Akinys:
Dėl suskalbimo - dar vienas mitas. Važiuojam prie jūros? Aš Tau duosiu FLYSURFER-į suskalbt, Tu man duosi savo LEI? Faktas tik vienas, kad bangoms išmetus į krantą FLYSURFER-į, jį atsipainiosiu ir juo vėl plauksiu, kaip bus su LEI - nesu tikras...
povilkami:
Jei atvirai, nesu aš kiteboarding-o žinovas ir nelabai galiu pasakyti, kur etaloninis wave-as, freestyle-as ar old-school'as, o kur beginner-is su mėgėjiška įranga plaukia. FLYSURFER turi 4 aitvarus: freestyle-ui, race/hang time'ui, beginner-iams ir žemei. Specialiai wave-ui nemarketinguoja jokio aitvaro.
Skaičiau užsieniečių Religion'o apžvalgą. Mačiau, kad jie išskyrė, kad aitvaras silpnokas, bet, anot jų, to ir reikia wave kite-ui. Tikrai, neišmanau tokių dalykų ir to nekomentuoju. Kai daugiau būsiu pasiplaukiojęs aitvarais gal geriau jausiu, ko trūksta vienam ar kitam stiliui, plaukimui prie vienokių ar kitokių sąlygų. Galiausiai būsiu susidaręs bendrą įspūdį, kokios sąlygos būdingos mūsų Lietuvoje (vis tiek daugiausia plaukiosiu čia).
FLYSURFER mane patį patraukė plačiu diapazonu, žemu startiniu vėju, patvarumu. Patinka, kaip aitvaras tvarkosi su gūsiais. Patogiai jaučiuosi laikydamas barą. Žiemą buvau nustebintas, kaip be jokių pastangų aitvaras pats kyla į vėją (vėžės sniege). Taip pat smagu, kaip greit galiu pasikelt aitvarą ir jį susipakuot. Jūroje dar neplaukiau. Domas Ventspily buvo pametęs aitvarą į bangas, suvėlė į gumulą, tačiau pasikėlė! Aišku, geriau jis pats tai papasakotų. Svencelėje su aitvaro pakėlimu iš vandens jokių problemų dar neturėjau, nors pats dar tik mokausi

. Man patinka tas visas FLYSURFER teikiamas komfortas ir juo esu labai patenkintas.
Ir dėl pirkimo. Man nereikia, kad žmogus pirktų FLYSURFER, kad galėtų deklaruot savo pajamas (SPEED3 21 kaina 2,499 EUR), aš tikrai nenoriu, kad nusipirkęs FLYSURFER žmogus vėliau gailėtųsi, nes jo netenkins vienas ar kitas momentas. Aš noriu, kad žmonės nustotų kalbėt avansu ir tiesiog išbandytų FLYSURFER - tam pasiryžęs sudaryti visas sąlygas. Aš noriu, kad jiems liktų pojūtis, emocija, kurią jiems suteiks FLYSURFER. Vėliau jau jie patys tegu sprendžia reikia jiems tokio aitvaro, ar ne.
Ir bboy-jus berods pasirašinėja "jei nekaituoji - negyveni". Sutikite, aitvaro vežiojimasis bagažinėje dar nėra kaitavimas (bboy, nesakau, kad Tu taip darai). Lietuvoj vasarą sąlygos prastokos (ši gal buvo kitokia), tačiau FLYSURFER leidžia jas išnaudoti. Tad kodėl jų neišnaudojus?
Sorry, už tokį ilgą monologą

. Nepykit, jei kur ką pasakiau ne taip.
Pagarbiai