EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

RADIKALIAI

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: RADIKALIAI

UNREAD_POST vejavaikis 31 Kov 2010 03:16

Kai pasirode ION2 buvau nustebes, kad kaitas nestolina ir nekrenta atbulas prie silpnesnio vejo, kaip didzioji dalis tuo metiniu HIBRIDINIU kaitau, tai buvo viena is priezasciu kodel si kaita tuo metu pirkau, nebuvo bedu nei su 6 nei su 8.5 nei su 10,5... Tai ar as durnas, ar kaip cia yra #-o #-o #-o

O is tokiu EXPERTU-PROFESIONALU, kaip GSPAKAS, islindes is kazkokiu ezeru, tikrai ima juokas ir linksma ne man vienam paskaitinet jo komentarus, rasyk rasyk ir kuo daugiau, paskui galesim kokia ankedotu skilti sukurt is tavo postu =D>

Nors vietiniams is Dysnu su savo istorijom, teorijom ir panasiai, manau ten Dievas esi ir turi dideli respekciuka!!! [-o<

Sekmes braidant po balas :)
Vartotojo avataras
vejavaikis

UNREAD_POST Sheemez 31 Kov 2010 08:36

Yra gera rusiska patarle, manau apibudinanti sukelta visa sia diskusija:
"Stoju na asfalte v lyzhy obutyj, toli lyzhy nejedut, toli ja ebanutyj"
In Wave We Trust
Vartotojo avataras
Sheemez

UNREAD_POST gpshack 31 Kov 2010 10:01

Na visu pirma mes prekiaujam ir parduodam viska, man visichkai tas pats ka parduot, visi jie VIENODAI pgaminti is tu PACIU medziagu, skrenda visi gerai iki pirmo didesnio medzio ar kito alaus prisiputusio drevernos kaitioro :roll:, o poto skundai forume pailpila kad kazkokia "spana" su savo kaitu kazkoki vietini sula uzkliude, jei kazkas ir nori pirkejams durnint smegenis tai pirmin, gal tada jie ir sumokes vietoj 1800 kokie 2400 :) Mano reiklas ne vazinet ar fristilint man tai maziausiai rupi, o per 1.5 metu pirkeju skaicius prasiplete pakankamai, man asmeniskai tikrai pakanka. Juolab nevarau tu kaitu kazkur toliau, o rinka tik s. lietuvai.
gpshack

UNREAD_POST OrasII 31 Kov 2010 10:29

Ka tu cia skiedi GPS? 10 aitvaru parduodi ir save vadini dileriu ???? ......kaskoki breda cia rasai. Parduok 100 aitvaru tada gal ir pagarba tarp pardaveju gausi :lol:

p.s. jei tu cia kainom metaisi, tai as paimciau slingshota 10 m uz 2400 - tikrai :)
Vartotojo avataras
OrasII

UNREAD_POST bboy 31 Kov 2010 11:40

blyn gpshak negaliu klausyt tavo briedo kaip ir 99% forumo skaitytoju ... liaukis prasau.. jau gana.. nes tuoj ir Dysnuose bus geda pasirodyt...!
Jei kaituoji - gyveni...
Vartotojo avataras
bboy

UNREAD_POST evka 31 Kov 2010 12:07

( Mano reiklas ne vazinet ar fristilint man tai maziausiai rupi, )Tai,ko cia cia zmonem,kurie jau eile metu kaituoja,ir su visokiais kaitais,gincijiesi apie juos?Paskaicius tavo rasliavos tai susidaro ispudis,kad tu kaito nuo burlentes nelabai atskiri :shock:
evka

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Twora 31 Kov 2010 13:08

aloHA,
aš anksčiau minėjau jog expertų-profesionalų apsimetėlių vadas iš Dysnų yra pavydus, nelaimingas ir vienišas žmogus, neturintis humoro jausmo ir nė lašėlio fantazijos...
Tai vat noriu atsiimti tą sakinio dalį dėl fantazijos. Paskaitęs supratau jog Dysnų ekspertas fantazuoti tikrai puikiai sugeba. Net neabejoju jog savo kaime jis prisistato kaip pabaltijo jėgos aitvarų čempionas ir rimčiausias Cabrinhos team rider'is (na gal antras po Andre Phillip'o). Ir įdomiausia yra tai, jog ponas (vardo vis dar nežinau) pats tuo tiki. Aš turiu porą pažystamų su panašiu sindromu. Nieko čia blogo. Tiesiog reikia priimti tai kaip ligą ir nekreipti dėmesio. Tai to visiems čia ir linkiu.

