EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Pūslės tvarkymas

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Pūslės tvarkymas

UNREAD_POST Andy 27 Lie 2010 08:04

Sprogo centrinė pūslė :( pats galas (prieš pat galinio sulydimo krašto). Gal pasidalintumėt patirtimi, kaip susitvarkyti pačiam (lygintuvas mėtosi kažkur namuose ir rankos lyg nekreivos). kiek laiko kaitinti, temperatūra?
Vartotojo avataras
Andy

Re: Pūslės tvarkymas

UNREAD_POST neptunis 27 Lie 2010 09:20

Sveikas pas mane centrinė pūslė per centra kažkur buvo sprogus.Tai iš taisymo komplekto, kuris buvo kaip pirkau aitvarą,naudojau. Iškirpau pažeistą vietą (apskritimą). Kadangi neturėjau senos pūslės sugadinimui naudojau lateksinių guminių pirštinių lopą (iš senukų juodos spalvos). Tą iškirptą lopą įdėjau į pūslės vidų po sugadinta vieta.(Tam kad užklijavus taisymo lopinėlį nesusiklijuotų pūslės paviršiai)
Aplink taisomą vietą smulkiu švytriniu popieriumi nesmarkiai suvėliau paviršius nuriebalinau spiritu. Lygintuvas per pusę nusuktas buvo ,kad nesilydytų pirštinė (pabandymui). Tada lapa popieriaus ir lygini porą keletą kartų neperkaitinant. Tiesa rekomenduoja su markeriu apsibrėžti kvadratą ant pūslės taip lengviau sugaudyt viską.
neptunis

Re: Pūslės tvarkymas

UNREAD_POST aliukas 29 Lie 2010 00:12

Ir man buvo pats galas plyses. Tai youtubas parode gera pavyzdi. Pirmiausiai turi paruosti siules storio strypa, aptempta medziaga. Tikriausiai pastebejai, kad siules nevientysos, o turi rasta. Mano atveju tai buvo piestukas aptemptas dzinsu medziaga. Lygintuva bandziau kaitinti iki dvieju rutuliuku ir laikyti prispaudes apie 10 sekundziu. Kartojau kelis kartus, bet priputus po kiek laiko oras surado silpnesne vieta. Tada kaitinau iki 3 rutuliuku ir laikiau po 5 sekundes. Viskas pavyko, laiko visa sezona. Jo, nepamirsk popieriaus lapa padeti tarp pusles ir lygintuvo. Sekmes
Vartotojo avataras
aliukas

Burės numeris: 0

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių

Prisijungimas nariams