EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

reikalinga pagalbo del aitvaro surinkimo

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: reikalinga pagalbo del aitvaro surinkimo

UNREAD_POST SvKazimieras 01 Rgp 2012 14:00

Sviktoras rašė:brolyti vakar teko stebeti kaip moko kazka tai tkrai dabar nesigailiu kad ir nesimokiau

Buvau ir aš tos situacijos liudininkas. Taip, ir man kilo klausimų dėl to 'mokytojo' kompetencijos. Instruktorių tarpe nesu jo matęs. Bet kaip bebūtų, situacijoje jis gaudėsi.

Ir išvis, kas per pradmenų mokymai/mokinimąsis ant jūros kranto, kai aplink zuja vaikai ir pensininkės savo poterius kalba?

Sviktorai, tas pats klausimas ir tau. Jei esi, pradinukas ir savamokslis, tai palėk bent link LV. Ten pilna laukinių paplūdimių ir galėsi taškytis į valias, niekieno netrukdomas.
SvKazimieras

UNREAD_POST Sviktoras 02 Rgp 2012 11:48

SvKazimieras rašė:
Sviktoras rašė:brolyti vakar teko stebeti kaip moko kazka tai tkrai dabar nesigailiu kad ir nesimokiau

Buvau ir aš tos situacijos liudininkas. Taip, ir man kilo klausimų dėl to 'mokytojo' kompetencijos. Instruktorių tarpe nesu jo matęs. Bet kaip bebūtų, situacijoje jis gaudėsi.

Ir išvis, kas per pradmenų mokymai/mokinimąsis ant jūros kranto, kai aplink zuja vaikai ir pensininkės savo poterius kalba?

Sviktorai, tas pats klausimas ir tau. Jei esi, pradinukas ir savamokslis, tai palėk bent link LV. Ten pilna laukinių paplūdimių ir galėsi taškytis į valias, niekieno netrukdomas.

Noreciau likti LT ir lekt i LV, bet teks lekti i UK ten ir seip niekkas nesidegina pajuri, bet beda ten daug banglentininku, :)

na as jauciuosi patobulejes ir bandau stotis ant lentos keleta kart jau pavyko paciuosti bet kazkaip gerai sekasi tik i viena puse tai daryti :D

Is asmenines patirties galiu pasakyti kad krantas ir vanduo dvi skirtingos stichijos. Kai jau maniau kad valdau aitvara ant kranto ir lipau i vandeni tai supratau kad nieko nemoku :) Bet paklauses zmokiu kurie teige kad reikia ant kranto mokytis valdyti aitvara iki tokio lygio kai jau jauti aitvara, ir tau nebereikia i ji ziureti ir jautiesi laisvai galintis vaikscioti i visas puses :) ir gali paleisti prie zemes i desine, kaire,
stovi kaip stulpas o aitvaras laksto po dangu nevarzomai.
Pagarbiai
Forumo IKIRUOLIS
Sviktoras

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Kancler 02 Rgp 2012 13:37

tu nuo pradziu visa fleima perskaityk :D
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST kiteboardingmag 02 Rgp 2012 13:40

Sviktorai, na cmon jei jau toks uzsispyres, pasiimtum pora h pamoku ir pasimokintum ko konkreciai noretum ir nemanau, kad tas simtas litu tau paplonintu labai kisene, kai murgdaisi savaite be progreso.. :)
http://kiteboardingmag.lt- naujienos iš viso pasaulio.
kiteboardingmag

UNREAD_POST Aitvaras 04 Rgp 2012 22:07

tegu murgdosi, gal dar kokių nuotykių patirs :)
Koncultacijos,
pardavimas, remontas
tel.+370 684 74070
algis eta peterlynn.lt
http://www.peterlynn.lt
Miško g. 30, Kaunas
Vartotojo avataras
Aitvaras

UNREAD_POST Sviktoras 05 Rgp 2012 10:18

na tai ka mano murdimaisi baigesi, dabar jau atsistoju ir plaukiu i viena puse (dar tik i viena ) nzn tikrai nesigailiu kad murdziausi tame vandeny :P nuotikiu tai aisku kad dar daug bus :
D
Pagarbiai
Forumo IKIRUOLIS
Sviktoras

