EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Slapia galva ir pan.

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Slapia galva ir pan.

UNREAD_POST klaipeda 27 Rgp 2012 08:53

kaip saugot galva nuo smegenu persalimo/perputimo :lol: kaituojant? Idomi busena man pasireiskia visa diena po kaitavimo, "vertaliotai" skraido :lol: , toks jausmas, kad kazkiek orientacija butu sutrikusi. Bet issimiegu ir sekancia diena jokiu bedu.

Prie to paties, kaip saugot ausis, kad nepatektu vanduo ir neperpustu, kad kokio uzdegimo nepasigauti?
klaipeda

Re: Slapia galva ir pan.

UNREAD_POST marko16133 27 Rgp 2012 09:02

paprastas atsakymas, nusipirk galvo skafandra, per ji neperpus ir neperslaps. :lol: o as kai visa diena pakaituoju vakare ir kai uzsimerkiu atrodo kad vis dar kaituoju :roll:
Vartotojo avataras
marko16133

UNREAD_POST klaipeda 27 Rgp 2012 09:41

marko16133 rašė:o as kai visa diena pakaituoju vakare ir kai uzsimerkiu atrodo kad vis dar kaituoju :roll:

tai man ir atsimerkus taip atrodo, kol normaliai neissimiegu. Nu cia gal pradzioi tik taip, po to praeis :lol:
klaipeda

UNREAD_POST Bss 27 Rgp 2012 10:18

klaipeda rašė:kaip saugot galva nuo smegenu persalimo/perputimo :lol: kaituojant? Idomi busena man pasireiskia visa diena po kaitavimo, "vertaliotai" skraido :lol: , toks jausmas, kad kazkiek orientacija butu sutrikusi. Bet issimiegu ir sekancia diena jokiu bedu.

Prie to paties, kaip saugot ausis, kad nepatektu vanduo ir neperpustu, kad kokio uzdegimo nepasigauti?

mano manymu tau tie vertaliotai skraido ne del perputimo o del pervargimo..
Bss

UNREAD_POST eimis 27 Rgp 2012 11:06

Bss rašė:
klaipeda rašė:kaip saugot galva nuo smegenu persalimo/perputimo :lol: kaituojant? Idomi busena man pasireiskia visa diena po kaitavimo, "vertaliotai" skraido :lol: , toks jausmas, kad kazkiek orientacija butu sutrikusi. Bet issimiegu ir sekancia diena jokiu bedu.

sutinku. cia jau kaukes nepades, maziau kaituok ;D
Vartotojo avataras
eimis

Burės numeris: 0

UNREAD_POST Dowis 30 Rgp 2012 00:51

As pasigavau ausies uzdegima praeita savaite. Svenceleje variau ant kabelio iseiles dvi dienas, o trecia diena dar mokinau/kaitavau. Moralas toks, kad jei varai ilgam ant kabelio ir pucia vejas, reiketu bent ausu kistuka isikisti i ta ausi is kurios puses pucia vejas. :)
Airush Lithium 12m | Brunotti X-Ray
Vartotojo avataras
Dowis

UNREAD_POST klaipeda 30 Rgp 2012 13:12

Bss rašė:

pasirodo persalau, pakilo temperatura del to vertaliotai ir skraide :mrgreen:
klaipeda

UNREAD_POST eimis 30 Rgp 2012 15:09

cia gal nuo mariu vandens, juroj niekad taip nera buve :)
Vartotojo avataras
eimis

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių

Prisijungimas nariams