|
Viskas apie kaitus / Discussion about kites
SvKazimieras 01 Rgp 2012 14:00
Sviktoras rašė:brolyti vakar teko stebeti kaip moko kazka tai tkrai dabar nesigailiu kad ir nesimokiau
Buvau ir aš tos situacijos liudininkas. Taip, ir man kilo klausimų dėl to 'mokytojo' kompetencijos. Instruktorių tarpe nesu jo matęs. Bet kaip bebūtų, situacijoje jis gaudėsi. Ir išvis, kas per pradmenų mokymai/mokinimąsis ant jūros kranto, kai aplink zuja vaikai ir pensininkės savo poterius kalba? Sviktorai, tas pats klausimas ir tau. Jei esi, pradinukas ir savamokslis, tai palėk bent link LV. Ten pilna laukinių paplūdimių ir galėsi taškytis į valias, niekieno netrukdomas.
-
SvKazimieras
-
Sviktoras 02 Rgp 2012 11:48
SvKazimieras rašė:Sviktoras rašė:brolyti vakar teko stebeti kaip moko kazka tai tkrai dabar nesigailiu kad ir nesimokiau
Buvau ir aš tos situacijos liudininkas. Taip, ir man kilo klausimų dėl to 'mokytojo' kompetencijos. Instruktorių tarpe nesu jo matęs. Bet kaip bebūtų, situacijoje jis gaudėsi. Ir išvis, kas per pradmenų mokymai/mokinimąsis ant jūros kranto, kai aplink zuja vaikai ir pensininkės savo poterius kalba? Sviktorai, tas pats klausimas ir tau. Jei esi, pradinukas ir savamokslis, tai palėk bent link LV. Ten pilna laukinių paplūdimių ir galėsi taškytis į valias, niekieno netrukdomas.
Noreciau likti LT ir lekt i LV, bet teks lekti i UK ten ir seip niekkas nesidegina pajuri, bet beda ten daug banglentininku,  na as jauciuosi patobulejes ir bandau stotis ant lentos keleta kart jau pavyko paciuosti bet kazkaip gerai sekasi tik i viena puse tai daryti Is asmenines patirties galiu pasakyti kad krantas ir vanduo dvi skirtingos stichijos. Kai jau maniau kad valdau aitvara ant kranto ir lipau i vandeni tai supratau kad nieko nemoku  Bet paklauses zmokiu kurie teige kad reikia ant kranto mokytis valdyti aitvara iki tokio lygio kai jau jauti aitvara, ir tau nebereikia i ji ziureti ir jautiesi laisvai galintis vaikscioti i visas puses  ir gali paleisti prie zemes i desine, kaire, stovi kaip stulpas o aitvaras laksto po dangu nevarzomai.
Pagarbiai Forumo IKIRUOLIS
-
Sviktoras
-
- Burės numeris: 0
Kancler 02 Rgp 2012 13:37
tu nuo pradziu visa fleima perskaityk 
-

Kancler
-
-
kiteboardingmag 02 Rgp 2012 13:40
Sviktorai, na cmon jei jau toks uzsispyres, pasiimtum pora h pamoku ir pasimokintum ko konkreciai noretum ir nemanau, kad tas simtas litu tau paplonintu labai kisene, kai murgdaisi savaite be progreso.. 
-
kiteboardingmag
-
Aitvaras 04 Rgp 2012 22:07
tegu murgdosi, gal dar kokių nuotykių patirs 
Koncultacijos, pardavimas, remontas tel.+370 684 74070 algis eta peterlynn.lt skype: algimanv1 http://www.peterlynn.ltMiško g. 30, Kaunas
-

Aitvaras
-
Sviktoras 05 Rgp 2012 10:18
na tai ka mano murdimaisi baigesi, dabar jau atsistoju ir plaukiu i viena puse (dar tik i viena ) nzn tikrai nesigailiu kad murdziausi tame vandeny  nuotikiu tai aisku kad dar daug bus : D
-
Sviktoras
-
girius 05 Rgp 2012 10:29
Sviktoras rašė:na tai ka mano murdimaisi baigesi, dabar jau atsistoju ir plaukiu i viena puse (dar tik i viena ) nzn tikrai nesigailiu kad murdziausi tame vandeny  nuotikiu tai aisku kad dar daug bus : D
Monciškėse prie P ar Š nuplauksi į vieną pusę ir nebegrįši? 
-

girius
-
kasstiss 05 Rgp 2012 13:29
Jei dar esi Lietuvoj,ateinanti savaite puiki galimybe pradet plaukt i abi puses. Plauksi atgal ir galesi rekt... as vistiek savo pasiekiau!ir visus jus padariau....  ir visi zinos kad cia Viktoras grizineja is juros  uzleisdami Didziavyriui kelia...
-

kasstiss
-
Sviktoras 05 Rgp 2012 17:26
gaila bet jau esu ne LT tai teks rekauti cionaise kai sulauksiu vejo 
-
Sviktoras
-
Kaimynas 19 Rgp 2012 12:04
kiteboardingmag rašė:Sviktorai, na cmon jei jau toks uzsispyres, pasiimtum pora h pamoku ir pasimokintum ko konkreciai noretum ir nemanau, kad tas simtas litu tau paplonintu labai kisene, kai murgdaisi savaite be progreso.. 
Na bet negi jau lietuvoje nebeliko norinciu savo noru samdytis instruktoriu,kad taip siekiama tas pamokas prastumt  Reik pradzioj suvaryt ,kad niekas negali ismokt savarankiskai,o paskui bandyt atkalt savo pinigus kuriuos pac sumokejai instruktoriui uz pamokas kai buvai ciainikas... Beje is ciainiko iskyla garai,paskui buna debesys,o jau tie pakile aukstai debesys jug taip arti Dievo ane  Truputi nusileiskit arziau zemes 
-
Kaimynas
-
Sviktoras 21 Rgp 2012 00:38
jau nusileidau, todel ir mokausi vienas 
-
Sviktoras
-
Kancler 21 Rgp 2012 07:54
Kaimynas rašė: Na bet negi jau lietuvoje nebeliko norinciu savo noru samdytis instruktoriu,kad taip siekiama tas pamokas prastumt  Reik pradzioj suvaryt ,kad niekas negali ismokt savarankiskai,o paskui bandyt atkalt savo pinigus kuriuos pac sumokejai instruktoriui uz pamokas kai buvai ciainikas... Beje is ciainiko iskyla garai,paskui buna debesys,o jau tie pakile aukstai debesys jug taip arti Dievo ane  Truputi nusileiskit arziau zemes 
tai kad apart keliu "zmogeliu" visi kiti daro viska su protu  arba mokykla, arba draugai, arba patys, bet apie tai viesai nekalba, plius susirenka informacija patys o nevaro ant kitu kad mol ple kokie jus blogi nesidalinat info 
-

Kancler
-
-
Sviktoras 26 Rgp 2012 00:04
Na Sveiki, geriausieji mano draugai turiu naujienu moku ir be jusu geru mokytoju ciuosti, bet tik turiu beda sunku kovoti su didelem bangom gal kas, ka patarts as vis mastau pakeisti savo lenta nes prie tokiu bangu mano lentos dydis tera 131x?? zodziu nedidele  prasau protingu minciu beletriskika man jau pabodo  
-
Sviktoras
-
Sviktoras 26 Rgp 2012 00:05
dar viena 
-
Sviktoras
-