Tik va man kažkaip neramu dėl tų kaitų po 2000lt.
Ar tik ne vogtą produkciją pardavinėjate ponas Gpshakai?
Gal galėtumėte plačiau pakomentuoti?

pagarbai jūsų,
Twora
HANG'n'LOOSE
Vartotojo avataras
Twora

UNREAD_POST gpshack 31 Kov 2010 13:29

Twora neverk nes pats kazkada kitus neblogiau kritikuoji :)
Ziuriu verki kaip mazas vaikas, tik nezinau kodel, o kad jusu klientai jau pas mus ar pas kitus bega, cia jau kitas reikalas. Kas del prekybos, dabar vienas kitas kaitas ir tai jau pazanga, ne is to gyvenu o cia tik hobi:) Tad smagu stebet kaip ne kai kurie asmenys is proto eina kad ju dominavimas "saibom" eina :)
O del visu kitu, ka as galiu pasakyti iki gyvo plauko daugumai patys atsibodot :) Nes tworos rekomenduojamus blade, visi kurie nusipirko, pagal skelbimus jau dziaugiasi pardave ar ne taip ? Tada bega i xpro kur Jonas dirbo ir ten keikdamiesi perka C..., sakysi kad ne taip dar ? Kiek pastebiu tokia tendencija jau ryskeja :)
Ka padarysi kuo daugiau reksi tuo tai man tik i nauda, o kiek zinau verki labiausiai del vogtos irangos, kazkaip gert maziau reikia ir nesivaidins vogta iranga ar maziau is pacio zioplo vogs :lol: Ir nerimas pochmelingas neims su depresicka pabaiga, kur ryte lentos dingo ar kazkokio pono motorai nuskendo :wink:
Paskutinį kartą redagavo gpshack 31 Kov 2010 15:32. Iš viso redaguota 29 kartus.
gpshack

UNREAD_POST bboy 31 Kov 2010 13:41

Jiegu GHShack atvarys kada i dreverna tai jauciu nuvarys i koi kamputi ir niekam nesakys kad jis yra jis :D:D:D
Jei kaituoji - gyveni...
Vartotojo avataras
bboy

UNREAD_POST gpshack 31 Kov 2010 14:10

O del drevernos nepamirskim, kad galima irengt naujus puikius mokamus spotus, tai puiki investicija i ateiti!

http://www.vandenserdve.lt
Povandeniniai statybos darbai; pakrantės zonų tvarkymas; irigacinių kanalų ir upių tekmės atstatymas;
vandens telkinių valymas, pakrantės zonų valymas nuo vandens augalijos, meldų ir dumblo; dugno gilinimas; maudymosi zonų įkūrimas, bet kurioje Lietuvos vietoje įskaitant ir pajūrį!
+370-699-94030, Valerij
gpshack

UNREAD_POST povilkami 31 Kov 2010 14:52

arvi rašė:
onyx1 rašė:
Yra tokiu kur jei per daug uztrauksi bara jie sustos ir prades kristi kaip Flexifoil ION 2. ION 4 jau ta problema issprende.

Gal pirma reiktu ismokt susireguliuot bara pries plaukiant!??

Čia taikliai pastebėta :lol:
Vartotojo avataras
povilkami

UNREAD_POST Twora 31 Kov 2010 15:22

siunciu atsakymus-komentarus:

gpshack rašė:Twora neverk nes pats kazkada kitus neblogiau kritikuoji :)

Niekados nieko nekritikuoju. Man tai nepriimtina.

gpshack rašė: Ziuriu verki kaip mazas vaikas, tik nezinau kodel, o kad jusu klientai jau pas mus ar pas kitus bega, cia jau kitas reikalas. Kas del prekybos, dabar vienas kitas kaitas ir tai jau pazanga, ne is to gyvenu o cia tik hobi:) Tad smagu stebet kaip ne kai kurie asmenys is proto eina kad ju dominavimas "saibom" eina :)

Tikrai neverkiu. Šiaip jūsų gaila. Taigi tyčiojasi visi čia atvirai. Bandau kažkaip užglaistyti.

