EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Slingshot naujos kartos kaitas RPM

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: Slingshot naujos kartos kaitas RPM

UNREAD_POST ns 05 Bir 2009 12:02

Nobody's rašė:Man nepažystamas žmogus, nesenai Drevernoje dare loopus kaip Lentenas, atrode gerai, iki tol kol teko jam leistis, tiksliau crashint - skaudu :)

Ash ten buvau :oops: nevisada dar gaunasi nusileist bet jau 50 % gerokai virsijam :D tada Drevernoi buvau klaidele padares kai loopinau ranka nuo baro nuslido - rezultatas kaitas and vandens o ash dar aukstai :D ir vandens 30 cm tik, kazkaip pasiseke net neskaudzei nukritau. Daugiau kur tox gylis neloopinu. Jei nebandet pabandikit Fuela su 20 metru stropom uzloopint, jegos :o :o :o :o nesuliginsi nei su jokiu bow ar hibridu kurie vietoi prasisuka.

Tai va isbandziau 8ke ir 12 RPM. Abu Patiko. Sukasi labai panasei i C tik kad jegos per posiki tiek negeneroja. Freestilui gerai tinka. 8-ke prie gusioto 10-17 m/s loopinasi fainai, labai aukstai, pagauna greitai tai kad gaunasi loopint antra ir net trecia karta kad neuzskrystu uz nugaros. Jegos per loopa daug maziau nei pas Fuela, ir prasysuka jis daug auksciau, nu bet mokyntis gerai. Bus vejo pabandisiu 8-ke su 20 metru stropom, paziuresim kaip jinai. :D
Vadimas
+37065750019
ns

UNREAD_POST eugenijus 05 Bir 2009 18:11

Vadimas zostkas :)
Prikabinti failai
3.JPG
slingshotsports.com
facebook: Slingshot Lithuania

http://www.sskites.lt
tel.nr. +37065077666
Vartotojo avataras
eugenijus

Burės numeris: 0

UNREAD_POST benzas 06 Bir 2009 23:18

Ash ten buvau :oops: nevisada dar gaunasi nusileist bet jau 50 % gerokai virsijam :D tada Drevernoi buvau klaidele padares kai loopinau ranka nuo baro nuslido - rezultatas kaitas and vandens o ash dar aukstai :D ir vandens 30 cm tik, kazkaip pasiseke net neskaudzei nukritau. Daugiau kur tox gylis neloopinu. Jei nebandet pabandikit Fuela su 20 metru stropom uzloopint, jegos :o :o :o :o nesuliginsi nei su jokiu bow ar hibridu kurie vietoi prasisuka.

na nevisai teisus teigdamas kad, jie (hibridai) tik vietoi prasisuka... matai c-skei daug proto ir vienos rankos traukimo, kad praloopint dideliu ratu nereikia, nes jis mazu ratu ir nesisuka... o sugebet hibrida praloopint norimu ratu jau reikia technikos, vadinasi kai ivaldai tai pagal poreiki ir prasukineji... nori mazu ratu nori dideliu nori vidutiniu...ir tai mokintis gerokai saugiau nei su c-ke iskart susidubasinti ir atmusti nora daugiau loopint ... o del patempimo tai tas pats hibridas nemesis hp ar flexis patempia nemaziau nei fuelis gal tik skirtumas, kad tolygiau...
na bet paliubomu respekc loopintojams visiems... tikiuosi dar sugryst i megaloopintoju kompanija...)
Always riding!
A-team kaitų mokykla www.go2kite.com
IKO instruktorius ID 5681,
+37065504259
O kai jūsų automobilius ėda rūdys!!! antikoras.lt
Vartotojo avataras
benzas

UNREAD_POST ad 07 Bir 2009 14:13

benzas rašė:na nevisai teisus teigdamas kad, jie (hibridai) tik vietoi prasisuka... matai c-skei daug proto ir vienos rankos traukimo, kad praloopint dideliu ratu nereikia, nes jis mazu ratu ir nesisuka... o sugebet hibrida praloopint norimu ratu jau reikia technikos, vadinasi kai ivaldai tai pagal poreiki ir prasukineji... nori mazu ratu nori dideliu nori vidutiniu...ir tai mokintis gerokai saugiau nei su c-ke iskart susidubasinti ir atmusti nora daugiau loopint ... o del patempimo tai tas pats hibridas nemesis hp ar flexis patempia nemaziau nei fuelis gal tik skirtumas, kad tolygiau...
na bet paliubomu respekc loopintojams visiems... tikiuosi dar sugryst i megaloopintoju kompanija...)

