EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

KAITUOJAM NORVEGIJOJE

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Re: KAITUOJAM NORVEGIJOJE

UNREAD_POST Davis 29 Geg 2011 22:05

awesome, butu fainai pamatyt foto :)
Davis

Burės numeris: 0

UNREAD_POST androidas 31 Geg 2011 19:34

ei ei ei,
jeigu galvojat kada nulekti pasiziuret kaip norgai kaituoja ar patys pakaituoti, gal galit ir mane prigriebti
Bergeno centre gyvenu .... nei ratu, nei irangos neturiu cia...viskas ant lietuvos
pazvanykit jeigu ka Tel 45390846 (ne Lebara)
Vartotojo avataras
androidas

UNREAD_POST expres 02 Bir 2011 01:30

su foto bski reiks luktelt, nes kad padaryt foto reikia fotiko :D o mano suejo saibom :x , o sen vaziavau ten pro herdla ir zmogeliukai parode ta kita vieta, nu bet nzn ten prastokai atrodo ir vietos mazoka ir vieni akmenys, norvegai tai per lietu raizo. Zodziu reik palaukt savaitgalio su graziasne diena ir susitikt visiems (kiek musu cia jau 3 bergene beroc ane? )
nulekt prie vietos ir apsidairyt normaliai. Tik va beda ,kad lyja cia menesiais :D
Karoce save'nu tavo nr. Jai ka zvaninu. Kas dar bergene yra i pm parasykit. Reikia kazkaip judin reikalus is mirties tasko :D
expres

UNREAD_POST expres 04 Bir 2011 16:53

Davis rašė:awesome, butu fainai pamatyt foto :)

buvau prisizadejes foto :) tai va buvau apsizvalgyti . Sutikau norvega su Cabrina :) persimeciau keliais zodzias. Db. naudoja kazkur 3 mm. storio hirdika ,bet pavasari rudieni tai maziausiai 5-6 mm. Vanduo saltas ir vasara . Vejo sake iki soties buna ,nes spotas salos gale praktiskai prie vandenyno. Be batu ir pirstiniu neapseinama.
Dar reik atsizvelkti ,kad jiem maziau salta nei lietuvaiciams :D jie priprate juk.
DSCN0448 - Copy.JPG
krantas

DSCN0464.JPG

DSCN0453.JPG
Vietos ne perdaugiausiai ,bet krantas gan seklus ,o akmenys smulkus

DSCN0449.JPG

DSCN0457.JPG
Yra ir pliusu kitoij pusei kranto dideli laukai, tai kaita pasikelt galim be problemu :)

DSCN0459.JPG
Spotas veiksme :)

DSCN0455.JPG

Neidialus , bet manau neblogai . Jei susikoperuotume i bent 2-3 zmoniu kompanija butu galima cia kazka smagaus nuveikti .Beje primeciau dar per "Google Erth" kitoj pusei tu lauku irgi yra kazkoks krantas kiek matosi daug ilgesnis, bet nuejes paziuret nebuvau.

Seip dar buvau uzsukes i sale esanti spota kitoi pusei salos ( gal 1 kl. :) ,bet ten krantas stambiais akmenimis ,siaurokas ir nelb. yra vietos kur pasikelt kaita manau biginer'ems ten nevieta.
DSCN0473.JPG

Kolkas teik .
expres

UNREAD_POST androidas 04 Bir 2011 19:35

neklausei kokie dydzio kaitai pas juos dazniausiai naudojami. sakykim ant LT tai turbut 12kv... o ten? labai idomu kaip ten su tuo veju ... vieta atrodo neblogai...o kaip toliau nuo kranto ar labai gylis dideja? siaip atrodo tai neblogai..butu galima bandyti veztis cia iranga
o ten tas kitas spotas tai tik expertams man rodos, bent jau is nuotraukos :)
per google tai atrodo kad visas salos galas tinkamas kaituoti ir ten vietos nemazai ir dugnas atrodo seklus... reiktu patikrinti kas ir kaip.
http://www.kitebeaches.com/kitesurf/region/area_bergen.html
cia rodo 3 vietas kur ten galima kaituoti
Paskutinį kartą redagavo androidas 04 Bir 2011 19:50. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
androidas

UNREAD_POST Rollas 04 Bir 2011 19:42

Neblogos vieteles reikia veztis kaitus ir pirmyn..... :D Ko lauki Androidai?
Take Air...
Vartotojo avataras
Rollas

UNREAD_POST expres 04 Bir 2011 21:33

[quote="androidas"]neklausei kokie dydzio kaitai pas juos dazniausiai naudojami. sakykim ant LT tai turbut 12kv... o ten? labai idomu kaip ten su tuo veju ... vieta atrodo neblogai...o kaip toliau nuo kranto ar labai gylis dideja? siaip atrodo tai neblogai..butu galima bandyti veztis cia iranga
o ten tas kitas spotas tai tik expertams man rodos, bent jau is nuotraukos :)
per google tai atrodo kad visas salos galas tinkamas kaituoti ir ten vietos nemazai ir dugnas atrodo seklus... reiktu patikrinti kas ir kaip.

