EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

OPERACIJA KOOPERACIJA

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Standartinė Rasa 22 Kov 2007 14:32

Bobas32 rašė:Rasa nėra negabi. Ją reikia įvesti į savianalizės būseną. Jeigu daug patarinėji, tada viskas gerai. Bet nusisuki ir būna kad pasimeta. Reikia tiesiog plaukti ir mokinti "distanciniu" būdu, kad nepriprastų prie nuolat šalia esančio instruktoriaus.

P.S. Čia jeigu įsivaizduoju kalba apie Rasą, kurios telefonas 869923xxx :)

Ne, Bobai, mano tel. ne toks :D
Tu mane užpraeitą vasarą mokei buriuot. O šiemet matėmės ant Liepkalnio. Berods, tada dar avantmovas buvo :wink:
Rasa

gruuuzas

Standartinė Lainer 22 Kov 2007 14:52

Tu Rasele rasei <<bet>>

... ta dumbla traukeme visi, mariomis parbride esame ne po 1km vilkdami ta pati gruuuza. Nereikia buti ciainiku kad tektu lengvai prasivaikscioti pajuriu nuo Sventosios iki Monciskiu, ar nuo Karkles iki Klaipedos. Tiesiog tai yra sudedamoji musu pasirinkto hobi dalis. Cia ne BMW kad Statoile nuplovus gaza beliktu spausti muzona paleidus...

Kantrybes, kantrybes, kantrybes !!! Ne nepajusi kaip rudeniop pradesi zvakes apiplaukinet pati :)
Vartotojo avataras
Lainer

Burės numeris: 0

Standartinė donacio 22 Kov 2007 15:51

Tai mano nuomone, esu iš tų, kuriems neduota. Bet prieš mokslus tikrai sakei, kad aš tokia kieta, tokia gabi, kad man išmokt kaituot vos ne kaip du pirštus... buvo!

Pagal savo sugebejimus esi tikrai is tu kuriems duota!!! Taciau tavo pesimistinis nusiteikimas ir kritimas dugnan po pirmos nesekmes - rimtas trukdis. Jei ir toliau taip laikysies - tuomet pasakysiu - mesk si sporta ir negaisk laiko..

Aišku, lentą turėsiu pasikeist į didesnę. Dėl to, kokio gamintojo ji turi būti, nuomonės neturiu.

Koks lentos gamintojas sioj istorijoj nera svarbiausia.. O vat lentos parametrai (dydis) visai niekam tike. Todel kai tik atsils ir galesi - atlek i pajuri ir gausi normalia lenta. Ir priziuresiu tave, juk kiekvienam savo mokiniui tai siulau pabaigus kursus.. Kazkodel jus tai uzmirstat..

Kas liečia mane, tai pasikartosiu, manau, kad esu iš tų, su kuria reikia dirbti toliau.
Beje, visai aš ne nirštu, aš tik pasidalinau savo mokymosi patirtimi ir išsakiau savo nuomonę. Jei ir niršau - tai tik ant savęs, kad ne bobų čia sportas ir pan.

Na inirsio ant mane as nepastebejau ir to visai neturejau galvoja. Aisku kad nirsti tik ant saves.. Kuo greiciau nustosi, tuo geriau bus tau paciai.
Taigi iki susimatymo pajury?

Ir pls numalsink visu smalsuma - paskelbk tuos lentos parametrus.. Nes as nebepamenu ju.. Ta lenta tokia maza atrode, kad tik vaikui butu tinkama, bet ne tau..

Visiems už palaikymą dėkui, labiausiai paveikė morewind'o žodžiai:). Ligi tol maniau, kad tik man vienai taip...

Na va.. ir happy endas!! :D
Raidinu FLEXIFOIL, CAUTION, LF, SKWLKR + MOKAU KAITUOTI (IKO LEVEL 2/ID 3181)
http://www.banginis.info
donato@banginis.info
+37068897888
Vartotojo avataras
donacio

Standartinė Bobas32 22 Kov 2007 15:55

Rasa rašė:Ne, Bobai, mano tel. ne toks :D
Tu mane užpraeitą vasarą mokei buriuot. O šiemet matėmės ant Liepkalnio.