UNREAD_POST girius 05 Rgp 2012 10:29

Sviktoras rašė:na tai ka mano murdimaisi baigesi, dabar jau atsistoju ir plaukiu i viena puse (dar tik i viena ) nzn tikrai nesigailiu kad murdziausi tame vandeny :P nuotikiu tai aisku kad dar daug bus :
D

Monciškėse prie P ar Š nuplauksi į vieną pusę ir nebegrįši? :roll:
Vartotojo avataras
girius

UNREAD_POST kasstiss 05 Rgp 2012 13:29

Jei dar esi Lietuvoj,ateinanti savaite puiki galimybe pradet plaukt i abi puses. Plauksi atgal ir galesi rekt... as vistiek savo pasiekiau!ir visus jus padariau.... :^o ir visi zinos kad cia Viktoras grizineja is juros :D uzleisdami Didziavyriui kelia...
Vartotojo avataras
kasstiss

UNREAD_POST Sviktoras 05 Rgp 2012 17:26

gaila bet jau esu ne LT tai teks rekauti cionaise kai sulauksiu vejo :D
Pagarbiai
Forumo IKIRUOLIS
Sviktoras

UNREAD_POST Kaimynas 19 Rgp 2012 09:34

Jei dar didziojo brolio kalbos kas nepemirso tai va kaituotojas be $ zenklo akyse http://youtu.be/HxfqCqnB3pc ir dar http://youtu.be/lE0hB8nGSKU
Kaimynas

UNREAD_POST Kaimynas 19 Rgp 2012 12:04

kiteboardingmag rašė:Sviktorai, na cmon jei jau toks uzsispyres, pasiimtum pora h pamoku ir pasimokintum ko konkreciai noretum ir nemanau, kad tas simtas litu tau paplonintu labai kisene, kai murgdaisi savaite be progreso.. :)

Na bet negi jau lietuvoje nebeliko norinciu savo noru samdytis instruktoriu,kad taip siekiama tas pamokas prastumt :lol: Reik pradzioj suvaryt ,kad niekas negali ismokt savarankiskai,o paskui bandyt atkalt savo pinigus kuriuos pac sumokejai instruktoriui uz pamokas kai buvai ciainikas...
Beje is ciainiko iskyla garai,paskui buna debesys,o jau tie pakile aukstai debesys jug taip arti Dievo ane :lol: Truputi nusileiskit arziau zemes [-o< :lol:
Kaimynas

UNREAD_POST Sviktoras 21 Rgp 2012 00:38

jau nusileidau, todel ir mokausi vienas :)
Pagarbiai
Forumo IKIRUOLIS
Sviktoras

UNREAD_POST Kancler 21 Rgp 2012 07:54

Kaimynas rašė: Na bet negi jau lietuvoje nebeliko norinciu savo noru samdytis instruktoriu,kad taip siekiama tas pamokas prastumt :lol: Reik pradzioj suvaryt ,kad niekas negali ismokt savarankiskai,o paskui bandyt atkalt savo pinigus kuriuos pac sumokejai instruktoriui uz pamokas kai buvai ciainikas...
Beje is ciainiko iskyla garai,paskui buna debesys,o jau tie pakile aukstai debesys jug taip arti Dievo ane :lol: Truputi nusileiskit arziau zemes [-o< :lol:

tai kad apart keliu "zmogeliu" visi kiti daro viska su protu :D arba mokykla, arba draugai, arba patys, bet apie tai viesai nekalba, plius susirenka informacija patys o nevaro ant kitu kad mol ple kokie jus blogi nesidalinat info :D
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST Sviktoras 26 Rgp 2012 00:04

Na Sveiki,
geriausieji mano draugai turiu naujienu moku ir be jusu geru mokytoju ciuosti, bet tik turiu beda sunku kovoti su didelem bangom gal kas, ka patarts as vis mastau pakeisti savo lenta nes prie tokiu bangu mano lentos dydis tera 131x?? zodziu nedidele :) prasau protingu minciu beletriskika man jau pabodo :)

Paveikslėlis
Pagarbiai
Forumo IKIRUOLIS
Sviktoras

UNREAD_POST Sviktoras 26 Rgp 2012 00:05

dar viena

Paveikslėlis
Pagarbiai
Forumo IKIRUOLIS
Sviktoras