Pavadinimas: FLYSURFER & FLYBOARDSAkinys rašė:prognozes zada puikius 2,3 ir 4dieni. atvarykite pasiskalbti i Akini, tik taip rimtai, o ne "ant pakazukos".
mes tikrai busime! mazasis molas jusu paslaugoms!
Sveiki, Gediminai,
Aš Jus tikrai gerbiu, kaip senbuvį ir kaip tikrai patyrusį "mariaplavatelių". Gerbiu Jūsų nuomonę ir ji man tikrai svarbi, tačiau tas Jūsų paskutinis komentaras... Net nežinau, kaip jį vertinti... Jūs net nepabandėte to aitvaro ir visiškai nesuprantu iš kur Jumyse toks priešiškumas šiai kompanijai? O gal tas priešiškumas man?
Kai sau ieškojausi aitvaro, vertinau tai, kad Lietuvoje vėjo reikia laukti. O aš neturiu tiek laiko, kad bet kada, tik užpūtus vėjui, galėčiau viską mest ir lėkt į pajūri, kad kelias valandas praleist ant vandens. Savo įspūdingu vėjo diapazonu mane patraukė FLYSURFER. Tačiau ir vėl, nerimas - ar tik nėra tai kažkokia tuščia marketinginė reklama, kai realiai iš to aitvaro nieko nėra, nedavė man ramybės. Ieškojau, kur galėčiau aitvarą išsibandyti...
Taip, niekada neplaukiojau LEI. Ir nesakau, kad FLYSURFER yra geriau už LEI. FLYSURFER išbandė Domas, kuris turi nuosavą Cabrinha-ą, kuris šį savaitgalį vykusioje KiteFiestoje plaukė ir su BEST firmos aitvarais. Jis turi savo nuomonę. Nesiginčiju, kad varžybose su FLYSURFER jis dalyvauja todėl, kad sumoku jo startinius mokesčius ir kad niekas kitas jam dykai aitvarų taip ir nepasiūlo, tačiau jis turi savo nuomonę ir gali pasakyti FLYSURFER pliusus ir minusus.
Dar vienas žmogus, kuris galėtų pasakyti savo nuomonę - Artūras Morauskas taip pat žinomas "benzo" pravarde. Jis jau išbandė dviejų dydžių FLYSURFER-ius, manau, panašiomis sąlygomis... Ir tikiu, kad jam LEI vis vien yra geresnis aitvaras. Ir visiškai neprašau jo, kad jis tvirtintų priešingai.
Bet pažiūrėkime į turimą situaciją - sąlygas Lietuvoje ir laiką, kurį turime. Aš šeštadienį atradau naują, nepatirtą jausmą - plaukimą aitvaru, kai nėra vėjo. Aš plaukiau ir negalėjau patikėti tuo, kas vyksta. Jaučiausi, kaip sėdėdamas už Ferrari vairo ir buvau pilnas teigiamų emocijų.
Niekam nieko neperšu ir nenuskursiu, net jei neparduosiu nė vieno aitvaro. Tiesiog, jei yra žmonių, į buriavimą ant vandens ("kaitavimą") žiūrinčių taip pat, kaip aš, noriu Jiems pasakyti, kad yra ta galimybė. Galimybė plaukti artimiausiame ežerėlyje ar tvenkiny, praktiškai bet kurią laisvą akimirką. Ir nesėdėt tam
http://www.windguru.cz akis pakabinus ir laukiant vėjo. Šalia to, yra toks Mindaugas, kuris Jums bet kada suteiks galimybę pačiam pasibandyti aitvarą ir pajusti, ar tai Tavo aitvaras, ar ne. Gal tikrai tame FLYSURFER-yje nieko ypatinga ir nėra. Ir neverčiu Jūsų manyti kitaip.
O visų čia pasisakančiųjų žinojimas avansu... kaip ir su vėju Monciškėse...
Ir dar nesuprantu, ko Jūs bijote. Bijote, kad išbandę tikrai užsikabinsite ant FLYSURFER? Ar tiesiog laiko gaila, nes šūdas - ne sviestas, o foil-as - ne aitvaras ir nėra čia ją diskutuot? Šiandien tai ir vyksta - diskusijos. Ir nė vienas čia pasisakęs negali savo žodžių pagrįsti faktais - tik savo ekspertine nuomone. Bet tokie Jūs ir ekspertai... Ką esat pasiekę tam pačiam kiteboarding-e?
Gediminai, (laiškas buvo nukrypęs į visus, grįžtu prie Jūsų) neatvažiuosiu šią savaitę į Monciškes. Geras bus vėjas ir jam reiktų FLYSURFER PULSE2 6, kurio aš neturiu (ot netikęs dyleris). Atvirai pasakius, net netikėjau, kad tokie vėjai aplanko Lietuvą

. Aitvaro nebeužsakinėsiu, nes FLYSURFER ruošiasi artimiausiu metu pakeisti PULSE2 naujos konstrukcijos aitvaru, kuris bus dar pranašesnis savo charakteristikomis ir turės net "automatinį atsivertimą vėjo lange". Kai produktas bus galutinai sukurtas (vieną iš prototipų bandžiau Vokietijoje) - būtinai atsivešiu jį į Lietuvą.
O dėl "pakazuchos"... Ką Jūs turėjote omeny?
Pagarbiai,
Mindaugas
P.S. Dėl bandžiusiųjų. Dar FLYSURFER aitvarus bandė šiame forume pasivadinę Plikis ir lloyd rider-iai. Plikis praplaukė kelis halsus ir tiek, FLYSURFER taip ir nepaliko jam jokio įspūdžio. lloyd sau ieškojo naujo aitvaro ir vis vien pasirinko LEI.