EXTREME-SPORTS.LT
Lietuvos extremalaus sporto portalas

www.emotions.lt Photo video www.puskupusku.lt

Gal yra koks kaitautojas iš Jurbarko? :)

Viskas apie kaitus / Discussion about kites

Gal yra koks kaitautojas iš Jurbarko? :)

UNREAD_POST Dreamer 08 Kov 2013 14:14

Noriu pažaisti su katik nusipirktu kaitu ir nenoriu prisižaisti :)) tai reiktu truputi pagalbos su patyrusiu žmogum :)
Dreamer

Burės numeris: 0

Re: Gal yra koks kaitautojas iš Jurbarko? :)

UNREAD_POST klaipeda 08 Kov 2013 14:31

edit: deleted :wink:
Paskutinį kartą redagavo klaipeda 08 Kov 2013 17:30. Iš viso redaguota 1 kartą.
klaipeda

UNREAD_POST Kancler 08 Kov 2013 14:36

klaipeda o jei jis po tavo patarmo prisiziurejes jutubes prisiplos ?
nereik zmogaus skatinti, kalbam apie savarankiska zmogu, kuris sugebejo surasti foruma, sugebejo pats be niekieno pagalbos nusipirkti aitvara, manau savarankiskai sugebes susirasti ir visa kita reikalinga info :D
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST Plikis 08 Kov 2013 14:52

Gerai, kad parašė į forumą.
Nesiūlau pradėt nuo Jūtūbo.
Gal kas atsilieps jei ne iš Jurbarko, gal iš kitų gretimų miestų.
Žemaitija dar turi sniego, ir ežerai dar tinkami. Galima pradėti mokytis.
Kaituotojai - žmonės draugiški, padės, parodys, pamokys.
Bet ne su youtube, o realiai nuo nulio , ir kitų teorinių ir praktinių žinių. :)
Plikis

UNREAD_POST Dreamer 08 Kov 2013 16:03

Matot, perskaičiau visą temą apie žmogų iš anglijos :) kuriam turėjo nepasisekti (pagal jus), bet kaip matome pasisekė :) pagalvojau kuom aš blogesnis :) dabar laiko neturiu mokyklai, ir kaiptik prie nemuno pučia vėjukas, bandysiu nulėkt, nekantrumas ir noras išbandyti traukia mane :) aišku jeigu nesiseks pirksiu instruktoriaus paslaugas :) žiūrėjau kaip veikia vėjo zonos, kaip laikyti ir valdyti aitvara, šaltoka šiandien, bet aš esu aš :D na luktelsiu čia su šita tema gal atsiras kada koks jurbarkietis ir prarašys :)
Dreamer

UNREAD_POST Dreamer 08 Kov 2013 20:35

Na va grįžau:) ikeliu video bent bandau ikelt, pasikėliau aitvarą, vienas, kiek padirbau ir kai pradėjo temt teko namo važiuoti tai visai normaliai nuleidau jį, gaila, kad niekas negalėjo pafilmint , buvo soloingas :D aš esu be trapecijos tai šiek tiek rankos vargo bet nieko, normaliai , supratau kokia funkcija atlieka deepoweris ar kaip jį ten rašyti, pradžioje kėliau aitvara su visiškai išleistu deepowerio stropa, jis nekilo, vėliau zvangtelėjo galvon , apsukt stropa aplink bara, iur pavyko, aitvaras pakilo, iš pradžių nekaip sekėsi kelis kartus aitvaras krito, o kartu ir mano širdis su juo i kulnis, nenorėčiau susigadint suprantat, bet viskas normaliai vėliau buvo, pakėliau ir pradėjau 8 daryt, jėgos priduoda labai :) žodžiu smagumėlis. aišku smilga pradurė milimetro ar 2 mm skylute aitvare, kazin kaip reiktu užtaisyti kad vėjo jėga jos neišdidintų? ačiū už atsakymus :) dar idomu kaip paskristi? NES kai nusileidi i jegos zona, tave daugiau tempia pazeme, ir taip tik gali dirvonus su dantimis isart :D dar vienas dalykas, kai nusileidi i jegos zona, kaip joje pasilikti? MANE VISA LAIKA PAKELIA i neautralia, gal todel kad deepowerio stropa apsukta netaisyklingai nes neturiu trapecijos, pastebejau dar viena dalyka, kai aitvaras buvo ore, deepowerio stropa atsileido, ir nezinau kodel bet aitvaras pradejo stipriau kelti? o dar labai svarbus klausimas, tarkim eini pavejui, eini atgal jeigu su kojom mokaisi viskai ok, bet jeigu ciuozdamas, kaip is tos vietos kur pradejai sugrizti atgal? VA CIA TAI KLAUSIMAS :) dar 2 kartus nutiko kad aitvaras krito link manes, ir jau nieko nepadarysi> NEBENT jus zinote kaip to isvengti? CIA MANAU IRGI KALTAS blogas deepowerio stropos panaudojimas? TAIP?
Dreamer

