EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Tarifa-Dakhla

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Tarifa-Dakhla

UNREAD_POST Silva 03 Vas 2010 01:29

Yra planas chuliganas ishkart po velyku dumt i Tarifa, po savaites apsilankyt Dakloj. Dar po savaites gryztam i Tarifa.. Po truputi pradedam derintis detales, tad jei kas norit galit prisijungt.

Apie tarifa daug pasakot manau nereikia. Vietoje susideliot apartamentus padetu kolega Andrius-Bruno.
http://www.kamasurfer.com

O apie Dakhla.. info tokia. Buvau ten pries pora metu, legendines - Afrika.lt ekspedicijos metu. Su kaitu. Kaitavau, nakvojau ir tt.

Vieta yra Maroko pietuose. Ipatinga tuo, kad cia esu mates ir patyres pati didziausia savo gyvenime flata. Ji sukuria ispudingas ishkisulys, einantis i atlanto vandenyna ir cia susidariusi ilanka, kurioje pucia vejai nuo sacharos, arba i sachara, taciau bangu ner! (kartais nedidelis chopukas)
Labai norint galima varyt ir vandenyno pusej, taciau dazniausiai vyrauja offshore. Nuotykiu ieshkotojai gali pavaryt vandenyno pakrante i sacharos dykuma kur yra keli nerealus spotai Banc d'Arguno nacionaliniame parke.

Is tarifos i dakla varytumem lektuvu su royal air maroc. Bilieto svorio apribojimas 40 kg. o lektuvai vieni moderniausiu pasaulyje - cia rimtai.

Jei yra norinciu pasimokint, bus keli lietuviai instruktoriai, tad galit anksti pradet mokslu sezona!
Ir vasaros pradzioj jau plauksite savarankiskai.

Zodziu jei kam idomu, ar yr klausimu rasykit zvanykit (cituoju CB)
http://www.kitemorocco.com
http://www.panoramio.com/photo/1344810
Prikabinti failai
ph11.jpg
Kitebording, Extreme TV, IKO LVL2
www.kites.lt
naish.lt
naishkites.lt
Vartotojo avataras
Silva
-

Re: Tarifa-Dakhla

UNREAD_POST bruno 04 Vas 2010 19:06

daug peržiūrėjimų, nedaug pasisakymų:)
dėl kitemorocco.com - aš ir mano brolis važiuosim į šitą vietą. Kainuoja bendroj palapinėj 35eur, privačioj 45eur ant galvos nakčiai, bet maistas įskaičiuotas sako, kad neblogas. Boat security kainuoja 45eur/savaitei.

Yra ir prašmatnesnis viešbutis, bet nuo jo į spotus reikia važiuot (10eur, žinoma).

kiek skaičiau forumuose, nerekomenduojama važiuot su antrom pusėm (išskyrus tuos atvejus, kai jos kaitlūpus suka geriau už vyriškąsias puses) - komforto ten praktiškai nėra. asmeniškai mane tai labai žavi, seniai bebuvau tokioj dykynėj.

Balandžio pradžia todėl, kad dar galima pakęst karštį ir windfinder duoda labai neblogą statistiką.
Vartotojo avataras
bruno

Re: Tarifa-Dakhla

UNREAD_POST Silva 04 Vas 2010 21:11

Dakloj esu nakvojes viezbuty uz 30 eu per room. Aisku ner tuso kuris bus tuose campamentuose arba auberge... Tos dideles palatkes tai irgi nebloga atrakcija. Tiesa kai varem afrikon emem tinkliuka nuo uodu. Didelej palatkej kabindavom virs "lovos". Siaip buciau linkes imt vzbti yr ten neblogu variatu tik visur reik smaugt ant kainos. Beje norintiems yra biskel laiko pasipraktikuot francuzu kalba....
Bruno beje checkinai kiek Royal air maroc kashtuoja?
Kitebording, Extreme TV, IKO LVL2
www.kites.lt
naish.lt
naishkites.lt
Vartotojo avataras
Silva
-

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių

Prisijungimas nariams