gpshack rašė: O del visu kitu, ka as galiu pasakyti iki gyvo plauko daugumai patys atsibodot :) Nes tworos rekomenduojamus blade, visi kurie nusipirko, pagal skelbimus jau dziaugiasi pardave ar ne taip ? Tada bega i xpro kur Jonas dirbo ir ten keikdamiesi perka C..., sakysi kad ne taip dar ? Kiek pastebiu tokia tendencija jau ryskeja :)

Nelabai supratau ką bendro turiu aš ir BLADE? Tai puikūs kaitai, bet pats plaukiu RPM'ais. Man jie geriausi. BLADE aš nei plaukiau, nei pardavinėjau, taip kad čia dar vienas įrodymas, kad ponas- gyvenate iliuzijų pasaulyje.

gpshack rašė: Ka padarysi kuo daugiau reksi tuo tai man tik i nauda, o kiek zinau verki labiausiai del vogtos irangos, kazkaip gert maziau reikia ir nesivaidins vogta iranga ar maziau is pacio zioplo vogs :lol: Ir nerimas pochemlingas neims su depresicka pabaiga, kur rite lentos dingo ar kazkokio pono motorai nuskendo :wink:

Dėl lentos tikrai neverkiu- nusipirkau geresnę.)
Šiaip keista- neteko dar sutikti žmogaus, kuris džiaugtųsi kitų nelaime.
Labai jau neetiška.

ps. ką reiškia žodžai- "pochemlingas" ir "depresicka"?
HANG'n'LOOSE
Vartotojo avataras
Twora

UNREAD_POST gpshack 31 Kov 2010 15:29

Sainuolis TWORA, nu gi moki parasyt kai nori, pirma karta tikrai zmogiskai parasiai, tad kam tie vienas kito izediniejimai nuo pat pradziu, as pamenu gi viska, nemalonu kai pats gauni adgal, ok gyvenkime ramiai ir su vejeliu :)
gpshack

UNREAD_POST kitesurfinglt 31 Kov 2010 17:19

Kazkaip visai netiketai issivyniojo idomiu diskusiju lavina. Mes cia pora dienu smarkiai putem tai priputem argumentu visam reikalui.

Kaitai plaukti nedaug- barai atrodo graziai :)

Tai jeigu 2010 metais barai po keletos plaukimu atrodo taip kaip matote, tai galetumem paieskoti nuotrauku ir tu kurie 2007 atseit nestolino :) Ir dar daug daug nuotrauku su ivoriu problemom , kurios istrupedavo, su kaitu galu prasitrinimo problema , nes nebuvo uzdeta pastiprinimu. Su roliku issiskietimu, su voztuvu atsiklijavimo problemom, su lentu luzimais per puse.

+ Nors ir zinomi kaitai 2009-2010 metu , bet dar kartais buna taip, kad nera swivello ant ju. Cia gal kai kam ju ir nereikia, bet islipus ant kranto atsisukineti sniurs tai tikrai uzima laiko arba mes kazko nezinom :) O jei ir yra swivelas nukopijuotas nuo Slingshoto tai tada safety leashas apsisuka apie centrine linija- smaginta.lt. Ir dar kartais penkta linija nukritus kaitui usikabina taip kad ypatingai sunkiai pavyksta ji pakelti. Gali buti, kad mes kazko nezinom.

O kazkas rase , kad mus prigavo- tai cia priklauso viskas nuo supratimo ir skaitymo tarp eiluciu ir humoro jausmo.

Firmu neminesim, nes mes ant ju visai nepykstam, nes garantinis servisas tikrai geras ir viskas kitkas labai gerai. Ir siaip visai smagus kaitai.

Galim padiskutuoti kazka duotom nuotraukom.

O siaip tai siandien saule sviete graziai.

Aciu jum

Laikykit kardana

http://www.pusk.lt- puciam toliau
Prikabinti failai
aaaaaa.jpg
bbbb.jpg
bar problem.jpg
KAITAVIMAS.jpg
KAITAVIMAS.jpg (6.69 KiB) Peržiūrėta 4785 kartus(ų)
Vartotojo avataras
kitesurfinglt

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Doncas 31 Kov 2010 18:16

GPShack'ai, aciu Tau uz labai gera diskusijos uzvedima ir dar geresni jos palaikyma :)

gerai laika praleidau skaitydamas.

aciu
Vartotojo avataras
Doncas

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Prisijungimas nariams