EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Snowkiting Slovakijos Tatruose?

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Snowkiting Slovakijos Tatruose?

UNREAD_POST Artim 09 Vas 2013 01:08

Beklaidžiodamas po visagalį internetą užklydau į Slovakijos snowkiting`o vietas Slovakijoje kalnuose. Atrodo iš pirmo žvilgsnio kad yra ten visai neblogų vietelių vėjus pagaudyti - winter park Martinky(http://www.martinky.com/en/sluzby/snowkitting), Kralova Hola ir t.t. Pagalvojau, važiuoti netoli, biudžetas neturėtų būti didelis, iš bėdos, nesant vėjų galima ir paslidinėt, slėniai atrodo nepavojingi kaitavimui, uolų didelių nerasta...Aišku su Norvegija čia nelyginkim, bet???
Gal kas buvote, ar galite pasidalinti informacija ar verta ką nors organizuotis į tą pusę?
Ir pavargau jau biški nuo slovakų kalbos ir Google vertėjo :) :)
Artim

Burės numeris: 0

Re: Snowkiting Slovakijos Tatruose?

UNREAD_POST Plikis 09 Vas 2013 09:55

Kiek aš esu žvalgęs, Slovakijoj tik šitos vietos: Mala Fatra ir Kralova Hola. Kralovoje prieš kelis metus buvo Arvis su kažkuo. Gal kažką pasakys. Gal dar tiktų Donovaly, bet gal dar niekas ten nekaitavo.
Lenkijoj esu nužiūrėjęs kaitavimui tinkamus slidinėjimo kurortus: Korbielow ir Szczyrk. Jei nepučia, taip čiuoži.
Bet numačius prieš kelias dienas prognozes, kelioms dienos, galima varyti.
Aš už.
Plikis

Re: Snowkiting Slovakijos Tatruose?

UNREAD_POST avantmov 09 Vas 2013 12:26

aukstikalniuose visada yra vejo dideliam kaitui,bet be vietiniu nevaryk,pavojinga,nezinant vietu,kalnuose gali nebuti vejo,o uz 10 km dudolinti,reik gerai ismanyt specifika,aukstuose tatruose,jei pucia isilgai masyvo -tai vejo sociai,yra praputimai tarp kalnu labai stiprus buna,jei daug sniego ir yra apacioj vejo-pakaituosi aukstuose tatruose beveik visur,prie tam tikru krypciu-atitinkami spotai..vejas lb gusingas,vietiniai varo su foiais,10kv,5 kv..vietiniai draugiski ,uz ss pavezios po spotus,poprade yra kaitioru,ju saitas yra kazkoks,issiaiskink spotus ir varyk,jei rodo min 5 metrus,jei pucia nuo kalnu-reik varyt i apacia,plokstikalnius,puciant isilgai masyvo visada stipriai uzturbina
gero fun
avantmov

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Prisijungimas nariams