Apie kaitus nepaklausiau zinok ,nes jis ten jau prisiputes kaita buvo ir pasiruoses lekti ,tai keliais zodzias tik persimeciau. Bet aisku ne zvairas juk :D uzmeciau aky ,sendien bent jau jis vare su 12 m2 cabrina , o lenta buvo su batais.
Kiek matesi per vandeny tai kranto prazdia gan sekli ,bet zinoma toliau bus gylis nemazas tikrai.

Jo maciau as irgi ,kad rodo tris vietas tai va sitos foto yra is to "isiden" spoto , o ta paskutine fotke is kitos puses.Va dar kelios fotkes is kitos puses.

DSCN0471.JPG
ilgas ruozas tokio kranto, ir sale auksti medziai. Kaita pasikelt sudetingiau.

DSCN0472.JPG
sitoi puse kranto akmenys daug stambesni.

P.S jei susidarytumem grupele , tai juk voss'e yra dar vienas spotas. Nuo bergeno tik apie 100 kl. kas cia yra keliems zmogeliukams savaitgali pakeliauti?
As asmeniskai rugpjucio 1d. po atostogu grystu su visa iranga, ko dar truksta dasipirksiu vasara.
Labai viliuosi ,kad kazkas prisijungs. [-o< ,nes kitu aitveju su paukstakalbiais reiks kazka bandyt derinti #-o
expres

UNREAD_POST Davis 06 Bir 2011 00:17

aciu uz daug suteiktos info, padejo apsisprest :D o voss spote ar esat kas nors buvot?
Davis

UNREAD_POST androidas 06 Bir 2011 19:10

o voss'as kartais ne ziemos sportui ???
man kazkaip atrodo, nes kai buvau ten slidineti tai maciau kad yra vieta kaitavimui
nors gal as klystu, gal ten kazkur yra ir vasaros spotas
Vartotojo avataras
androidas

UNREAD_POST Davis 08 Bir 2011 21:17

as kiek skaitinejau, tai Voss yra ir vasaros spotas :)
http://kiteforum.no/spot/vis/voss--vangsvatnet cia yra info apie voss vasaros spota.
Davis

UNREAD_POST androidas 08 Bir 2011 22:15

tai cia kai psuprantu tas ezeras salia kurio pravaziuoji kai varom slidineti? visai salia kelio? super man patiko. ten turetu but lb gerai
vejas kaip suprantu tik vakaru
http://www.kitebeaches.com/kitesurf/loc/Vangsvatnet___Voss.html
dar viena nuoroda, apie ta pati spota
Paskutinį kartą redagavo androidas 08 Bir 2011 23:29. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
androidas

UNREAD_POST Davis 08 Bir 2011 23:23

kiek as suprantu visur raso kad geriauses vakaru vejas
Davis

UNREAD_POST expres 09 Bir 2011 00:26

[quote="Davis"]aciu uz daug suteiktos info, padejo apsisprest :D

tikiuosi i teigiama puse :)
expres

UNREAD_POST elniasg 13 Bir 2011 00:31

OOO!!! Sveiki Norwegijoje besimakaluojantys... Ash irgi iehskau kompanijos . Gyvenu Drammen'e, o kaituot kaip ir ruosiuosi Verket vietoj.. gana zinoma cia labai.. tai jei gyva dar si tema, gal yra norinciu join ?

tixliau apie vieta http://www.kitebeaches.com/loc/verket__svelvik_.html
elniasg

UNREAD_POST expres 09 Rgp 2011 23:31

Priviet, as jau gryzes ir su iranga. Ar dar yra norinciu vienytis bergene?? Buvau nuvares apzuiret dar syki herdla insiden spotuka. Tik va vejo nebuvo, pratestavau savo hidrika 4-5 mm ,tai lb. normaliai tik pirmas keles min. pedas biski gelia poto kai apsipranti tai normaliai ,bristi gilyn eina apie 15-17 metru. po to giloka
expres

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Prisijungimas nariams