UNREAD_POST Chainykas 08 Kov 2013 21:03

mano pirmas meginimas taip pat buvo be trapecijos, bet mano kaitas nesilaike zenite. jis savaime leidosi kokiu 45 laipsnius i jegos zona:/
o kad del skraidymo, tai kelimas vyksta svyeuokles principu. turi buti tavo judejimas kaito atzvilgiu. ant zemes nemegink:D
kaitas krenta, kai po suoliuko nutupi uz kaito(t.y. kai jis atsiranda uz teorinio vejo lango ribu). tai isvengiama darant posuki, taciau ir vel. ne tokiom salygom, nes nusileidus pilvu ciuosi, o ir siaip pradedant sunkiai numatomos tokiu aitvaro judesiu pasekmes:)
Chainykas

UNREAD_POST Kancler 08 Kov 2013 21:06

Tu dar paziurek kiek laiko jis uztruko ir dar didelis klausimas kaip jam ten pasiseke, aisku tavo atveju dabar imti instruktoriu gal kiek nelaikas, nes snowkitingo sezonas praktiskai pasibaige iki vandens sezono dar gan nemazai laiko pries akis, vienam bandytis kvailoka nes jei kas ivyks, nebus kam padet, o jau rizikuot ar ne pacio valia, jei galvoji kad esi protingesnis uz zmones kurie jau ta praejo ir sako kad geriau imti instruktoriu... Pacio valia
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST Dreamer 08 Kov 2013 21:14

ne. as nesakau kad esu protingesnis ar koks ten kitoks, tik siuo metu nera laiko, todel noriu tobulintis pats kiek imanoma, nes man tikrai prireiks ziniu kaip sugrizti atgal i taska is kurio isplaukiau, kaip aitvara islaikyti jegos zonoje, kodel jis vis pakiles neautraliai :) va chainyke tau buvo smagiau nei man, bent turejai veiksmo siek tiek, o as tik kai darydavau astunkes ar posukius, kai zemiau nuleisdavau kaita :) daug klausimu yra galvoje, pagrindiniai yra 2 siuo metu, aitvaras ant galvos kaip ir atsakei, ten nelabai isvengsi , nebent posukiuodamas :) o del mokykleles, na kai laiko atsiras tikrai manau, kad atvaziuosiu. O del to kiek laiko as uztrukau, tai as gan ilgai su juo zaidziau, iki kol temt pradejo, buvo 3 kritimai, poto viskas, ir ant galo nuleidau labai lengvai, i desini sona, galit tiket galit ne, bet as savimi patenkintas esu vien del nuleidimo :) su pakelimu sunkiau, tai apsivercia tai dar kas nors, kokius 7 kartus stropas is naujos perrisinejau, supratau kad draugo butinai reikia kuris palaikytu :)
Dreamer

UNREAD_POST kasstiss 08 Kov 2013 21:41

nelabai supratau kaip tu be trapes,t.y. unhooked pajautei kas yra depoweris?vieni pazystami panasei pradejo,skaudus patyrimai.turi klausimu pasuk. 8652 27691.
Vartotojo avataras
kasstiss

UNREAD_POST Dreamer 08 Kov 2013 21:57

kasstiss rašė:nelabai supratau kaip tu be trapes,t.y. unhooked pajautei kas yra depoweris?vieni pazystami panasei pradejo,skaudus patyrimai.turi klausimu pasuk. 8652 27691.

ok pasuksiu rytoj, kodel skaudus patyrimai? na matai, kai deepoweris atleistas aitvaras nekyla, kai ji patrauki jis pakyla, na nezinau, cia tikriausiai del to kad as be trapecijos, supranti, trapecija priduoda tai kad tu uzfiksuoji stropa ir neslankioji jei pats nenori, na nezinau kaip pasakyti, pasuksiu nemazai klausimu turiu, tik reikia sudelioti juos :)
Dreamer

UNREAD_POST Dogrx 08 Kov 2013 22:03

Ar tu bent kaitui lysha turi ? Nes man čia panašu į nuotykio ieškojimą.
Kol paduos gerai vėjo ir pavarysi kaitą į centrą ir į viršų :twisted:
Barą aišku visada trauki į save darydamas "turnyką" .
Pasiimk gerą mokomajį aitvarą 3 kv. Turėsi gerą faną ir saugu bent jau bus .
Nereikės ir trapės . Beje paskaičiuok kiek kainuos tavo sugadintas kaitas ...

Bet rašyt progreso nepamiršk - nes jau beveik blog'as gaunas .
Įdomu bus sekt tavo sėkmes ir nesėkmes (ko tikrai nelinkiu).

Kažkas panašaus : http://www.surfhouse.lt/dainiaus-blogasiiidalissavaitgalio-ispudziai74271-1-619.html
You can't buy happiness, but buying a kite is very close :D
Vartotojo avataras
Dogrx

UNREAD_POST Kancler 08 Kov 2013 22:17

Buten istruktorius tau ir sutaupys laika, nes su juo valanda bus tavo vieno 20 valandu, geriausiu atveju
Vartotojo avataras
Kancler

UNREAD_POST Dreamer 08 Kov 2013 22:53

kaip matau tu labai nuvertini zmones :) as esu zalias, bet jau pavasareja, tuoj pageltonuosiu, raudonio i gausiu mokykloje jeigu pasiseks uzsukti :) o kas tas leashas ?
Dreamer

UNREAD_POST Chainykas 08 Kov 2013 23:07

na, jei net inventoriaus daliu veikimo ir funkciju nesupranti(apie pavadinimus nesneku), toki kaita kelti i dangu tikrai per anksti.
Chainykas

Kitas

Grįžti į Viskas apie kaitus / all about kites

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 7 svečių

Prisijungimas nariams