Va, dabar jau žinau su kuom kalbu. Tai dabar stipriai nustebau, kad yra kažkokių problemų.
:rr:
Vartotojo avataras
Bobas32
-

Burės numeris: 32

Standartinė donacio 22 Kov 2007 16:02

morewind rašė:Nu tai kokia ten ta lenta kur pardavimo pro'fai isiūlė?

P.S. o surfingo kulturą pushinti prisidėsiu visomis penkiomis, tik peleką vieną dasiorganizuoti reikia ir galim varyt pakabėt ant bangų

Aloha morewind!

Stai tokiu mazuliu jau uzsakiau http://www.bodyglove.co.uk/nodes/view/9/49
http://www.bodyglove.co.uk/nodes/view/9/47
http://www.bodyglove.co.uk/nodes/view/9/46/70

Geliukas noredamas zengti koja kojon su rinkos tendencijom dar Rip Curlo grazuoliu dasivezh.. Na gerai jau , ne butinai del to.., o noredamas prisideti prie surf kulturos.. :wink:

Akinys jau senai uzsibukino surf guru pionieriaus statusa.. Ir mokins visas (ir us).. ir siulys surf turus sielos broliams.. ir giedos graziausia giesme Jurai ir Bangai..

Ivertinus viska si momenta siulau pradet laikyt rimtesne surf kulturos paplitimo ant LT pradzia.

p.s Ir smilteles lauksime AN ziotyse!!
donato@banginis.info
+37068897888
Vartotojo avataras
donacio

Standartinė donacio 22 Kov 2007 16:09

smiltele rašė:Ir kodel toks geliantis Donacio? Atsipalaiduok ir kita karta zinok, kad ne visi tik viena smegenu pusrutuli naudoja :wink:
Bet kuriuo atveju aciu uz perspejima.

Smiltele neissiduok del to pusrutulio.. juk tie kas tikrai turi du, net neuzkimba ant tokiu blizgiu.. :)

Siaip as uzgaut taves nenorejau, tiktai tokia jau musu pakranciu statistsika - is 5 vienisu kaitioriu gal tik kokia viena isvenge tam tikru nuotykiu su kaitiorais :wink:
Taigi buk budri! Juk tiems vejagalviams tik prioritetas vienas galvoje.. O tai apie ka pagalvojai tu - geriausiu atveju antroje vietoje :idea:
donato@banginis.info
+37068897888
Vartotojo avataras
donacio

Standartinė Rasa 22 Kov 2007 16:22

donacio rašė:Koks lentos gamintojas sioj istorijoj nera svarbiausia.. O vat lentos parametrai (dydis) visai niekam tike. Todel kai tik atsils ir galesi - atlek i pajuri ir gausi normalia lenta. Ir priziuresiu tave, juk kiekvienam savo mokiniui tai siulau pabaigus kursus.. Kazkodel jus tai uzmirstat..

Ir pls numalsink visu smalsuma - paskelbk tuos lentos parametrus.. Nes as nebepamenu ju.. Ta lenta tokia maza atrode, kad tik vaikui butu tinkama, bet ne tau..

lenta CRAZYFLY 132 (jei gerai pamenu). Kokio dydžio man reikėtų? Mano svoris 58. Na, su visa amunicija gal kiek daugiau. Ir gal kas turit kokių pasiūlymų keitimui?
Rasa

Standartinė Windigo 22 Kov 2007 16:37

Rasa rašė: Savarankiškai į jūrą bent jau pirmą kartą po ilgos pertraukos tikrai nelįsiu.

Pamirsk jura si sezona! Jei tavo instruktorius, koks jis ten "tituluotas" ar "diplomuotas" bebutu, tingi atvaziuoti iki mokinimuisi skirto spoto (Svencele ar pan.), siulyciau pamirsti ir ta instruktoriu...

Isvis baisia sypsena kelia tas mokinimas juroj... Del gylio, del bangu, del zmoniu pliaze.