noriu papriestaraut..
C-ei reikia dar daugiau proto nei hibridui ir kiteloopo diametra galima reguliuoti (min,max,mega pagal c), tik ta ismokti zymaiai sunkiau, nes reikia ir smegenu ir salygu ir daug bandymu ir technikos ir nepopieriniu kiausiu... :lol:
idealus variantas pradeti loopint nuo bow,hibrido link C ir keiciant stropu ilgi, bet kai su C nesigaus taip gerai kaip su tinkleliniais kaitais ir po nesekmingo bandymo atsoka fantazija 2 savaitem isvis daryti kiteloopus pagalvos zmogus "o kam man to reikia"...kiekvienam savo :wink:
+su C mokytis pakankamai brangu lentu atzvilgiu, nes po kiekvieno nesekmingo nusileidimo yra sansas sulauzyt lenta aisku jei darai prie kaito virsutines vejo ribos :lol:
mano saskaitoj dabar jau 3-ia
1 suvariau nepataisomai unhooked, 2 unhooked dar tiko pardavimui uz nedidele suma,3 hooked paskutine dar galiu plaukti ir pagalvoju gal,kol atsargines ant kranto nebus nebeloopint :?
bet kaip sako profai nelauzysi neismoksi,o jie visada turi su savim 1 atsargine tokio pat ilgio lenta :wink:
"NAISH" JĖGOS AITVARAI, BURLENTĖS, SUP IR JŲ PRIEDAI
JĖGOS AITVARŲ MOKYKLA http://www.windfun.lt
Mob.:+37060120477, el.p.: naish eta splius.lt
Artūras Dudėnas, ŠIAULIAI
kaitų remontas
Vartotojo avataras
ad

Burės numeris: 1000

UNREAD_POST dominykas 07 Bir 2009 14:39

na su tikru bow loopinimas tai, mano akimis, issigimimas.
Vartotojo avataras
dominykas

UNREAD_POST Nobody's 07 Bir 2009 15:35

va kur loopas by Sukasiaka! :) =D>
Prikabinti failai
sukasiaka.jpg
Nobody's

UNREAD_POST ad 07 Bir 2009 16:11

Nobody's rašė:va kur loopas by Sukasiaka! :) =D>

geras fotkinimo kampas
jei vadima is nugaros butu fotkine igi neblogai gautusi :D
kaitų remontas
Vartotojo avataras
ad

UNREAD_POST Deivis cd 07 Bir 2009 18:14

Dar pora loop'u is Boracay 8),su vaikisku hibridu :D
Prikabinti failai
CD-2---Copy1.jpg
Seco sala
CD_1l.jpg
Deivis cd

UNREAD_POST ad 08 Bir 2009 09:33

Deivis cd rašė:Dar pora loop'u is Boracay 8),su vaikisku hibridu :D

nuoraukos ir kompozicija tai geros
tik loopai truputi zemoki :lol: sprendziant is kaito dydzio
Prikabinti failai
su 16m kiteloop_5.jpg
kaitų remontas
Vartotojo avataras
ad

UNREAD_POST benzas 09 Bir 2009 17:14

Deivi, afigennnos fotkes!!! Siena tikrai papuostu.. pas mumi jau atsilo beveik, o tu ka ir nesiruosi i gimtus krastus..?

to ad ..zinai gal nesigincysiu nors loopint pradejau su c-kem dar 2004m...
nepiktai neisizeisk, zinau, kad tu loopini be proto tai ir nesuprantu apie kokias smegenis kalbi...))bet kazkaip tavo fotke man atrodo paguldyta...)) originale kartais ne taip...?
Prikabinti failai
su 16m kiteloop_5.jpg
Always riding!
+37065504259
Vartotojo avataras
benzas

UNREAD_POST ad 09 Bir 2009 21:19

benzas rašė:Deivi, afigennnos fotkes!!! Siena tikrai papuostu.. pas mumi jau atsilo beveik, o tu ka ir nesiruosi i gimtus krastus..?

to ad ..zinai gal nesigincysiu nors loopint pradejau su c-kem dar 2004m...
nepiktai neisizeisk, zinau, kad tu loopini be proto tai ir nesuprantu apie kokias smegenis kalbi...))bet kazkaip tavo fotke man atrodo paguldyta...)) originale kartais ne taip...?

