Turiu pranesti, kad isleistas savivaldybes potvarkis transporto policijos skyriui (apie kuri Rekyvos seniunaitis minejau jau pries keleta savaiciu), kuriame prasoma pareigunu du kartus (ryte ir vakare) tikrinti ar nera pazeideju vaziuojanciu pro zenkla "nurodytoms transporto priemonems eismas draudziamas"313...
PIRMAS KONFLIKTAS JAU IVYKO ir buvo atvaziave pareigunai ir nuo pirmu 600,- Lt baudos (6 automobiliai) pavyko issisukti su perspejimu ateityje nevaziuoti po zenklu, as pareigunams pazadejau per ateinancias 2 savaites susitvarkyti su leidimasi...
bet ne viskas taip paprasta kaip atrodo...
buvau susitikes keleta kartu su Rekyvos seniune, rasiau pora el.laisku jai....buvom kartu savivaldybej...
parasiau ir
uzregistravau Siauliu m.savivaldybeje oficialu rasta nuo asociacijos "Vejunai"( kurioje esu jau nuo 2005 m.) del galimybes gauti leidimus i spotus pravaziuojant draudziama zenkla...
siandien nuveziau savivaldybes atsakinga darbuotoja i abu spotus...turejom ilga klaba...
bus ir oficialus susitikimas su policijos atsakingais asmenim...
laukiam posedzio ir po truputi judam i prieki yra ir kitu minciu...
daugiau info prie ezero...
rytoj su Rekyvos seniune dalyvauju susitikime su kita pretendente asociacija (gali buti skirti 200000 litu tam) del ju Rekyvoje organizuojamos talkos ir pakrantes vizualizacijos.
Sestadieni 10 val. seniunei gyvai parodysiu (nes ant popierinio plano jai neaisku) kuri zona mums reikalinga ir kur nepageidaujame , kad kazka pastatytu...
Ta pati sestadieni (12d.) turetu vykti talka kitos asociacijos (Trijonio verslininku) , kuriai Rekyvos seniune duoda pirmenybe ir ji predenduoja i musu teritorija su norais ten statyti papludimio tinklinio, krepsinio,fudbolo aiksteles,persirenimo budeles ir jos vizijoje visa pakrante turetu budi nuseta suoliukais...as savo ruostu bandau aiskinti, kad bent neliestu musu pakilimo/nuleidimo zonos...po truputi gaunasi itikinti...ir organizuoti bendra veikla su palankiu mums sprendimu atomazga...
mes buriuotojai-kaituotojai jau buvome ir esame oficialus tik yra prasymas mano/musu PRASYMU esant galimybems prisideti visuomenine veikla (kai organizuojamos TALKOS), nes vienam pakankamai sunku parodyti ir irodyti musu galinguma, nors zmoniu musu spote priskaiciavau apie ~50...
P.S.
del reikalingumo dalyvauti sestadienio talkoje pranesiu rytoj vakare