Jura reikalauja praktiniu igudziu, kurie igaunami tik juroje, bet pries tai turi laisvai plaukti, moketi uzsipjauti pries veja, issikelti kaita ir pasigauti lenta gilumoje.
50% "laisvai plaukianciu" Svenceleje (Dreverna ne visai tiklsus pavadinimas) 0,5m gylyje paprasciausiai nepaplaukia juroje, todel neuzsikrauk sau nerealiu uzduociu! :)
O del mokymosi tai susitaikyk su ta mintimi, kad dar teks ne viena kilometra nubristi...

Gaila tik vieno, kad tokios diskusijos neisivysto joms skirtoje skiltyje "Pradedantiesiems", o issirutulioja po kazkokiais visiskai nepagristais ambicingais, save aukstinanciais globalistiniais reklaminiais rasineliais...
High performance kite/windsurf/SUP equipment
http://www.windigo.lt
Vartotojo avataras
Windigo

Burės numeris: 1

k

Standartinė avantmov 22 Kov 2007 21:41

teko nesenai daznokai matyt el medano kite instruktoriaus darba...
vienas jo parodytas bajeris mokiniui , kaip paciam nuleisti kaita - pasake viska ,apie to vyruko profesionaluma... :shock:
kaitai - tik geriausi, anot jo nuomones, neerzinsiu brandu :)... ten vejas labai gusingas krante, tad ir skraido ne visi padoriai..

o lenta mokiniui,jei jis jos neturi ,manau turi duoti instuktoras :D

hard ride-free live
avantmov

Standartinė Nobody's 22 Kov 2007 23:53

Vaiksciojimo tikrai dar bus. Pats vaiksciojau Drevernoje nuo sodybos atgal ir taip kokius 5 kartus, poto jau ismokau uzsipjaut... :wink: Ateinant sezonui bijau kad vel nebutu tas pats. Busiu dar pamirses viska. :D
Nobody's

Standartinė smiltele 23 Kov 2007 12:14

donacio rašė:....net neuzkimba ant tokiu blizgiu.. :)

Stai donacio ir paaiskejo kas cia zvejoja :idea: :!:
Diskusija baigta.
Vartotojo avataras
smiltele

Standartinė Keke 23 Kov 2007 15:02

OHO... kiek cia negatyvumu... tikiuosi bus apsieita be kraujo praliejimo?? :lol: :lol: :lol: :lol:
palinkesiu visiems kuo greiciau sulaukti silumos ir vejo vejo vejo !!!

2 Rasa: su tokia lenta kaip tavo plaukiau nuo pat pirmuju dienu ir iki siol tai pati megstamiausia mano mazule, (sveriu siek tiek daugiau uz tave:) taip kad nemanau kad reiketu nerimauti del inventoriaus, vaziuok i Dreverna (2 Swell - man labiau patinka sitas pavadinimas, nepyk) ir plauksi atsiputusi :)
kaip sakant maziau kalbu - daugiau darbu :)
Downwind'inu per gyvenimą...
Vartotojo avataras
Keke

Standartinė Windigo 23 Kov 2007 15:09

Keke rašė: vaziuok i Dreverna (2 Swell - man labiau patinka sitas pavadinimas, nepyk)

Tai kad nepykstu...
Na jis prigijo, bet is esmes neteisingas, nes ta vieta, kur mes kaituojame yra Svencele (zodis, reiskaintis Sventa kelia).
Kita vertus toki pageidavima isreiske sios zemes savininkas, kuris gera valia leidzia mums ten buti, taigi is pagarbos jam, naudokime Svenceles pavadinima.
Vartotojo avataras
Windigo

Gerumas

Standartinė Windigo 23 Kov 2007 15:53

Moderatoriai, bukit geri zmones, uzdarykite sia tema.
Forumo lankytojai, bukite geri zmones, neplakite visko i viena tema.
Aciu.
Vartotojo avataras
Windigo

Standartinė alga 24 Kov 2007 01:38

Šiaip adminai turi galią atsegti pirmą lyrinio nukrypimo puslapį ir padaryti jį atskira tema. Taip ne kartą jau yra daryta. Manau, čia išsivysčiusi diskusija yra unikali ir labai naudinga.

Albertas
Vartotojo avataras
alga

Burės numeris: 42

AnkstesnisKitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių

Prisijungimas nariams