros praradus įrangą? ar murkdomas autobuso dydžio bangų sugebėsiu nuplaukti 150m iki kranto? kaip elgtis mūšoje, kad gautum oro?
O apskritai Akiny šiais metais nuskendo berods 8 žmonės...
-

povilkami
-
Kancler 08 Rgs 2009 16:17
kontra akcija visiems burliantiajams drevernoj kurie nemoka nuait iki stendo paskaityt tasykliu, nemokamai prie mano geltono buso priainat sulaukiat manes as nuvedu jus uz rankutes ir jei nedazlibinat kas parasyta perskaitau garsiai, padekos neprasau Girmi blia (persiprasau uz necenzurine leksika) bet tokie pat begalviai burliantejai plaukioja drevernoj taisykliu net neskaite islenda i freestailo zona ir tempia burlente per visa ilgi zonos, nors blia du isejimai yra, arba dar geriau sukrauna savo visa iranga ant isejimo, o tu daryk ka nori ir kaip nori, verskis per galva kad iseitum pro ju sumesta bardaka, arba mato kad nusimetes kaita stovi cainikas ir px varo vos ne per ji, tipo pasitrauk
-

Kancler
-
-
Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 6 svečių
|
|