EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Switch riding

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Switch riding

UNREAD_POST xkuza 25 Rgs 2011 02:43

nei snowboardinnant, nei kaituojant neina man switchu vaziuot, vaiksciot uz3.14sa. Tips n tricks, kaip persilauzt?
lengviau vandeny switchu varyt, ar ant sniego? Kur paaukot daugiau laiko griuvinejant ir bandant persilauzt?
Vartotojo avataras
xkuza

Burės numeris: 964

Re: Switch riding

UNREAD_POST Need4wind 25 Rgs 2011 14:00

xkuza rašė:nei snowboardinnant, nei kaituojant neina man switchu vaziuot, vaiksciot uz3.14sa. Tips n tricks, kaip persilauzt?
lengviau vandeny switchu varyt, ar ant sniego? Kur paaukot daugiau laiko griuvinejant ir bandant persilauzt?

Man asmeniskai lengviau buvo ismokt ant sniego, prie silpno vejo. Vandeny switch'ui reikia daugiau vejo, nes kitaip greitis mazeja, imi grimzt. Pradzioje persokes i switch pasileidi daugiau pavejui, veliau,kai iprasi prie stovesenos, pamazu mazini "pavejini kampa", bandai daugiau "pjautis". Bara laikyk pritraukta, kad uztektu traukos. Pradzioje kaitas vis bandys krist i prieki - vairuok ji i virsu, link 11 ar 13 val (priklauso i kuria puse varai). Dar karta pasikartosiu, ant sniego paprasciau, bet cia tik mano nuomone, kitam gal lengiau mokintis vandenyje
Vartotojo avataras
Need4wind

Burės numeris: 0

Re: Switch riding

UNREAD_POST Kancler 26 Rgs 2011 08:29

gali pabandyti padaryt pavejini posuki su downlooppu, tiesiog kai prasisukines aitvaras pasileisk pavejui, blogiausia kas nutiks tai nukrisi
arba kai perstuminesi galine koja i prieki, aitvara suvesk i virsu, ir kai jau pereisi i swicha pradek mojuoti, taip pat daugiau svorio permesk anr priekines kojos, arba padaryk maza suoliuka/pop'a ir pakeisk kojas, aitvaras tuo momnentu bus virsuj, tad padarysi mosta ir plauksi toliau, velgi nepamirsk kad svori reik perkelti ant priekines kojos

ps. man atvirskciai, sunkiau swichu varyt ziema
Vartotojo avataras
Kancler

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 9 svečių

Prisijungimas nariams