ne trupucio neissizeidziau tik apsidziaugiau tavo zinute del fotkes :lol: :lol: :lol:
nu ilgai man reikejo tos zinutes laukti, jau buvau nusivyles, kad niekas taip ir neatrasys.. :lol:
net debesu fona nuemiau specialai ir apverciau aisku specialai....ta fotke kazkada buvo ideta normalai...as tik bijojau , kad anksciau laiko tas kas fotografavo neparasytu... :lol: ten gerai paziurejus, net matosi ranka paleidzia bara pries nusileidima :wink:
buvo keista ,kad niekas apart taves nesuregavo... nu gal nemate... :lol:
galejai gal koki prikola padaryt ir zemyn galva pastatyt... fotke :lol: o parasyt: paziurekit paverte laptopa :lol:
nu kas del C, gal kartais reikia ir isjungti smegenis (gal geriau pavadinciau baime) pries rimta lopa :lol:
as pries hibridus nieko pries neturiu, kai kurie man net labai patiko...ir lengviau su jais...kazkada gal ir as pereisiu ant ju :wink:
kaitų remontas
Vartotojo avataras
ad

UNREAD_POST Laisvunas 10 Bir 2009 00:02

Jo,Chebrite,pavydziu jums....jus vis dar turit laiko blevizgom.....
Kas link stropu ilgio...jas galima bandyt trumpint dviem atvejais...del sportinio idomumo,arba jei kaits sud...nai letas.....visi kiti atvejai laiko gaisatis !
Kas link kait lupo...pabalsomu tecnikos reikalas ir inventoriaus pazinimo reikalas...kaitlupint galima su bet kuo...jai tik smegenu ''dezutej''yr....
Prikabinti failai
big_rrd_ma_06_08_psncnst09_adm_002.jpg
CIBAS
Burlentės,kaitai,surfingas-prekyba,mokyklėlė
www.cibas.lt
Irangos remonts...
+370 69924884
+370 52359350
Vartotojo avataras
Laisvunas

Burės numeris: 16

UNREAD_POST benzas 10 Bir 2009 11:17

Laisvunas rašė:Jo,Chebrite,pavydziu jums....jus vis dar turit laiko blevizgom.....
Kas link stropu ilgio...jas galima bandyt trumpint dviem atvejais...del sportinio idomumo,arba jei kaits sud...nai letas.....visi kiti atvejai laiko gaisatis !

Nu ir nusipezejai net geda uz tave pasidare... jauciasi kad neloopini ir apie ju esme nifiga neikerti... gal geriau apie wave rasyk...
Always riding!
+37065504259
Vartotojo avataras
benzas

UNREAD_POST Laisvunas 10 Bir 2009 12:08

Nesu kaitluperis...''atarvi galava'',bet daryt tai siek tiek moku...nezavi tai ,nes gaila savu kaulu,tai ka dabar.....
O apie veiva gal ismanau ir daugiau...cia tamsta gal ir teisus.
Apie stropas parasiau tai ka zinau,na ir sakykim,kad tai tik mano asmenine kukli nuomone.
Jei jau taip zavi tie kaitlupai,tai tereik pasimt tam skirta kaita....ir nereiks kaitaliot stropu...
Trumpu stropu naudojimas -ok,galimas,bet tuo paciu reik visuomet prisimint -tai stipriai pakeiscia kaito charakteri,ir nevisuomet i gera puse....
Prikabinti failai
big_abel_RR_mrendo_2.jpg
CIBAS
Burlentės,kaitai,surfingas-prekyba,mokyklėlė
www.cibas.lt
Irangos remonts...
+370 69924884
+370 52359350
Vartotojo avataras
Laisvunas

Burės numeris: 16

UNREAD_POST Akinys 10 Bir 2009 13:24

Cibs teisus - trumpos stropos kaito charakteri pakeicia zenkliai. ish mano kuklios patirties (droziu 6 ir 10.5 FLEXI ION2 ir 8 LF Havoc):
6ke ir taip greita, bet su 20m man patinka - minciu neaplenkia.
dar labiau patinka 8ke su 20m (LF Havoc toks labiau C su bridlais nei hibridas) - shiuo metu mano megstamiausias kaitukas.
10.5 su 25m buvo letokas, su 20m - puse velnio, bet galetu but greitesnis (vis dar atsilieka nuo 11tuko Slingshot REV'o su 25m stopomis).
Vartotojo avataras
Akinys

Burės numeris: 626

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 8 svečių

Prisijungimas nariams