tauras 16 Rgs 2010 22:01
Labai pastaboms del zemelapio dydzio.
Jis turi apimti didesne teritorija, ypac juroje.
1 kad suprasti kas darosi pakranteje reikia zinoti is kur vejas ateina (dazniausiai tai jura)
2 dazniausiai buriuojama juroje. Burlentininkai pakranteje, jachtos plaukia toliau. kai plaukiu toliau, pvz i Liepoja ar Svedija , naudojame ir kitus psl, bet jei jau klausia LT puslapio autoriai tai atsakymas - reikalingas LT juros shelfo ir toliau vaizdas
gal net verta daryti 2 mastelius 1 tik LT kita platesne teritorija bent iki Gotlando
Dėl rodyklių
man aiskesnis ne didele/maza rodykle, o rodykle su uodegytemis, kur uodegeliu skaicius rodo vejo stipruma kaip normaliuose meteo zemelapiuose.
1 ja daug lengviau skaityti sudetingose salygose pvz siubuojancioje jachtoje ar prie ryskios saules, kai neimanoma atskirti spalvu
2 daznai vartau telefonu su normalia HTML ransykle. mazame ekrane labai sunku tas rodykles atskirti. Jei jau norite tu zemdirbiams iprastu rodykliu, tai bent skaicius prie spalvu parasykite. Nors mano nuomone zemdirbiams vėjai neidomus, todėl galite palikti uodegytes - nereikes skaiciu.
Dėl krituliu
jega yra tame paciame zemelapyje rodyti kritulius. Lietuvoje stipriau uzpucia "pries debesi". Mes tokius momentus gaudome. todėl į kai zinau info kuria valanda pus, vietoje ta sutikslinu su lietuas debesu judejimu. Galetumet ta pati parodyti ir kompe. O jei kada nors galetumet parodyti zaibavimo prognoze- butu fantastika.
Tiesiog ačiū
už tai, kad stengiatės, ieškote. man patinka kaip jūs dirbate.